MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Három Nagy-gól, két Nagytól a Nagykanizsa ellen

Szerző: | Dátum: 2022-02-23 11:42:46

A Credobus Mosonmagyaróvár február 20-án, vasárnap a Nagykanizsát fogadta. Az 5-2-es hazai győzelemmel végződő találkozó nem indult könnyen óvári szempontból, hiszen egy öngól miatt már a 7. percben hátrányba került a csapat.

„Jól kezdtük a mérkőzést, de sajnos becsúszott egy öngól. Ez benne van a játékban – mondja Nagy Kevin a Credobus Mosonmagyaróvár játékosa. Nem rogytunk meg, hanem folytattuk a nyomásgyakorlást és viszonylag gyorsan sikerült fordítanunk. A szünetben 3-1-re vezettünk, és a második félidő elején még két gyors gólt szereztünk, amivel eldöntöttük a találkozót.”

Fotó: G&Zs Photo Sport

 

Nagy Zoárd duplázni tudott a hétvégi mérkőzésen, ő szerezte az MTE első és negyedik találatát.

„Mondták már, hogy ballal nem igazán szoktam lövésre vállalkozni, erre szerettem volna rácáfolni, és így született meg az első találatom – eleveníti fel az egyenlítő gólt Nagy Zoárd a Credobus Mosonmagyaróvár támadója. Úgy érzem, jó formában vagyok, hiszen az első félévhez képest most télen végig tudtam csinálni az alapozást. Az erőnlétem is rendben van, ráadásul az edzőmérkőzéseken jöttek a gólok, ezt a formát szerettem volna átmenteni a bajnokságra, és ezt a Kanizsa elleni teljesítményt szeretném megismételni hétről-hétre.”

Fotó: G&Zs Photo Sport

 

Nagy Zoárd 2021 nyarán igazolt Mosonmagyaróvárra. Nem volt könnyű dolga a kezdőcsapatba kerülést illetően, hiszen Boros Gábor remekül termelt az ősszel, amikor Nagy Zoárd csak a MOL Fehérvár II és a Bicske elleni mérkőzéseken volt kezdő. Tavasszal már most hozta ezt a számot, hiszen Varga László a BVSC és a Nagykanizsa ellen is bizalmat szavazott neki, amivel az óvári támadó élni tudott.

„Az a legfontosabb, hogy a vezetőedző azt lássa, minden megteszel azért, hogy a kezdőbe kerülj. Ha nem kapsz elég játékpercet, akkor is fel kell emelned a fejedet és odatenni magad. Az edzéseken is a lehető legmagasabb hőfokon kell pörögni, nem lehetsz letört, nem mehet el a kedved. Emellett meg kell próbálnod élni azokkal a lehetőségekkel, amiket kapsz. Ha mindent megteszel, ha próbálsz a legjobb lenni, akkor előbb-utóbb be fogsz kerülni a kezdőcsapatba”– teszi hozzá Nagy Zoárd.

Fotó: G&Zs Photo Sport

 

A Nagykanizsa ellen Nagy Kevin szerezte az ötödik mosonmagyaróvári találatot. Neki ez volt a második gólja a szezonban, gólpasszból viszont már tucatnyit kiosztott a csapattársaknak.

„A gólszerzés mindig különleges. Igaz, én inkább az asszisztokért felelek, de igyekszem gólokat is lőni. Persze elsődlegesen az a fontos, hogy a csapat nyerni tudjon. Ha ehhez góllal tudok hozzátenni, az csak hab a tortán” – meséli Nagy Kevin, aki az előző szezonban nyolc gólig jutott mosonmagyaróvári színekben.

Fotó: G&Zs Photo Sport

 

A Credobus Mosonmagyaróvár két győzelemmel kezdte a 2022-es esztendőt, így vezeti az NB III Nyugati csoportjának tabelláját. Varga László együttese hétvégén a MOL Fehérvár FC második csapatának vendége lesz.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.