MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Hétpontos előnnyel vezeti a bajnokságot az U19

Szerző: Horváth Csaba | Dátum: 2022-03-22 08:58:54

Három győztes tavaszi mérkőzés után múlt héten döntetlent játszottunk a Lurkó UFC csapatával, a bajnokság 20. fordulójában pedig Szombathelyre, a Király SE-hez látogattunk. Egy igazi rangadó várt a csapatra, hiszen a második helyezett fogadta az elsőt, ráadásul a múlt heti botlás következtében csak 3 pont volt a különbség a két csapat között. Nem a legjobb előjelekkel keltünk útnak, hisz sok volt a hiányzónk, így mindössze egy mezőny és egy kapus cserével indultunk el. Ahogy arra számítani lehetett, nagyon fizikális mérkőzést játszottunk, első félidőben végig mi irányítottuk a játékot, de a most is fegyelmezett szombathelyi védekezést nagyon nehezen tudtuk csak feltörni. Második félidőben kiegyenlítettebb volt a labdabirtoklás, de igazi hazai helyzet továbbra sem alakult ki, ellenben nekünk az idő előrehaladtával egyre nagyobb területeink nyíltak, és egyre többször kerültünk tiszta gólhelyzetbe. Egy szép támadás után Svarda Rómeó került oda a kapu elé, a kapus mellett ellőtte a labdát, a visszafutó védő már csak a hálóba tudta segíteni azt. Ezután többször eldönthettük volna a 3 pont sorsát, de ez már csak a hosszabbításban sikerült, Vedres Norbert ügyes cselek után gyengébb lábával kilőtte a hosszú felső sarkot, lezárva ezzel a mérkőzést. Férfias küzdelemben, játék összképét nézve megérdemelten nyertük meg a rangadót, így a vesztett pontok tekintetében már 6 pontos előnnyel, veretlenül vezetjük a tabellát.

U19-es bajnoki mérkőzés, Szombathely

Király SE - Credobus Tehetségközpont 0-2 (0-0)

 

MTE U19: Reicher G.  – Marekker M., Bogár B., Tál Zs., Boda B. – Németh N.,Gaál-Horváth K., Vingler Gy. (Vedres N.) – Borsodi B. (Végh Cs.), Svarda R., Szabó M.

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: öngól, Vedres N.

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője: „Örülök neki, hogy akik itt voltak, átérezték a mérkőzés súlyát, nagyot harcoltak, és helyenként jól is játszottak. Ahogy egész évben, úgy ezen a héten is sok nehézséggel kellett megküzdenünk, több játékosunk hatalmas igénybevételnek van kitéve, de akik részt tudtak venni a mai mérkőzésen, szívüket-lelküket kitették a pályára, és megérdemelt győzelmet arattak. A körülmények miatt ezen a tavaszon nem lesz olyan gördülékeny a játékunk, amennyire szeretnénk, de ilyen mentalitással sokmindent pótolni tudunk. Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez.”

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.