MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Győzelem a második felkészülési mérkőzésen.

Szerző: Rokob Péter | Dátum: 2016-07-27 20:00:00

MTE 1904 – SK 1923 Gabcikovo 4 – 1 (1 – 1)
2016 július 13. szerda 18.00 óra

MTE 1904:

Boros (Tarczy 46.perc) – Pál (Zsirai 46. perc), Baranyai, Deák (Komáromi 75. perc), Galambos (Németh 75. perc) – Schmatovich (Szénási 64. perc) , Darázs (Kószás 58. perc) – Jasarevic (Simon – Balla 64. perc)), Laki (Mayer 64. perc), Bartos (Gresó 58. perc) – Magasföldi (Hajós 64. perc)

SK 1923 Gabcikovo:

Rengel (Cighart 46. perc) – Cincel, Csölle, Belkovics, Lelkes – Kabik, Huszár – Bódis (Matus 54. perc), Revak, Boráros – Marczin

Gólszerző: Baranyai 19. perc, Hajós 69. perc, Simon – Balla 80. perc, Simon – Balla 90. perc / Bódis 3. perc

A második felkészülési mérkőzésén is szlovák csapat ellen lépett pályára Mosonmagyaróváron az MTE 1904. A bősi klub tavasszal fuzionált a Senec csapatával és így jelenleg a harmadik ligára készül. A két keret egyesítésével azonban komoly terveik vannak és ezért a volt válogatott labdarúgót, az egykori Ferencváros játékost, Pinte Attilát nyerték meg vezetőedzőnek.

Már a harmadik percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat, amikor Deák István hibázott a kapunk előtt. A belső védőnk megpróbálta kicselezni a rátámadó Bódis Patrikot, aki azonban megszerezte a labdát és a hosszú sarokba lőtt (0 – 1).

A korai gól után kimondottan nagy iramú és élénk volt a játék. A nagyon jó felépítésű szlovák játékosok keményen, a párharcokat keresve játszottak. Az MTE 1904 labdarúgói pedig komoly erőket mozgattak meg az egyenlítésért. Magasföldi József több pontrúgással is veszélyeztetett és egy pontos jobb oldali szöglete után, a védőket megelőző Baranyai fejelt a kapuba (1 – 1).

Aktívabb és kezdeményezőbb maradt a csapatunk és előbb a Csákvár csapatából érkezett szélső, Bartos Julián járt közel a gólszerzéshez. Röviddel a szünet előtt pedig Laki Balázs lövése tévesztett célt egy ígéretes szituációban.

A szünetben kapusokat cseréltek a csapatok és nálunk az ajkai próbajátékos Pál Dávid helyett, Zsirai érkezett jobb oldali védőként. Továbbra is az MTE 1904 csapata irányította a játékot és alakított ki gólhelyzeteket. Jasarevic jobb oldali beadása után Magasföldi elől mentettek a szlovák védők. Egy bal oldali támadás után pedig a vendégek kapusa szedte le a labdát Galambos Ádám lábáról. A másik oldalon Revak lövését védte Tarczy, de a játéknak ebben a szakaszában már inkább csak védekezett a vendégcsapat.

Az 58. percben Darázs helyett, Kószás Krisztián és Bartos helyett pedig egy Diósgyőrből érkező támadó, Gresó Mátyás lépett pályára. Néhány perc múlva pedig Hajós Krisztián, Szénási István, Mayer Milán és egy a tavalyi szezonban a Diósd gárdájában játszó, Ferencváros nevelésű szélső, Simon – Balla István érkezett.

A mosonmagyaróvári helyzetek után pedig a gólok is megérkeztek. A 69. percben Gresó verte meg a bal oldalon a védőjét és pontosan passzolt a kilépő Hajós elé, aki 14 méterről nem hibázott (2 – 1). Simon – Balla jobb oldali beadása után Gresó is gólt rúghatott volna, de nagy helyzetben fölé lőtt. Két védőt cserélt még a hajrában Király József vezetőedző. Galambos Ádám és Deák István helyére Németh és Komáromi érkezett a 75. percben.

A 80. percben láttuk a mérkőzés legszebb jelenetét, amikor egy Gresó – Szénási és Simon – Balla háromszögelés után az utóbbi közvetlen közelről gurított a szlovák kapuba (3 – 1). Az utolsó percben pedig egy formás kontratámadást is góllal fejezett be a csaptunk. Ekkor Hajós Krisztián indította remek ütemben Simon – Ballát a jobb oldalon, aki a tizenhatos sarkáról alaposan kilőtte a sarkot (4 – 1).

Király József így értékelt a mérkőzés után:

Nagyon jó volt a csapat hozzáállása a mai mérkőzéshez. A rossz kezdés, a felelőtlen egyéni hibából kapott gól után nagyon hamar rendeztük a sorokat. Annak is örültem, hogy nem ijedtünk meg a szlovákok harcmodorától és keménységben is felvettük velük a versenyt. Jól játszott tehát a csapat és szerencsére ez most az eredményben is megmutatkozott. Nem szabad azonban túlértékelni ezt a győzelmet mint, ahogy a előző találkozó vereségétől sem kell kétségbe esni. Folytatjuk tovább a munkát, hiszen a felkészülésünk félidejénél tartunk. A próba játékosok közül többen is egészen figyelemre méltó teljesítményt nyújtottak és bíztató a játékos keretünk bővítése szempontjából.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.