MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Győzelem a második felkészülési mérkőzésen.

Szerző: Rokob Péter | Dátum: 2016-07-27 20:00:00

MTE 1904 – SK 1923 Gabcikovo 4 – 1 (1 – 1)
2016 július 13. szerda 18.00 óra

MTE 1904:

Boros (Tarczy 46.perc) – Pál (Zsirai 46. perc), Baranyai, Deák (Komáromi 75. perc), Galambos (Németh 75. perc) – Schmatovich (Szénási 64. perc) , Darázs (Kószás 58. perc) – Jasarevic (Simon – Balla 64. perc)), Laki (Mayer 64. perc), Bartos (Gresó 58. perc) – Magasföldi (Hajós 64. perc)

SK 1923 Gabcikovo:

Rengel (Cighart 46. perc) – Cincel, Csölle, Belkovics, Lelkes – Kabik, Huszár – Bódis (Matus 54. perc), Revak, Boráros – Marczin

Gólszerző: Baranyai 19. perc, Hajós 69. perc, Simon – Balla 80. perc, Simon – Balla 90. perc / Bódis 3. perc

A második felkészülési mérkőzésén is szlovák csapat ellen lépett pályára Mosonmagyaróváron az MTE 1904. A bősi klub tavasszal fuzionált a Senec csapatával és így jelenleg a harmadik ligára készül. A két keret egyesítésével azonban komoly terveik vannak és ezért a volt válogatott labdarúgót, az egykori Ferencváros játékost, Pinte Attilát nyerték meg vezetőedzőnek.

Már a harmadik percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat, amikor Deák István hibázott a kapunk előtt. A belső védőnk megpróbálta kicselezni a rátámadó Bódis Patrikot, aki azonban megszerezte a labdát és a hosszú sarokba lőtt (0 – 1).

A korai gól után kimondottan nagy iramú és élénk volt a játék. A nagyon jó felépítésű szlovák játékosok keményen, a párharcokat keresve játszottak. Az MTE 1904 labdarúgói pedig komoly erőket mozgattak meg az egyenlítésért. Magasföldi József több pontrúgással is veszélyeztetett és egy pontos jobb oldali szöglete után, a védőket megelőző Baranyai fejelt a kapuba (1 – 1).

Aktívabb és kezdeményezőbb maradt a csapatunk és előbb a Csákvár csapatából érkezett szélső, Bartos Julián járt közel a gólszerzéshez. Röviddel a szünet előtt pedig Laki Balázs lövése tévesztett célt egy ígéretes szituációban.

A szünetben kapusokat cseréltek a csapatok és nálunk az ajkai próbajátékos Pál Dávid helyett, Zsirai érkezett jobb oldali védőként. Továbbra is az MTE 1904 csapata irányította a játékot és alakított ki gólhelyzeteket. Jasarevic jobb oldali beadása után Magasföldi elől mentettek a szlovák védők. Egy bal oldali támadás után pedig a vendégek kapusa szedte le a labdát Galambos Ádám lábáról. A másik oldalon Revak lövését védte Tarczy, de a játéknak ebben a szakaszában már inkább csak védekezett a vendégcsapat.

Az 58. percben Darázs helyett, Kószás Krisztián és Bartos helyett pedig egy Diósgyőrből érkező támadó, Gresó Mátyás lépett pályára. Néhány perc múlva pedig Hajós Krisztián, Szénási István, Mayer Milán és egy a tavalyi szezonban a Diósd gárdájában játszó, Ferencváros nevelésű szélső, Simon – Balla István érkezett.

A mosonmagyaróvári helyzetek után pedig a gólok is megérkeztek. A 69. percben Gresó verte meg a bal oldalon a védőjét és pontosan passzolt a kilépő Hajós elé, aki 14 méterről nem hibázott (2 – 1). Simon – Balla jobb oldali beadása után Gresó is gólt rúghatott volna, de nagy helyzetben fölé lőtt. Két védőt cserélt még a hajrában Király József vezetőedző. Galambos Ádám és Deák István helyére Németh és Komáromi érkezett a 75. percben.

A 80. percben láttuk a mérkőzés legszebb jelenetét, amikor egy Gresó – Szénási és Simon – Balla háromszögelés után az utóbbi közvetlen közelről gurított a szlovák kapuba (3 – 1). Az utolsó percben pedig egy formás kontratámadást is góllal fejezett be a csaptunk. Ekkor Hajós Krisztián indította remek ütemben Simon – Ballát a jobb oldalon, aki a tizenhatos sarkáról alaposan kilőtte a sarkot (4 – 1).

Király József így értékelt a mérkőzés után:

Nagyon jó volt a csapat hozzáállása a mai mérkőzéshez. A rossz kezdés, a felelőtlen egyéni hibából kapott gól után nagyon hamar rendeztük a sorokat. Annak is örültem, hogy nem ijedtünk meg a szlovákok harcmodorától és keménységben is felvettük velük a versenyt. Jól játszott tehát a csapat és szerencsére ez most az eredményben is megmutatkozott. Nem szabad azonban túlértékelni ezt a győzelmet mint, ahogy a előző találkozó vereségétől sem kell kétségbe esni. Folytatjuk tovább a munkát, hiszen a felkészülésünk félidejénél tartunk. A próba játékosok közül többen is egészen figyelemre méltó teljesítményt nyújtottak és bíztató a játékos keretünk bővítése szempontjából.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.