MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Egy cél lebeg a szemünk előtt - mondja Debreceni András

Szerző: | Dátum: 2022-04-02 18:18:53

A Puskás Akadémia ellen 4-0-ára győzött a Credobus Mosonmagyaróvár. A végeredményt Debreceni András állította be egy félpályás góllal, ami igencsak emlékezetesre sikeredett. Csapatkapitányunknak nem ez volt az első ilyen gólja. 2020 decemberében a Balatonfüred kapuját vette be nagyjából a félpályáról. A Puskás elleni gólja azonban távolabbról született és szebb is volt, mint a füredi találat (a gól a linkre kattintva tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=Dtg2KpHGMPQ).

„A csapattársak is emlékeztek a Balatonfüred elleni találatra, szóltak is, hogy figyeljem a kapust, hátha be tudom ívelni a labdát – mondja Debreceni András, a Credobus Mosonmagyaróvár csapatkapitánya. Tudatos volt, hogy kapura lőttem a szabadrúgást, de nagyon nehéz volt úgy kivitelezni az ívelést, hogy az tökéletes legyen. Szerencsére sikerült, nagy öröm volt a gól, és a győzelem megszerzése is.”

Debreceni András már tizenhét találatnál jár a szezonban, ami védő létére igencsak megsüvegelendő teljesítmény. A csapat támadója Boros Gábor is tizenhétnél jár, így ketten vezetik a Mosonmagyaróvár házi góllövőlistáját. Vasárnap a ZTE II látogat a Wittmann Antal parkba. Debreceniék szeretnék folytatni kiváló sorozatukat.

„Hétfő óta a ZTE II ellen készültünk. A saját játékunkat szeretnénk játszani, de természetesen a vendégek játékát is kielemezte a szakmai stáb, ami sok segítséget ad a hétvégéhez. Ég bennünk a visszavágás vágya az őszi vereség miatt. Természetesen győzni szeretnénk, de ez nem lesz könnyű a jó formában lévő ZTE II ellen. Ennek ellenére mindenkinek csak egy cél lebeg a szeme előtt, a vasárnapi győzelem.”

A Credobus Mosonmagyaróvár tizenkilenc mérkőzés óta veretlen az NB III Nyugati csoportjában. Ráadásul a tizenkilenc meccsből tizenhetet megnyert a csapat. Adódik a kérdés, hogy lehet-e még fejlődni?

"Fejlődni mindig lehet. A kialakított helyzeteket szeretnénk nagyobb százalékban értékesíteni, és természetesen kapott gól nélkül lehozni a mérkőzéseket. Hétről hétre próbáljuk csiszolni a játékunkat, de most a mi esetünkben az eredmény a legfontosabb. Minden héten azért dolgozunk, hogy a hétvégén három ponttal gazdagodjunk" – mondja Debreceni András.

Április 3., vasárnap, 16:00

Credobus Mosonmagyaróvár – ZTE II

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.