MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Győzelemmel zárta le kimagasló szezonját az U13

Szerző: Schmatovich Gábor | Dátum: 2022-06-07 10:01:56

2009-es korosztályunk idei utolsó bajnoki mérkőzésén, hazai pályán fogadta a Tatabánya FC csapatát. A fülledt nyári melegben erősen kezdtek a fiúk, sorra alakították ki a helyzeteket, de a befejezéseknél pontatlanok voltak. A második negyedben a gól is megérkezett a több tucatnyi helyzetből. A második félidőre érezhetően mindkét csapatból sokat kivett az időjárás és érződött már az idény végi fáradtság. A mérkőzés utolsó pillanatában még egy figyelmetlenségből korrigált az eredményen az ellenfél, de a győzelem nem forgott veszélyben. Így méltó befejezése volt ez a mérkőzés egy figyelemre méltó szezonnak.

MLSZ Országos Észak- Nyugat U13-as bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár, MTE pálya

Credobus Tehetségközpont U13 - Tatabánya FC U13 2-1 (0-0,1-0,1-0,2-1)

 

Keret: Vajas K.- Sághy B., Máté B., Mészáros Á., Bogár Á., Horváth Cs. , Mátyás F. ,Kószás Z., Dömötör Á., Kovács L., Takács Zs., Domokos G., Szokolics T.

 

Gsz.: Kószás Z.., Dömötör Á.,

 

Schmatovich Gábor, a Credobus Tehetségközpont U13-as csapatának megbízott edzője: Jól kezdtük a mérkőzést, fölényben játszottak a srácok, bár kicsit siettették a befejezések előkészítéseit, emiatt sok esetben saját dolgukat nehezítették. Az első félidőben jelentős mennyiségű komoly ziccert sikerült kialakítani, de gólt csak egyet szereztünk. Kezdetben a második félidő is így zajlott, viszont a második gól után kissé ellaposodott a mérkőzés mindkét csapat részéről. Érezhető volt az elmúlt hetek edzésmunkájában is, hogy a mentális fáradtság már jellemző a játékosokra, ez tapasztalható volta mérkőzés utolsó fázisban, a teljesítményben. Nyilván a fülledt időjárás ezt még tovább nehezítette, ezért az utolsó percek sok pontatlanságot és hibát hoztak. A győzelem ettől függetlenül jogos és jár a dicséret a mai napért és az egész éves teljesítményért is. Kicsit sajnáljuk a fiúkat, hiszen az új rendszer miatt nincs eredménykövetés, de ennyi idős korban egy év távlatából ennek azért már van jelentősége, és kifejezetten bíztató, hogy egy ilyen erős bajnokságban sikerült meggyőző eredménnyel a képzeletbeli dobogóra kerülni. Jár a srácoknak a gratuláció, most pedig jön a megérdemelt pihenő, ami után egy még nagyobb célért kell közösen dolgozniuk.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.