MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Gólok és sérülések a harmadik felkészülési mérkőzésen

Szerző: Rokob Péter | Dátum: 2016-07-27 20:00:00

MTE 1904 - Videoton II. 4 - 0 (1 - O)
2016 július 16. szombat 11.00 óra

MTE 1904 első félidő:

Boros - Hajós (Komáromi 16. perc), Baranyai, Deák, Németh - Schmatovich, Czár - Bartos. Laki, Darázs - Magasföldi

MTE 1904 második félidő:

Boros - Komáromi, Zsirai, Deák (Szénási 67. perc), Galambos - Schmatovich (Mayer 56. perc), Kószás - Simon - Balla, Laki, Gresó - Magasföldi

Vezetőedző: Király József

Videoton II.:

Fejér - Baksa, Lorentz, Bognár (Pápai 60. perc), Varga B. - Réti (Kónya 46. perc), Schiller - Zsótér, Kovács K. (Hegedűs 60. perc), Kondor (Andróczi 60. perc) - Véninger (Csongrádi 60. perc)

Vezetőedző: Disztl László

Vezette: Görög Márió (Horváth Zoltán - Dr. Petz Brigitta)

Gólszerző: Deák 39. perc, Kószás 48. perc, Mayer 73. perc, Kószás 88. perc

Kellemetlen hideg, szeles sőt idővel esős időben játszotta le a harmadik felkészülési mérkőzését az MTE 1904 csapata. Az ellenfél a Videoton második gárdája volt, akikkel nemrég még parázs bajnoki találkozókat játszottunk a harmadosztályú bajnokságban. Sajnos a hetek óta sérült Mundi Roland után, a térdsérüléssel bajlódó Bohner Roland is csak civilben figyelte a találkozót. Sőt nem járt sokkal jobban Jasarevic Mahir sem, aki ugyan átöltözött és bemelegített, de az érzékeny térdszalagja miatt, nem kockáztatta meg a játékot. A felsorolásnak pedig még nincsen vége, mert negyedóra után, Hajós Krisztián térdére esett rá egy fehérvári védő és így őt is le kellett cserélni.

Kiegyenlített játékot hozott az első félidő, mert mindkét csapat nagyon szervezetten és fegyelmezetten futballozott. Így kevés említésre méltó helyzet alakult ki a kapuk előtt. A tizedik percben Laki emelése volt veszélyes, majd öt perccel később egy vendég szöglet után, Zsótér fejelhetett volna gólt. Fél óra elteltével az Ajka csapatából érkezett Czár Richárd pontos szabadrúgását, Magasföldi a hálóba is fejelte, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a gólt. A félidő hajrájában megélénkültek az események és ismét Laki és Zsótér voltak a főszereplők. Az előbbi közeli lövését a gólvonalról mentették a vendég védők, a fehérvári támadó 18 méteres szabadrúgását pedig Boros hárította. A 39. percben viszont Deák István góljával megszerezte a vezetést a csapatunk. A védő remek ütemben érkezett, Magasföldi József jobb oldali beadására és hat méterről, a levegőből belsőzte a labdát a hálóba (1 - 0).

Alig két perc játék után, hazai góllal folytatódott a mérkőzés a második játékrészben. Most Simon - Balla jobb oldali beadására érkezett Kószás Krisztián és egyből, laposan lőtt a rövid sarokba (2 - 0). A gólra két helyzettel válaszolt a fehérvári gárda, de Zsótér és Kondor is célt tévesztett ígéretes szituációban. Majd következtek a felkészülési mérkőzéseken megszokott cserék és ezek után egyértelműen kézben tartotta a mérkőzést a csapatunk. Simon - Balla, Laki és Zsirai próbálkozott lövéssel, de ezeket még hatástalanította a vendégek védelme. A 73. percben viszont Laki száguldott el a bal oldalon és pontosan passzolt középre. Magasföldi lövését még nagy bravúrral kiütötte a kapus, de az ismétlésből Mayer okosan emelt a hálóba (3 - 0). A 85. percben pedig Galambos volt az előkészítő és Magasföldi lövését most is csak kiütni tudta Fejér. Ekkor Kószás Krisztián érkezett és közelről megszerezte a maga második és csapatunk negyedik gólját (4 - 0).

Király József az MTE 1904 vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés után:

Nagyon hasznos felkészülési mérkőzést játszottunk a sokat futó, harcos és mozgékony fehérvári fiatalok ellen. A hétközi találkozóhoz hasonlóan, ma is nagyon jó volt a csapatunk hozzáállása és így megérdemelt győzelmet arattunk. Ma sokkal kevesebb hibával játszottunk és így meggyőzőbb is volt a teljesítményünk. Aggasztó viszont, hogy több sérült játékosunk is van és a számuk ma sajnálatosan Hajós Krisztiánnal is gyarapodott. A héten nálunk dolgozó labdarúgók közül az előző bajnokságban Ajkán futballozó középpályás Czár Richárd és a Csákvár csapatában szereplő szélső támadó, Bartos Julián lesz az MTE 1904 labdarúgója.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.