MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U14-es szezonértékelés Kalocsai Enricótól

Szerző: Kalocsai Enrico | Dátum: 2022-06-21 10:43:44

U14-es csapatunk az MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugati bajnokságában szerepelt.

 

Kalocsai Enrico, a Credobus Tehetségközpont az U14-es csapat edzője:  Az országban 28 egyesület kapott tehetségközpont besorolást ennek köszönhetően U14-es csapatunk az MLSZ Nyugati Alap csoportban szerepelt. Minden hétvégén komoly kihívás várt ránk a bajnokságban. Bátran állíthatom, hogy ebben a bajnokságban nincsenek egyszerű mérkőzések, minden találkozó magas intenzitású, és komoly kihívást jelent a csapatok számára. Az őszi szezon végén elégedettek voltunk az elért eredményekkel, voltak kisebb kisiklások, de voltak bravúreredmények is. A tavaszi szezonban szerettük volna javulni, de tudtuk, hogy nem lesz egyszerű.

A felkészülési időszakban öt mérkőzést tudtunk játszani. Az első bajnoki találkozót az ellenfél kérésére halasztottuk, így második fordulóban a Tatabánya otthonába léptünk pályára, ahol kissé kerestünk önmagunkat, nem tudtuk felvenni a ritmust, de a végén győzelemmel tértünk haza.  Ezután a Budafok csapatát fogadtuk. Ezen a meccsen ismét előjött az ősszel is már megszokott ingadozó teljesítmény. A következő meccsen Pécsre utaztunk, a későbbi bajnokcsapathoz és akkori listavezetőhöz. Verességet szenvedtünk viszont, remek teljesítményt nyújtottunk az egyik legjobb csapat otthonába. A következő hazai mérkőzésen sikerült otthon tartani a három pontot a Király SE ellen. Ezután pedig jött egy hosszan tartó nyeretlenségi sorozatunk, amit a III. Kerületi TVE ellen sikerült megszakítanunk.

A házi góllövőlistán Egerszegi Dániel 11 góllal végzett az élen, a második helyet Horváth Levente szerezte meg, a harmadik pedig Németh Bence lett.

Rendkívül hullámzó volt a játékunk, ami nem csak az eredményekben, de a játékban is megmutatkozott, valamint az egyéni teljesítményekben is. A védekezésünk fokozatosan javult, viszont a hullámzó teljesítmény gyakori volt. A középpályán sokkal stabilabbnak tűntünk, mint támadásépítésben és védekezésben. Félévkor kitűzött célunk volt, hogy nagyobb hangsúlyt fektettünk az egyéni védekezésre, továbbá a támadásépítésekre. Javulást véltünk felfedezni ezekben a pontokban, de az ellenfél büntetőterületén gyakran súlytalannak éreztem a csapatott. Több olyan mérkőzésen ahol mi voltunk az esélyesebb csapat, egyszerűen nem tudtunk úgy teljesíteni, mint egy Pécs, Fehérvár, Zalaegerszeg ellen.  Ebben a korban még a játékosok nehezen tudják kezelni az érzelmi stabilitást, és sokszor ez döntött. A játékunkban nagy hangsúlyt fektettünk a játékfelépítésre, azt gondolom, hogy ebben az elemben sokat fejlődtünk és a bajnokság legjobb csapatai ellen is többször sikerrel jártunk. A játékosoknak köszönöm az egész éves munkát, a szülőknek pedig a támogatást, amit a csapat irányába mutattak. A következő szezonban a 2009-es korosztálynál folytatom, de továbbra is figyelni fogom az első MTE-s csapatom.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.