MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U8-as szezonértékelés Pandur Gergőtől

Szerző: Pandur Gergő | Dátum: 2022-06-21 11:58:21

Véget ért a szezon az összes utánpótlás korosztályban, így most a pihenésé a főszerep. Sorozatunkban megnézzük, hogy teljesítettek a Credobus Tehetségközpont korosztályos csapatai. Ezúttal az U8-as csapat edzője, Pandur Gergő értékeli az idényt.

Pandur Gergő, a Credobus Tehetségközpont U8-as csapatának edzője: A korosztálynak nyáron új pályamérettel, labdamérettel, szabályokkal és új edzővel kellett megismerkedniük. A csapatba is több új játékos érkezett, úgy gondolom a srácok gyorsan összeszoktak és egy jó közösség alakult ki. Szépen, lassan lépésről-lépésre építettük fel az edzéseket a gyerekek képességeihez mérve. A legnagyobb hangsúlyt az egész év során az egyéni képzések és a technika fejlesztések kapták, hiszen ebben a korban ez kulcsfontosságú. Szinte minden héten az edzéseken kívül, volt lehetőségük a srácoknak megmutatniuk a tanultakat különböző tornákon, edzőmérkőzéseken. Kéthetente Bozsik tornákon is részt vettünk, valamint tavasszal négy alkalommal is részt vettünk a tehetségközpontok tornáján. Több külföldi tornán is megmutathatták a srácok a tudásukat, voltunk Ausztriában többször, illetve Szlovákiában is. Ezeken a tornákon szép eredményeket értek el a srácok, de természetesen a legfontosabb, hogy ezek is a fejlődésüket segítették. Minden játékosomról el tudom mondani, hogy nagy fejlődésen ment keresztül a nyár óta. Szinte majdnem minden edzést teljes létszámmal tudtunk végig csinálni.

Örültem, hogy azokat a dolgokat, amiket gyakoroltunk az edzéseken viszont láthattam a mérkőzéseken is. Összeségében le a kalappal a srácok előtt, nagyon hosszú év volt ez, rengeteg tornával és edzéssel, de ők mégis mindig próbálták a tudásuk legjavát adni. Most jön egy kis pihenés, viszont júliusba megújult erővel folytatjuk a munkát, már U9-es korosztályként. Maradok a csapattal a következő évben, aminek nagyon örülök, így közösen fejlődhetünk tovább és érhetünk el szép eredményeket. Jövőre viszont már a srácoknak kiemelkedő mezőnyben kell megmutatniuk a tudásukat hétről-hétre, hiszen kiemelt tehetségközponti tornákon fogunk részt venni. Biztos vagyok benne, hogy a gyerekek helyt fognak állni és jövőre még nagyobbat fognak fejlődni, ha ugyanígy szorgalmasan eddzenek tovább. Szeretném megköszönni a szülőknek is a hozzáállásukat, mérkőzésekre is mindig elkísérték a csapatot és szurkoltak nekünk. Gratulálok mindenkinek!

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.