MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U8-as szezonértékelés Pandur Gergőtől

Szerző: Pandur Gergő | Dátum: 2022-06-21 11:58:21

Véget ért a szezon az összes utánpótlás korosztályban, így most a pihenésé a főszerep. Sorozatunkban megnézzük, hogy teljesítettek a Credobus Tehetségközpont korosztályos csapatai. Ezúttal az U8-as csapat edzője, Pandur Gergő értékeli az idényt.

Pandur Gergő, a Credobus Tehetségközpont U8-as csapatának edzője: A korosztálynak nyáron új pályamérettel, labdamérettel, szabályokkal és új edzővel kellett megismerkedniük. A csapatba is több új játékos érkezett, úgy gondolom a srácok gyorsan összeszoktak és egy jó közösség alakult ki. Szépen, lassan lépésről-lépésre építettük fel az edzéseket a gyerekek képességeihez mérve. A legnagyobb hangsúlyt az egész év során az egyéni képzések és a technika fejlesztések kapták, hiszen ebben a korban ez kulcsfontosságú. Szinte minden héten az edzéseken kívül, volt lehetőségük a srácoknak megmutatniuk a tanultakat különböző tornákon, edzőmérkőzéseken. Kéthetente Bozsik tornákon is részt vettünk, valamint tavasszal négy alkalommal is részt vettünk a tehetségközpontok tornáján. Több külföldi tornán is megmutathatták a srácok a tudásukat, voltunk Ausztriában többször, illetve Szlovákiában is. Ezeken a tornákon szép eredményeket értek el a srácok, de természetesen a legfontosabb, hogy ezek is a fejlődésüket segítették. Minden játékosomról el tudom mondani, hogy nagy fejlődésen ment keresztül a nyár óta. Szinte majdnem minden edzést teljes létszámmal tudtunk végig csinálni.

Örültem, hogy azokat a dolgokat, amiket gyakoroltunk az edzéseken viszont láthattam a mérkőzéseken is. Összeségében le a kalappal a srácok előtt, nagyon hosszú év volt ez, rengeteg tornával és edzéssel, de ők mégis mindig próbálták a tudásuk legjavát adni. Most jön egy kis pihenés, viszont júliusba megújult erővel folytatjuk a munkát, már U9-es korosztályként. Maradok a csapattal a következő évben, aminek nagyon örülök, így közösen fejlődhetünk tovább és érhetünk el szép eredményeket. Jövőre viszont már a srácoknak kiemelkedő mezőnyben kell megmutatniuk a tudásukat hétről-hétre, hiszen kiemelt tehetségközponti tornákon fogunk részt venni. Biztos vagyok benne, hogy a gyerekek helyt fognak állni és jövőre még nagyobbat fognak fejlődni, ha ugyanígy szorgalmasan eddzenek tovább. Szeretném megköszönni a szülőknek is a hozzáállásukat, mérkőzésekre is mindig elkísérték a csapatot és szurkoltak nekünk. Gratulálok mindenkinek!

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger UFM ARÉNA Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.