MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U10-es szezonértékelés Szabados Gábortól

Szerző: Szabados Gábor | Dátum: 2022-07-06 23:06:08

A nyári szünet alatt megnézzük, hogyan teljesítettek a Credobus Tehetségközpont korosztályos csapatai. Ezúttal az U10-es csapat edzője, Szabados Gábor értékeli az idényt.

Ez az év hatalmas kihívásokat tartogatott mind a játékosok, mind pedig a szakmai stábnak egyaránt, hiszen az MLSZ versenyszabályzatának és a Tehetségközpont besorolásunknak köszönhetően a régió legerősebb és legmeghatározóbb hasonló korú egyesületeivel mérhettük össze tudásunkat (ETO, Gyirmót, Videoton, ZTE, Illés Akadémia, Tatabánya, Veszprém, Király Se). Ezeken a tornákon általában 4-5 csapat játszott körmérkőzéseket, minden hétvégen más-más helyszínen 2x16 perces mérkőzésekkel. Ezek a mérkőzések nagy szakami és mentális fejlődést eredményeztek a játékosoknál, hiszen tulajdonképpen mindegyik találkozó ki-ki mérkőzés volt, és minden egyes gólért és győzelemért nagyon keményen meg kellett dolgozni a csapatnak az edzéseken és mérkőzéseken egyaránt. Ennek köszönhetően bátran állíthatom, hogy szezon második felére az egyik legdominánsabb csapattá nőtük ki magukat.

 

Szabados Gábor, a Credobus Tehetségközpont U10-es csapatának edzője: A szezon és a közös munka elég nehezen indult, hiszen tulajdonképpen egy új csapatot kellett kialakítani, viszont úgy gondolom, hogy a játékosokkal hamar megtaláltuk a közös nevezőt és nagyon keményen és lelkiismeretesen álltak bele a napi, illetve a heti munkába (ez 4 edzést jelent egy héten, egyenként pedig 100-120 perces foglalkozásokat) és ez egyenes arányosságba volt a teljesítményük javulásával, egyéni és csapatszinten. Télen két új játékos csatlakozott a csapathoz, akik természetesen nem voltak ismeretlenek sem az én, sem pedig a csapat számára, és mindketten nagyon hamar beilleszkedtek és csapat meghatározói tagjai lettek rövid időn belül. Ami a játékosok fejlődést illeti azt mondhatom, hogy egy jól sikerült szezonon vagyunk túl, és a játékosok saját magunknak tették magasra a lécet a jövőt illetően. Annyit még szeretnék hozzátenni, hogy köszönöm mindenkinek az éves munkáját, tényleg élmény ezekkel a srácokkal együtt dolgozni, most egy kicsit szusszanunk és július első felében újra elkezdjük a közös munkát!

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.