MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Másodszor hívta az MTE 1904

Szerző: Rokob Péter | Dátum: 2016-07-27 20:00:00

- Már az előző bajnokság előtt felmerült annak a lehetősége, hogy Mosonmagyaróváron folytatom a labdarúgó pályafutásomat. De akkor végül is maradtam a Győri ETO FC csapatában és ott egy mérkőzés kivételével, minden találkozón pályára is léptem a NB III bajnokságban – kezdi a beszélgetést Németh Márk.

Az első alkalommal változtattál labdarúgó klubbot?

- Igen, 2004 – ben az ETO csapatában kezdtem el focizni és végigjártam ott az utánpótlás korosztályokat. Azon a debreceni mérkőzésen pedig játszottam az élvonalban is, amikor az ismert események következtében, már a fiatalok játszottak az ETO utolsó NB I –es mérkőzésén. A nevelő egyesületemnek egyértelmű célja volt, hogy visszajusson az élvonalba és ezért tavaly én is maradtam. Most azonban mindenképpen változattanom kellett és ezért egy évre, kölcsön játékosként igazoltam Mosonmagyaróvárra.

Az ETO céljai most sem változtak, hasonló a céljuk a következő bajnokságban is………

- A bajnokságot követő tárgyalásokon kiderült, hogy nem igazán tartanak igényt a játékomra. Többen voltunk így, hiszen ha jól tudom mindössze 5 – 6 játékostársam maradt mostanra Győrben. Azt mondták, hogy vakon bíztak bennünk és a teljesítményünkkel csalódást okoztunk. Természetesen ez nem esett jól, de elfogadtam és nem is akarok foglalkozni már az elmúlt bajnoksággal. Kaptam egy esélyt itt az MTE 1904 csapatánál és be akarom bizonyítani, hogy jó labdarúgó vagyok.

Három hét felkészülés és három edzőmérkőzés után, milyen benyomásokat szereztél itt nálunk?

- Nagyon barátságosan fogadtak és annak ellenére, hogy egy építkezés zajlik körülöttünk, szimpatikus és nyugodt légkörben dolgozunk. Azt pedig minden foglalkozáson tapasztalom, hogy nagyon jó labdarúgók között készülök és az arány is optimális az idősebb, rutinosabb és a fiatalabb játékosok között. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű elérni a célunkat a bajnokságban, de szerintem ott lehetünk a középmezőny alján a másodosztályú bajnokságban.

Németh Márknak milyen szerepe lehet ebben?

- Az NB II bajnoksága nagyon komoly kihívás egy fiatal játékosnak. Itt fel lehet venni azt a ritmust és meg lehet szerezni azt a tapasztalatot, amely alapot adhat egy labdarúgó karrierhez. Szeretnék élni ezzel a lehetőséggel, amelyhez az kell, hogy alapemberré váljak itt Mosonmagyaróváron. Az eddigi felkészülési mérkőzéseken nagyon akartam bizonyítani és ezért elég görcsös volt a játékom. A magasságom és a gyorsaságom segít abban, hogy a védekezésben megfelelően ellássam a feladataimat. De nekem erősségem lenne az is, hogy a védelmi vonalból hatékonyan belépjek a támadásokba. Az edzéseken elég jól megy a játék, de még kellene egy jó mérkőzés nekem, hogy az önbizalmam is helyreálljon.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.