MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

2016.08.07.: HR-Rent Kozármisleny - MTE 1904 (0-0)

Szerző: Válint Angéla | Dátum: 2016-08-07 23:20:20

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés II. forduló PÉCS
Nézőszám: 300 fő
Mérkőzést vezette: Barna Gábor

Összeállítások:

HR RENT KOZÁRMISLENY:
Helesfay Donát, Pajor Imre, Racskó Roland, Lantos Levente, Kocsis Adrián, Nagy Erik, Dinjar Marko, (66’ Csábi Mihály) Tóth Márk, (46’ Kirchner Krisztián), Beke Péter, Nagy Krisztián, Sinanovic Sinan (76’ Keglovics Bence)
Vezetőedző: Kovács Zoltán

MTE 1904
Tarczy Pál, Bohner Roland, Koszó Balázs, Deák István, Galambos Ádám, Schmatovich Gábor, Darázs Péter (88’ Mayer Milán), Bartos Julián (77’ Németh Márk), Laki Balázs, Jasarevic Mahir, Magasföldi József (83’ Kószás Krisztián)
Vezetőedző: Király József

A második NB II. mérkőzésünkre Pécsen került sor. A hazai csapat kék-feketében mieink pedig tiszta fehér mezben játszottak.

A mérkőzést csapatunk kezdte. A 3. percben Magasföldi kapura lövését a védők kifejelték, majd Darázs távoli lövését Helesfay biztosan védte. A hazai szögletet nehezen tisztáztuk, majd az ellentámadásunkban Laki elől a Kozármisleny kapusa mentett.

16. percben Bartos bevezette a labdát a tizenhatoson belülre, de a kiszorított helyzetben a kapusba rúgta. A hazai Sinanovic a 21. percben kapura lőtt, de 1 méterrel fölé ment. Dinjar a 27. percben sárgalapot kapott, mert engedély nélkül végezte el a szabadrúgást. Tarczy a 31. percben védte Tóth Márkó lövését. Ezután Jasarevic beadását Racskó blokkolta szögletre. A 42. percben ismét veszélyes támadást hárított Tarczy.

A második félidőt jól kezdte a hazai csapat, de negyed óra elteltével a mieink is magukra találtak, és ismét kiegyenlítetté vált a találkozó.

Nagy helyzet alakult ki a 47.percben a kapunk előtt, de a többszöri próbálkozásokat sikeresen hárították védőink.

Kozármislenyi Beke bal oldali veszélyes beadását Nagy Erik lőtte a kapu közpébe, Tarczy ismét biztosan hárított.

Laki nagy lövését az 57. percben a Helesfay ütötte szögletre. Schmatovich a 63.percben újabb szögletet harcolt ki, de a hazai kapus a mezőnybe ütötte a labdát.

A 65. percben Nagy Krisztián kiszorított szögből az oldal hálónkba rúgta a labdát. Deák a 70. percben szabálytalanságáért sárgalapot kapott. Darázs szögletét Deák fejelte mellé. Pajor a 80. percben lerántotta Lakit a felezővonalnál, így ő is megkapta a sárgát. Beke Távoli lövése is elkerülte a kaput, majd Laki beadását Mayer pörgette mellé. A játékvezető 3 percet hosszabbított.

Két azonos stílusban futballozó csapat mérkőzésén a magabiztos védekezés és az abból történő gyors támadások domináltak. Adódtak kisebb-nagyobb lehetőségek mindkét kapu előtt, de kiegyenlített küzdelemben nem sikerült gólt szerezni egyik csapatnak sem.

Edzői értékelés:

Kovács Zoltán:
Az 1 félidőben kiegyenlített játék folyt. A második félidő elején el kellett volna döntenünk a mérkőzést, de nem tudtuk, így igazságos döntetlen született.


Király József:
Az első félidőben inkább mi domináltunk, míg a második félidőben kiegyenlítettebb volt a játék. Összességében küzdelmes döntetlen született.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.