MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

2016.08.14.: MTE 1904 - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

Szerző: - | Dátum: 2016-08-15 06:47:08

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés IV. forduló
Mosonmagyaróvár,
Nézőszám:
600 fő
Mérkőzést vezette: Gyarmati II Tibor

Összeállítások:

Nyíregyháza Spartacus FC:
Hermány Bence,Ur László, Dvorschák Gábor, Rubus Tamás, Rudolf Gergely, Pálinkás Gergő (46’ Rezses) , Tamási Zsolt, Kónya Márk, Harsányi Zoltán, Farkas Márk (46’ Kártik), Dragoner Filip ( 71’ Barna Szabolcs)
Vezetőedző: Mátyus János

MTE 1904
Tarczy Pál, Zsirai Martin, Deák István, Jasarevic Mahir, Koszó Balázs, Galambos Ádám, Baranyai Norbert, Bohner Roland (62’ Laki Balázs), Németh Márk ( 57’ Bartos) Mayer Milán (77’ Darázs Péter), Magasföldi József
Vezetőedző: Király József

A Wittmann Antal parkban az idei szezonban az MTE- Nyíregyháza Spartacus FC az első mérkőzés, mely az NB II. előírások szerint átalakításra került pályán zajlik. A mérkőzésre teltház előtt került sor.

 

 

A kezdő rúgás a hazaiak tették meg. Nagy lendülettel indított az MTE, a 2. percben a vendég szögletet a hazai védők kifejelték. 3. percben Bohner kapura lövését a vendég lábáról a kapu fölé pattant. Magasföldi hosszú indítását az 5. percben Bohner a kapu elé ívelte, Jasarevic csak becsúsztatni tudott, így a labda a kapu mellett landolt. Galambos a 16-os sarkáról eleresztett lövését a kapus biztosan védte. 20. percben Harsányi lódult meg bal oldalon, Deák mentette szögletre. A beadást követően szabálytalanság miatt hazai szabadrúgás következett. A 22. percben Farkas Márk buktatta Bohnert, így a szabálytalanság sárgalapot érdemelt. Magasföldi szabadrúgását, Deák fejelte a kapu mellé, de a vendégjátékos érintette a labdát így szöglet követketett. Zsirai keresztlabdáját Magasföldi vetette mellre, a veszélyes helyzetet a védők szögletre tisztázták. Magasföldi szögletét Hermány kiöklözte a mezőnybe. Németh Márk beadását a 27. percben Mayer Milán csúsztatta hosszúra, amit Bohner kapásból élesen a kapu mellé rúgott. Magasföldi ívelte a labdát Mayernek a 16-oson belülre, amit a védők szögletre tisztáztak. A beadást a védők a mezőnybe fejelték. Galambos sárgalapot érő szabálytalansággal állított meg egy vendégakciót a 30. percben. A 33. percben lendületes vendégakciót Zsirai szakította meg, indításáról Jasarevic centiméterekkel maradt le. Bohenr lépett ki a 16-oson belül, amikor Hermány a 34. percben buktatta, de a jogos hazai büntető elmaradt.

Magasföldi gyorsan elvégzett pontrúgását követően Bohnert buktatták a 16-os sarkán, s a megítélt szabadrúgást Magasföldi a sorfalba rúgta. 46. percben kettős csere a vendégeknél. Két perc hosszabbítást követően a játékvezető lefújja az első félidőt. Mayer Milán beadását a 47. percben Németh Márk rúgta a kapu mellé, majd Harsányi megindulását Zsirai mentette szögletre. A nyíregyházi Kártik érvényesítette a szögletet, így a vendégek megszerezték a vezetést.

Mayer az 52. percben betört a büntető területre, beadásába Hermány ért bele.Rezes Távoli lövését Tarczy hárította, a labdára a vendég támadó csapott le, de lesen volt. Az 57. percben csere a hazai csapatnál Németh helyett Bartos folytatja a játékot. Magasföldi 25 méteres szabadrúgása a sorfalról levágódott, ezt követően Bohner beadásába léptek bele a védők, majd kirúgással folytatódott a játék. Rudolf veszélyes szabadrúgását a 60. percben Dvorschárk mentette. 62.percben ismét cserél az MTE. Bohner helyett Laki Balás folytatja, majd csere a vendégeknél is, Dragoner helyett Barna Szabolcs lép pályára.

73. percen Kártik könyöklésért, Zsirai reklamálásért kapott sárga lapot. Magasföldi szögletét Jasarevic elé fejelték, aki a kapus kezébe rúgta a labdát. 77.percben Magasföldi szabálytalankodott, melyért sárgalapot kapott. Újabb hazai csere, Mayer helyett Darázs Péter érkezett. Galambos veszélyesen tekert középre, a védők csak nehezen tisztáztak. A 80. percben hazai akció, Jasarevic beadásáról Magasföldi centiméterekkel maradt le. 83. percben Bartos beadását követően Jasarevic kezére pattan a labda. Jasarevic és Darázs összjátékát Hermány ütötte oldalra, amit a védők a 86. percben tisztáztak. A vendég kapus időhúzásért sárgalapot kapott a 87. percben.

88. percben Deák indította Bartost, a vendég védők a mezőnybe szerelték a labdát. A játékvezető 4 perc hosszabbítást rendelt el. Magasföldi a 90. percben Lakinak passzol, aki szögletet tudott kiharcolni. Eseménydús, izgalmas mérkőzésen a vendégek nagy szerencsével gyűjtötték be a győzelemért járó 3 pontot a meggyőzően játszó MTE ellen, pláne annak tükrében, hogy a játékvezetők egy jogosnak tűnő tizenegyestől fosztották meg a hazai csapatot.

Edzői értékelés:

Mátyus János:
A mai mérkőzésen látszott, hogy nincsen könnyű mérkőzés. Tökéletesen szervezett csapattal találkoztunk, de mi is rengeteget tettünk a győzelemért. Csapatunk mentálisan teljesen topon volt, játékunkban azonban voltak gondok. Megérdemelten nyertünk.

Király József:
Büszke vagyok játékosainkra, szervezetten játszottak, a védekezést tökéletesen megoldották. Megérdemeltünk volna egy gólt, amit sajnos nem tudtunk megszerezni. Ha minden mérkőzésen így fogunk játszani, a hazai közönség előtt több lesz a győztes mérkőzésünk.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.