MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

A szurkolóink mondták!

Szerző: Rokob Péter | Dátum: 2016-07-27 20:00:00

MTE1904 - BKV Előre: 4-2 A 2015 – 2016 bajnokság utolsó hazai NB III – as mérkőzésén az MTE 1904 magabiztos győzelmet aratott a BKV Előre csapata ellen. A találkozó végeredménye 4 – 2 lett és az MTE góljait Magasföldi 2, Jasarevic és Laki szerezték. A csapatunk ezzel a győzelemmel őrzi a második helyét a bajnoki tabellán. A csapat tehát győzelemmel búcsúzott el a Wittmann Antal park közönségétől. A honlapunk pedig most a szurkolók véleményére és bajnoki értékelésre volt kíváncsi.

- Hosszú idő után kezdtem ismét mérkőzésre járni a Wittmann Parkba. Ebben a szezonban azonban minden hazai mérkőzésre eljöttem, mert élvezem az MTE játékát. Igazi gyors és ötletes támadó futballt játszik a csapat és ez szórakozató a szurkolóknak. Nekem különösen az tetszik, ahogy a védekezésből, pillanatok alatt fejlődik fel a csapat a támadásokba. Nagy eredménynek tartom, hogy sikerült a feljutni a Nemzeti Bajnokság második osztályába és kíváncsian várom, hogy ott hogyan sikerül majd helytállni. Az pedig természetes, hogy a következő bajnokságban is a lelátóról fogok szurkolni a csapatnak.

CSÓKA SÁNDOR 49 éves szurkoló

- Nagyon vártunk már egy ilyen szezont a csapattól, mert bizony az elmúlt években nem kényeztettek el minket. Most nagyon bizakodtunk a bajnokság előtt, mert tavaly nyáron nagyon jó játékosokat sikerült igazolnunk. Az őszi szezonban még rapszodikus teljesítményt nyújtottunk, de a hajrában már érezhető volt, hogy kezd összeállni a csapat. Ez a tavasz pedig remek volt, minden tekintetben méltó a klub múltjához és hírnevéhez. Nekünk a Ferencváros II. elleni győzelem volt a legnagyobb élmény, mert azzal a győzelemmel sikerült biztosítani a helyet az NB II mezőnyében. A bajnoki címet vélhetően a zöld – fehérek második csapata szerzi meg, de nekünk szurkolóknak is elsősorban a feljutás volt a célunk.

SÜTŐ OLIVÉR 32 éves szurkoló és KINDA TIBOR 27 éves szurkoló

MTE1904 - BKV Előre: 4-2 Ebben a bajnokságban nagyon elégedett voltam az MTE 1904 csapatának játékával, Azt pedig nagyra becsülöm, hogy a kitűzött célt is sikerült elérnie a klubnak. Én a hazai mérkőzéseket láttam és ezeken rendre az MTE 1904 csapata irányította a játékot. Sokkal többet birtokolták a labdát és pontosabban passzoltak egymásnak a mosonmagyaróvári labdarúgók, mint az ellenfeleik. A régi idők technikás, magyaros játékára emlékeztetett engem ez a stílus. Azt pedig ki akarom emelni, hogy a mosonmagyaróvári gárdában soha nem lehetett álldogáló labdarúgókat látni a pályán. Én azt gondolom, hogy ha a nyáron még egy kicsit megerősítik a keretet, akkor az elég erős lesz a másodosztályú bajnoksághoz.

CSÁKI ISTVÁN 70 éves szurkoló

- Én az apukámmal szoktam eljönni a mérkőzésekre és nagyon tetszik nekem a mosonmagyaróvári csapat. Már én is elkezdetem focizni és szeretnék nagyon jó játékos lenni. Nekem a 7 számú játékos a kedvencem (Jasarevic Mahir), mert szuper gyors és jól cselez.

SALLAI GERGŐ 11 éves szurkoló

MTE1904 - BKV Előre: 4-2 - Először is gratulálni szeretnék az MTE 1904 vezetőinek, edzőinek és játékosainak az NB II – es tagsághoz. Komoly lökést adhat a térségünk labdarúgásának, hogy Mosonmagyaróváron ismét másodosztályú találkozókat rendeznek majd. Én több mérkőzésen is itt voltam a pályán és ezeken mindig egy nagyon szervezett és kiegyensúlyozott MTE 1904 csapatot láttam. Ez a stabilitás pedig biztos alapot adhat a Nemzeti Bajnokság második osztályában is, amelyhez nagyon sikert kívánok az MTE 1094 klubjának.

MATUSICH JÁNOS 44 éve szurkoló

- Minden hazai mérkőzésen itt vagyok és láttam a csapatunk több edzését is. A játékban és a gyakorlásokon is keményen odateszik magukat a mosonmagyaróvári labdarúgók, tehát nagyon sok munka van ezeknek a sikereknek a hátterében. Én úgy látom, hogy nagyon jó társaságot, közösséget alkotnak srácok és ez az erős csapatszellem sokszor segített is a nehezebb mérkőzéseken. Igazi sportemberek alkotják tehát most az MTE 1904 labdarúgó csapatát és így ott van helyük a Nemzeti Bajnokság második vonalában.

TURÁNY GYÖRGY 62 éves szurkoló

MTE1904 - BKV Előre: 4-2 - Nálunk minden hazai bajnoki mérkőzés be van írva a naptárba. A családunknak pedig úgy kell alakítania a hétvégi programokat, hogy ezeken itt legyünk. A fiunk Botond az MTE 1904 utánpótlás játékosa és így a számára teljesen egyértelmű, hogy szurkoljon a csapatnak. Nagy élmény volt a számára, hogy edzést is tartottak neki a felnőtt csapat játékosai és így személyesen is megismerkedett velük. Itt voltunk a családi napon is és akkor is nagyon jól éreztük magunkat. A fiúk mostanában a Magyarország térképet is gyanúsan sokat nézegetik, könnyen lehet tehát, hogy a következő bajnokságban már néhány idegenbeli mérkőzésre is elmegyünk.

SZALAINÉ KENEDY GABRIELLA 40 éves szurkoló

- Teljesen megérdemelt az MTE 1904 feljutása az NB II –es bajnokságba. Különösen most a tavaszi szezonban volt kiegyensúlyozott a csapat szereplése és ez eredményességgel is párosult. Sok mérkőzésen öröm volt nézni a csapat játékát és látni, hogy a mosonmagyaróvári játékosok is élvezik a futballt. Én egyáltalán nem féltem őket a másodosztálytól, mert jó arányban vannak rutinos, megbízható és lendületes, fiatal játékosok a keretben.

SIPOS GÁBOR 44 éves szurkoló

MTE1904 - BKV Előre: 4-2 - Több mint ötven éve tartozom ehhez a klubhoz, hiszen voltam itt játékos, edző és vezető is. Ismerem tehát a mosonmagyaróvári labdarúgást és így bátram kijelenthetem, hogy kiváló a jelenlegi csapatunk. Az edző pedig remek érzékkel irányít és nekem a szakmai elképzelései és meglátásai is rendkívül szimpatikusak. A tavasz idényben kialakult az a váz, amelyik véleményem szerint a másodosztályú mezőnyben is megállja majd a helyét. Mi idősebb szurkolók sokszor példálózunk a régiekkel és való igaz, hogy az évek során, voltak kiváló csapatai és labdarúgói a klubnak. Örömmel látom, hogy a mai csapatunk méltó az MTE múltjához és beírta magát a klub történelmébe.

SZALAI JÓZSEF 77 éves szurkoló

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.