MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

MTE 1904 - Szeged Grosics Akadémia beharangozó

Szerző: Lencse Gyula | Dátum: 2016-08-23 17:26:23

A dorogi mérkőzésünk után, szerdán ismét pályára lép csapatunk, ezúttal hazai környezetben.

Sajnos Dorogról nem sikerült pontot vagy pontokat hazahoznunk, pedig két esetben 0-0 – nál és
1-0 –ás vezetésünknél is a kapufát találtuk el. Sokáig azonban keseregni nem szabad a történteken, tanulni kell a hibákból és javítani azokat, hogy a Szeged ellen győzhessünk.

A Szeged eddigi mérlege, két győzelem, a másodikon Cigándi FC - t 7-0 –ra, majd vereség Csákvár és a Vác ellen és végül döntetlen a ZTE csapatával. Több első osztályt megjárt játékos szerepel a keretükbe. Például a kapuban Szántai Levente vagy a támadó, Andorka Péter.

 Klausz László vezető edző elmondása szerint csapata egy érett csapat, erénye a stabil védekezés és a pontosan felépített kidolgozott támadásvezetés. Eddig az újonc csapatok ellen alkalmazták a letámadást, amivel zavart tudtak kelteni az ellenfeleiknél. Érdekesség az is, hogy hazai mérkőzéseit a szegedi csapat Gyulán játssza.

A mérkőzés 17.30. órakor kezdődik a játékvezető pedig Molnár Attila lesz, aki legutóbb a harmadosztályban az  5-0 – ra megnyert Balatonfüred elleni mérkőzésünket vezette.

Az elmúlt hazai bajnoki találkozó tapasztalatait levonva, megkérjük kedves szurkolóinkat, hogy a bajnokira egy kicsit előbb induljanak el, hogy ne egyszerre 15-20 perccel a mérkőzés kezdete előtt érjen mindenki a hazai pénztárakhoz. Könnyítésként az MLSZ – től kaptunk lehetőséget, hogy minél egyszerűbb legyen a jegyvásárlás. Csak két fajta hazai jegyet: ülőt és állót felnőtt illetve diák, nyugdíjas árkategóriában értékesítünk.  Nem határozzuk meg, hogy, melyik szektorba kell a jeggyel helyet foglalni.  A helyek elfoglalása az A, B, C, D szektorba érkezési sorrendbe történik.  Arra, viszont ismételten megkérjük szimpatizánsainkat, hogy a hosszú oldalakon ne álljanak a korlátnál, mert ez az MLSZ szabályzata szerint nem lehetséges. Ennek értelmében az MLSZ ellenőr jelentése alapján büntetést kaphat a klub.

 A Nyíregyháza ellen nagyon sokan látogattak ki a mérkőzésre és a végén a számunkra kedvezőtlen eredmény ellenére is tapssal jutalmazták a mosonmagyaróvári csapat teljesítményét. Reméljük most is sokan lesznek és a taps a végén a győzelemnek szól majd.

Király József vezetőedző:

 Erős és motivált ellenféllel fogunk találkozni. Az előző forduló elhullajtott pontjai miatt hazai pályán szeretnénk megszerezni a három pontot.

Magasföldi József, aki már második szabadrúgás gólját lőtte a dorogi mérkőzésen ebben a szezonban:

Nem számítok könnyű mérkőzésre, de nem lehet más a célunk, mint a győzelem.  Maximálisan bízok a csapatunkba, így hiszem, hogy  a három pontot  megszerezzük.

 

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy továbbra is van lehetőség a bérletvásárlásra.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.