MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

2016-08-24 MTE 1904 - Szeged 2011 Grosics Akadémia 1-1 (0-0)

Szerző: Válint Angéla | Dátum: 2016-08-25 02:01:16

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés VI. forduló
Mosonmagyaróvár

1-1 (0-0)

Nézőszám: 400 fő

Mérkőzést vezette: Molnár Attila

 

Összeállítások:

Szeged 2011 Grosics Akadémia

Szántai Levente, Horváth Attila, Tóth Gábor, Germán Tamás, Pászka Lóránd, Andorka Péter ( 77’ Zádori Krisztián), Mészáros Márk, Farkas Márk, Áchim Ádám, Zabari Dávid, Király Patrik ( 77’ Coroian Andrei)

Vezetőedző: Klausz László
 

MTE 1904

Tarczy Pál, Baranyai Norbert, Deák István, Koszó Balázs, Galambos Ádám, Bartos Júlián, Schmatovich Gábor, Magasföldi József ( 73’ Zsirai Martin) Jasarevich Mahir ( 78’ Bohner Roland), Laki Balázs, Mayer Milán ( 86’ Horváth Máté),

Vezetőedző: Király József

 

A mérkőzést az MTE kezdte.
Jasarevich veszélyes beadását Szántai húzta le a levegőben. Az első nyolc- tíz percben az MTE tartotta a labdát, sok passzal építette támadásait. A vendégek a védekezésre rendezkedtek be. A 9. percben Laki-Koszó kombináció után Koszó adta be élesen a labdát, amire Szántai vetődött és ütötte ki.
Germán a 14. percben ugratta Zabarit, de a partjelző lesen leállította az akciót. Galambos a 19. percben távolról szánta el magát lövésre, de a labda fölé ment.

A 23. percben Tóth visszahúzta Bartost, amiért sárgalapot kapott. Magasföldi oldalrúgását a 33. percben a védők kifejelték.

Jasarevichet a 25. percben a kaputól 25 méterre akasztották, s a megítélt szabadrúgást Magasföldi vállalta, ami veszélyesen csapódott az oldalhálóba. A 37. percben Pászka vállalkozott lövésre, labdája nem sokkal kerülte el a hazai kaput. Veszélyes kontraakció futott végig a jobb oldalon a 42.percben. Zabari beadását Germán lőtte kapura, a lapos labdára Tarczy leért. A 44. percben Király kapott sárgalapos figyelmeztetést. A 45. percben Magasföldi szögletére Szántai jött ki messzire a kapujától és kiöklözte a labdát.

Az első félidőben kisebb mezőfölényben játszott az MTE, de találat sajnos nem született

A második félidőben az 50.percben Horváth kapott sárgát visszarántásért. Az 53. percben Mayer ugratta Jasarevichet a 16-oson belül a védő lábán megpattant a labda, ami megzavarta a kivetődő Szántait, így Jasarvich a hálóba gurította a labdát. Vezet az MTE!

A 63. percben veszélyes bal oldali beadást Deák ígéretes helyzetben akadályozott meg a kaputól 5 méterre. Andorka a 65. percben lefordult védőjéről, de a 22 méteres lövése célt tévesztett. Magasföldi baloldali szabadrúgása jól tekeredett középre, de senki nem érkezett rá, így Szántai ölébe landolt. A 68. percben Bartos tolta a labdát középre, de távoli lövése fölé szállt. A 69. percben Germán tört a 16-oson belülre, jól eltalált lövése a hosszúba landolt a kapufáról. Kiegyenlített a Szeged.

73. percben MTE csere Magasföldi helyére Zsirai állt be. Mayer a 76. percben 22 méterről lőtt kapura, lapos labdája a jobb kapufa mellett gurult el. A 77. percben kettős csere a vendégeknél: Zádori helyett Coroian, Andorka helyett Király állt be. Hazai csere Bohner folytatja Jasarevich helyett, Horváth -  Mayer helyett. 89 ’ Mészáros sárgalapot kapott buktatásért, a játékvezető 3 percet hosszabbít. 93. percben vége a mérkőzésnek. Kiegyenlített küzdelemben az MTE többet tett a győzelemért, de sajnos elmaradt a remélt hazai siker.

Edzői értékelés:

Klausz László

Mérkőzés kezdete nem úgy alakult, ahogy akartuk. A gól után mindez megváltozott, akkor láttam a fiúkon, hogy győzni akarnak. Véleményem szerint a Nyíregyháza után a Mosonmagyaróvár a legjobb aki felkerült. Örülök a döntetlennek.

Király József:

Nehéz mérkőzésre számítottam, pláne hogy az előző 3 nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Klausz barátomnak nagyon jó csapata van, életveszélyes játékot tudnak játszani. Örültem a gólunknak, kicsit szerencsés volt, végig bíztam, hogy meg tudjuk tartani az előnyt. Játékosaink rengeteget dolgoztak, de ezek szerint még többet kell. Most sem tudok okolni senkit, az első félidőben mi leptük meg az ellenfelet, nem pedig ők minket. Dolgoznunk kell tovább, győzni szerettünk volna.

 

 

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.