MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Az első hét forduló összegzése

Szerző: Lencse Gyula | Dátum: 2016-09-07 11:58:19

A magyar labdarúgó bajnokság második vonala két hétig szünetelt, így lehetőség nyílik a rajtot értékelnünk a csapatunk szemszögéből.

A felkészülés alatt hat új játékos érkezett, akiket be kellett illeszteni a csapatba: Bartos Júlián, Czár Richárd, Kószás Krisztián, Koszó Balázs, Mayer Milán, Németh Márk. Sajnos a sporttelep átépítése miatt nem a legkomfortosabb körülmények között készülhetett a csapat, de a szakmai stáb és a játékosok megfelelő hozzáállásának köszönhetően az eltervezett munkát el tudták végezni.

A hét forduló elteltével a 19. helyen 5 ponttal várjuk a folytatást. Ez 1 győzelmet, 2 döntetlent, 4 vereséget jelent. 7 gólt rúgtunk, 10 - et kaptunk. Három alkalommal játszottunk hazai környezetben, ebből egyszer Gyirmóton és négyszer idegenben. Itthon 1- 1 győzelem, döntetlen, vereség. Ebből fájó a Nyíregyháza elleni vereség, hisz a szezon egyik legjobb játékát nyújtotta a csapat és rászolgált volna akár a győzelemre is. Idegenben 1 döntetlen és 3 vereség. Ebből is kitűnik, hogy vendégként mindenképpen fejlődnünk kell. Habár kétszer 2-1 - re és egyszer 3- 2 –re kaptunk ki minimálisan. Mindenhol bent volt a pontszerzés lehetősége, de tudomásul kell venni ez a másodosztály, itt minden egyéni hibának súlyos következménye lehet.

 Tarczy Pál, Deák István, Koszó Balázs, Galambos Ádám, minden mérkőzésen kezdő volt. Sajnos meghatározó játékosaink közül Czár Richárd négy, Schmatovich Gábor csapatkapitány két, Laki Balázs egy mérkőzésről hiányzott eltiltás, betegség, sérülés miatt. Fiataljaink közül, (1996.január 01. után született) akik közül a szabályok értelmében kettőnek mindig pályán kell lennie Bartos Júlián mindegyik, Mayer Milán hat, Darázs Péter és Németh Márk öt, Horváth Máté két mérkőzésen lépett pályára.
Komoly sérülések is sújtják a csapatot: Hajós Krisztiánt, aki egy edzőmérkőzésen szenvedett súlyos sérülést, térdszalag szakadással műtötték.  Megkezdte a gyógytornát, körülbelül hat hónap múlva térhet vissza.  Mundi Roland az első edzéseken szedett össze egy rúgást a bokájára, azóta orvostól- orvosig, kezelésről- kezelésre járt és nem javult a lába. Megműtötték, jövő héten megkezdi a gyógytornát, ezért várhatóan novemberben léphet csak pályára. Ez elég nagy problémát jelent, hisz fontos játékosaik a csapatnak.

Az látszik, hogy a rajtnál, amikor a felkészülés után jó fizikális és mentális állapotban mindenki Király József vezetőedző rendelkezésére állt, akkor tudtunk pontokat szerezni. Azonban, ahogy  különböző okok miatt kiesett egy- két játékos az alapcsapatból már nem tudtunk pontban eredményesek lenni. Ez akkor különösen érzékenyen érintette a csapatot, amikor nyolc nap alatt három mérkőzést kellett játszani.

A szünetet kihasználva a szakmai stáb első héten Szitás László segítségével egy komolyabb fizikai terheléssel járó cikluson vagyunk túl, amit a hétvégén egy egymásközti játék zárt le.

Reméljük, hogy egy szakmailag jól sikerült ciklus után mindenki ismét rendelkezésre áll.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.