MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Czár Richárd: „Bajnokok akarunk lenni”

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2019-07-19 20:23:39

Folyamatosan erősödik a Credobus Mosonmagyaróvár kerete az új szezonra. Király József együttesét rutinos, sokat látott játékosok és sikeréhes fiatalok alkotják. A tavalyi csapatból nyolcan maradtak a kék-fehéreknél, akik közül az egyik legnagyobb név Czár Richárd, aki a Budapest Honvédban nevelkedett.

„Az előző szezon a kiesés miatt nagyon rossz emlékként maradt meg bennem – meséli Czár Richárd, a Credobus Mosonmagyaróvár középpályása. Ennek ellenére nem igazoltam el. A döntésem meghozatalában sokat segítettek az új igazolások és Király József személye is, akivel nagyon jó a kapcsolatom. Három éve az első NB II-es idényünkben nagyon jól szerepeltünk, hiszen végül kilencedikek lettünk. Az akkori csapatból heten most is tagja vagyunk a Mosonmagyaróvár keretének, ami nagy segítség (Bohner Roland, Boros Tamás, Czár Richárd, Darázs Péter, Jasarevic Mahir, Laki Balázs és Mundi Roland – a szerk.). Jó szellemű játékosokkal erősödött a csapat, amely nagy dolgokra lehet képes.”

Czár Richárd az eddig lejátszott négy edzőmérkőzésből hármat végigjátszott, egyszer pedig 80 percet töltött a pályán. A remek rúgótechnikájú középpályás kulcsembere lehet Király József együttesének.

„Egyértelműen a bajnoki cím és a feljutás a célunk. Ezért is maradtam Mosonmagyaróváron. Az igazolások és az, ahogyan alakul a csapat az öltözőben és a pályán bizakodásra ad okot. Én is nagyon optimistán várom a bajnoki rajtot, amelyre készen fogunk állni. Jó közösség vagyunk és ezt a pályán is meg fogjuk mutatni.”

Czár Richárd két szezon alatt 50 NB II-es mérkőzésen lépett pályára a Credobus Mosonmagyaróvár színeiben és 7 gól mellett 16 gólpasszt is kiosztott.

„Közhelynek hangzik, de nem az a lényeg, hogy én lőjem a gólokat és én adjam a gólpasszokat, hanem az, hogy a csapat jól teljesítsen. Nem mondom, hogy 5 vagy éppen 10 gólt kell lőnöm a következő szezonban, de persze szeretnék minél többször eredményes lenni. Igyekszem megfelelni az elvárásoknak, mert tudom, hogy a mester, a csapat és a szurkolók is sokat várnak tőlem” – mondta Czár Richárd.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.