MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Folytatódik a közös munka, a Credobus marad a névadó szponzor

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2019-08-01 14:32:52

A Credobus marad az MTE 1904 első csapatának (Credobus Mosonmagyaróvár) névadó főtámogatója, miután a buszgyártó három éves partnerséget követően új együttműködési megállapodást kötött a klubbal. A 2021/2022-es évad végéig tartó megállapodás nemcsak a szakmai munka folytatását teszi lehetővé, hanem az eszközpark fejlesztése és lehetőséget biztosít a csapat számára a másodosztályba való visszajutásra és arra, hogy a gárda stabil tagja legyen az NB II mezőnyének.

A támogatói szerepvállalás bejelentéséről szóló sajtótájékoztatón csütörtökön Süli Csaba, a Kühne Mezőgazdasági Gépgyár Zrt. vezérigazgatója a Credobus képviseletében elmondta, nem volt kérdés, hogy kitartanak Mosonmagyaróvár és az MTE 1904 mellett, hiszen nem „reklámhordozóként”, hanem hosszú távú partnerként tekintenek a csapatra, amely a város sport- és közösségi életének sarokköve.

„A Kühne 163 éve van jelen Mosonmagyaróváron, amelynek az egyik legnagyobb foglalkoztatója és adófizetője – mondta Süli Csaba. A közös hagyományok, a közös erőfeszítések és a közös sikerek erős köteléket jelentenek az itt élő családok „kühnés generációi” és a gyár között, amelyet a cégcsoport a helyi közösség támogatásával is szeretne kifejezni.”

„Sporttörténeti megállapodás született a város legrégebbi gyára és a város legrégebbi és legnagyobb sportegyesülete között – mondta Drescher Ottó, az MTE 1904 elnöke. Örömteli számunkra, hogy folytatódik az együttműködést, és nagyon köszönjünk a vezetőknek, hogy a nehéz időkben is kitartottak mellettünk. A felnőtt csapatunk idén az NB III Nyugati csoportjában indul, a célunk pedig a bajnoki cím megszerzése és a feljutás kivívása. Biztos vagyok benne, hogy a Király József által irányított gárda, a csapatkapitány Laki Balázs visszatérésével nagy dolgokat fog elérni. Emellett az MTE 1904 összes szakosztályának, összes csapata Credobus Mosonmagyaróvár néven indul a hamarosan rajtoló bajnokságokban. Négy szakosztályban 500 gyermek sportol nálunk, ezért is fontos ez a megállapodás. Szeretnék köszönetet mondani dr. Árvay Istvánnak és a Mosonmagyaróvár önkormányzatának, amiért teljes mértékben támogatják a klubot, és sokat tesznek azért, hogy elérjük a céljainkat. Ebben segít nekünk a Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. és a jövőben a Fazekas Kft. is, amely kiemelt támogatóként csatlakozik a klub szponzoraihoz.”

A sajtótájékoztatón Mosonmagyaróvár polgármestere, dr. Árvay István is részt vett. „Örülök, hogy a Credobus meghosszabbított a szerződését az MTE-velmondta dr. Árvay István. Nagyon szurkoltam, hogy ez a döntés megszülessen. Sajnos a felnőttek az előző szezonban kiesetek az NB II-ből, de az MTE 1904 értékét nem ez határozza meg. Az egyesület több az első csapatnál, hiszen 500 gyermek sportol itt. Mi is értük vagyunk és jó szívvel állunk a célok mögé. Szeretnénk, ha a Credobus Mosonmagyaróvár visszajutna az NB II-be és stabilan ott is maradna.”

A Credobus Mosonmagyaróvár vasárnap kezdi meg a szereplését az NB III Nyugati csoportjában. Király József együttese az első fordulóban a megyei rivális Ménfőcsanakot fogadja a Wittmann Antal Parkban. A klubvezetés, a szakmai stáb és a játékosok eltökélt célja, hogy a csapat visszajusson a másodosztályba és a stratégiai céloknak megfelelően annak élmezőnyébe kerüljön. Ennek érdekében a buszgyártó jelentősen növelte a támogatás mértékét.

A Credobus 2016 szeptembere óta névadó főtámogatója Mosonmagyaróvár első számú futballcsapatának. A buszgyártó Mosonmagyaróváron, az 1856-ban alapított Kühnében gyártja autóbuszai önhordó vázszerkezetét, amelyekből országszerte már közel 2000 darab közlekedik. A Credobus a klub első csapatának támogatásával közvetve közel 500 fiatal motiválásához, sportoktatásához és egészségre neveléséhez is hozzájárul, és kifejezi a cégcsoport Mosonmagyaróvár városa, és a helyi közösség iránti elkötelezettségét.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.