MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Folytatódik a közös munka, a Credobus marad a névadó szponzor

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2019-08-01 14:32:52

A Credobus marad az MTE 1904 első csapatának (Credobus Mosonmagyaróvár) névadó főtámogatója, miután a buszgyártó három éves partnerséget követően új együttműködési megállapodást kötött a klubbal. A 2021/2022-es évad végéig tartó megállapodás nemcsak a szakmai munka folytatását teszi lehetővé, hanem az eszközpark fejlesztése és lehetőséget biztosít a csapat számára a másodosztályba való visszajutásra és arra, hogy a gárda stabil tagja legyen az NB II mezőnyének.

A támogatói szerepvállalás bejelentéséről szóló sajtótájékoztatón csütörtökön Süli Csaba, a Kühne Mezőgazdasági Gépgyár Zrt. vezérigazgatója a Credobus képviseletében elmondta, nem volt kérdés, hogy kitartanak Mosonmagyaróvár és az MTE 1904 mellett, hiszen nem „reklámhordozóként”, hanem hosszú távú partnerként tekintenek a csapatra, amely a város sport- és közösségi életének sarokköve.

„A Kühne 163 éve van jelen Mosonmagyaróváron, amelynek az egyik legnagyobb foglalkoztatója és adófizetője – mondta Süli Csaba. A közös hagyományok, a közös erőfeszítések és a közös sikerek erős köteléket jelentenek az itt élő családok „kühnés generációi” és a gyár között, amelyet a cégcsoport a helyi közösség támogatásával is szeretne kifejezni.”

„Sporttörténeti megállapodás született a város legrégebbi gyára és a város legrégebbi és legnagyobb sportegyesülete között – mondta Drescher Ottó, az MTE 1904 elnöke. Örömteli számunkra, hogy folytatódik az együttműködést, és nagyon köszönjünk a vezetőknek, hogy a nehéz időkben is kitartottak mellettünk. A felnőtt csapatunk idén az NB III Nyugati csoportjában indul, a célunk pedig a bajnoki cím megszerzése és a feljutás kivívása. Biztos vagyok benne, hogy a Király József által irányított gárda, a csapatkapitány Laki Balázs visszatérésével nagy dolgokat fog elérni. Emellett az MTE 1904 összes szakosztályának, összes csapata Credobus Mosonmagyaróvár néven indul a hamarosan rajtoló bajnokságokban. Négy szakosztályban 500 gyermek sportol nálunk, ezért is fontos ez a megállapodás. Szeretnék köszönetet mondani dr. Árvay Istvánnak és a Mosonmagyaróvár önkormányzatának, amiért teljes mértékben támogatják a klubot, és sokat tesznek azért, hogy elérjük a céljainkat. Ebben segít nekünk a Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. és a jövőben a Fazekas Kft. is, amely kiemelt támogatóként csatlakozik a klub szponzoraihoz.”

A sajtótájékoztatón Mosonmagyaróvár polgármestere, dr. Árvay István is részt vett. „Örülök, hogy a Credobus meghosszabbított a szerződését az MTE-velmondta dr. Árvay István. Nagyon szurkoltam, hogy ez a döntés megszülessen. Sajnos a felnőttek az előző szezonban kiesetek az NB II-ből, de az MTE 1904 értékét nem ez határozza meg. Az egyesület több az első csapatnál, hiszen 500 gyermek sportol itt. Mi is értük vagyunk és jó szívvel állunk a célok mögé. Szeretnénk, ha a Credobus Mosonmagyaróvár visszajutna az NB II-be és stabilan ott is maradna.”

A Credobus Mosonmagyaróvár vasárnap kezdi meg a szereplését az NB III Nyugati csoportjában. Király József együttese az első fordulóban a megyei rivális Ménfőcsanakot fogadja a Wittmann Antal Parkban. A klubvezetés, a szakmai stáb és a játékosok eltökélt célja, hogy a csapat visszajusson a másodosztályba és a stratégiai céloknak megfelelően annak élmezőnyébe kerüljön. Ennek érdekében a buszgyártó jelentősen növelte a támogatás mértékét.

A Credobus 2016 szeptembere óta névadó főtámogatója Mosonmagyaróvár első számú futballcsapatának. A buszgyártó Mosonmagyaróváron, az 1856-ban alapított Kühnében gyártja autóbuszai önhordó vázszerkezetét, amelyekből országszerte már közel 2000 darab közlekedik. A Credobus a klub első csapatának támogatásával közvetve közel 500 fiatal motiválásához, sportoktatásához és egészségre neveléséhez is hozzájárul, és kifejezi a cégcsoport Mosonmagyaróvár városa, és a helyi közösség iránti elkötelezettségét.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.