MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U15, U13: Kemény csaták a Gyirmót ellen

Szerző: Borbély Attila, Samu Zoltán | Dátum: 2019-08-02 22:55:45

Elérkezett utánpótlásunk a felkészülési időszak negyedik hetéhez, ennek megfelelően az U15-ös csapatunknak ismét beépült a heti edzésmunkába egy felkészülési mérkőzés, melynek keretein belül, az előző bajnoki kiírásban bajnoki címért harcoló Gyirmót csapatát fogadta hazai pályán. 2005-ös korosztályunk nem vallott kudarcot a bajnokaspiránssal szemben, sikerült a felkészülést minden szempontból kiszolgáló dinamikus és kellően harcos mérkőzést játszani a két csapatnak, mely az eredmény ellenére egy végig lüktető már-már férfias küzdelmet hozott. A vendégcsapatnak sikerült az egész mérkőzés során ugyan dominálni, ám csapatunk több ellentámadást is vezetve szorosabbá is tehette volna a mérkőzést higgadtabb helyzetkihasználással. Gratulálunk a Gyirmót csapatának és további kitartó munkát kívánunk a felkészülésre!

Borbély Attila, az MTE U15 csapatának edzője: A legutóbbi Csorna elleni felkészülési mérkőzés után sikerült a csapatnak önbizalmat nyernie és az utána zajló edzésmunkában is látszott, hogy a csapat egyre jobb állapotba került, mentálisan is kezd felzárkózni. Örülök, hogy sikerült a Gyirmót csapata ellen egy keményebb mérkőzést játszani, hiszen a célunk az, hogy az ilyen játékerőt képviselő csapatokkal is felvegyük a versenyt a bajnokságban. A srácok nem vallottak szégyent, jóval fegyelmezettebb és pozitív értelemben agresszívabb játékot produkáltak, főleg annak fényében, hogy ezen a meccsen elsősorban a védekezést, és az abból történő gyors ellentámadásokat gyakorolhattuk, hiszen folyamatos nyomást gyakorolt ránk ellenfelünk. Az állandó presszing ellenére a srácok igyekeztek kellően agresszív labdaszerzés mellett, azonnal támadásba váltani, és ha javulni fogunk higgadtságban ezen a szituációk megoldásánál, akkor képesek leszünk erősen megnehezíteni az ilyen szintű ellenfelek dolgát is.

MTE 1904 U13- Gyirmót U13 2-5 (2-0)

MTE U13: Farkas H, Bolla Á., Horváth N., Harsányi M., Csák A., Hanacsek H., Szabó L., Kálóczi R., Ocskay A., Nusser L. (Rabbi B.), Szűcs Á. (Kalinkó M.)

Gólszerző: Szűcs Á. 2

Samu Zoltán értékelése: "Kifejezetten elégedett voltam a csapat hozzáállásával, és a mutatott játékkal. Egy kicsit öngyilkos taktikát játszottunk, hisz azt lehetett sejteni, hogy 3x25 percig nem fogják bírni a játékosok, azt, hogy folyamatosan fent védekezve, állandó nyomás alatt tartva az ellenfelet, játszunk. De mivel a felkészülés közepén járunk, kíváncsi voltam, hogy meddig bírják erővel. Várható volt, hogy a mérkőzés utolsó harmadára elkészülünk erővel, és főként ennek tudható be, hogy negyed óra alatt az ellenfél megfordította a mérkőzést. Őszintén szólva kellemes meglepetésként ért a mutatott játék. Úgy gondolom ez az a mentalitás, amire lehet építeni a jövőben."

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.