MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U15, U13: Kemény csaták a Gyirmót ellen

Szerző: Borbély Attila, Samu Zoltán | Dátum: 2019-08-02 22:55:45

Elérkezett utánpótlásunk a felkészülési időszak negyedik hetéhez, ennek megfelelően az U15-ös csapatunknak ismét beépült a heti edzésmunkába egy felkészülési mérkőzés, melynek keretein belül, az előző bajnoki kiírásban bajnoki címért harcoló Gyirmót csapatát fogadta hazai pályán. 2005-ös korosztályunk nem vallott kudarcot a bajnokaspiránssal szemben, sikerült a felkészülést minden szempontból kiszolgáló dinamikus és kellően harcos mérkőzést játszani a két csapatnak, mely az eredmény ellenére egy végig lüktető már-már férfias küzdelmet hozott. A vendégcsapatnak sikerült az egész mérkőzés során ugyan dominálni, ám csapatunk több ellentámadást is vezetve szorosabbá is tehette volna a mérkőzést higgadtabb helyzetkihasználással. Gratulálunk a Gyirmót csapatának és további kitartó munkát kívánunk a felkészülésre!

Borbély Attila, az MTE U15 csapatának edzője: A legutóbbi Csorna elleni felkészülési mérkőzés után sikerült a csapatnak önbizalmat nyernie és az utána zajló edzésmunkában is látszott, hogy a csapat egyre jobb állapotba került, mentálisan is kezd felzárkózni. Örülök, hogy sikerült a Gyirmót csapata ellen egy keményebb mérkőzést játszani, hiszen a célunk az, hogy az ilyen játékerőt képviselő csapatokkal is felvegyük a versenyt a bajnokságban. A srácok nem vallottak szégyent, jóval fegyelmezettebb és pozitív értelemben agresszívabb játékot produkáltak, főleg annak fényében, hogy ezen a meccsen elsősorban a védekezést, és az abból történő gyors ellentámadásokat gyakorolhattuk, hiszen folyamatos nyomást gyakorolt ránk ellenfelünk. Az állandó presszing ellenére a srácok igyekeztek kellően agresszív labdaszerzés mellett, azonnal támadásba váltani, és ha javulni fogunk higgadtságban ezen a szituációk megoldásánál, akkor képesek leszünk erősen megnehezíteni az ilyen szintű ellenfelek dolgát is.

MTE 1904 U13- Gyirmót U13 2-5 (2-0)

MTE U13: Farkas H, Bolla Á., Horváth N., Harsányi M., Csák A., Hanacsek H., Szabó L., Kálóczi R., Ocskay A., Nusser L. (Rabbi B.), Szűcs Á. (Kalinkó M.)

Gólszerző: Szűcs Á. 2

Samu Zoltán értékelése: "Kifejezetten elégedett voltam a csapat hozzáállásával, és a mutatott játékkal. Egy kicsit öngyilkos taktikát játszottunk, hisz azt lehetett sejteni, hogy 3x25 percig nem fogják bírni a játékosok, azt, hogy folyamatosan fent védekezve, állandó nyomás alatt tartva az ellenfelet, játszunk. De mivel a felkészülés közepén járunk, kíváncsi voltam, hogy meddig bírják erővel. Várható volt, hogy a mérkőzés utolsó harmadára elkészülünk erővel, és főként ennek tudható be, hogy negyed óra alatt az ellenfél megfordította a mérkőzést. Őszintén szólva kellemes meglepetésként ért a mutatott játék. Úgy gondolom ez az a mentalitás, amire lehet építeni a jövőben."

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.