MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Boros Lukács elköszönt

Szerző: Rokob Péter | Dátum: 2016-07-27 20:00:00

Minden a megszokott módon zajlott az első edzés előtt, amíg a kapusedzőnk, Boros Lukács nem kért egy kis egy kis figyelmet. Luki bá nagyon sok sikert kívánt a csapatnak és bejelentette, hogy a Győri ETO FC kapusedzőjeként dolgozik tovább.

- Hétfőn kerestek meg a Győri ETO vezetői azzal, hogy mindenképpen váltani akarnak a kapusedző poszton. Egy nagyon korrekt szerződést kínáltak nekem erre a feladatra és gyors választ kértek. Nem volt sok időm tehát a gondolkodásra és ezért a legfontosabb szempontokat vettem figyelembe, amikor elfogadtam az ETO felkérését.

Ezek szerint az érvek és ellenérvek összegzése után döntött úgy, hogy távozik Mosonmagyaróvárról?

- Egy ilyen sikeres év után, nem volt könnyű meghozni ezt a döntést. Remek közösséget ismertem meg itt és biztos vagyok abban, hogy az MTE számottevő eredményeket fog elérni a másodosztályú bajnokságban is. Drescher Ottó személyében egy igazán céltudatos és megfontolt elnök vezeti a klubbot. Azt pedig én tudom a legjobban, hogy Király József munkája és személyisége milyen remek hatással van a csapatra.

Ezeknek ellenére mégis elmegy tőlünk...

- Öt év alatt, 1987 és 1992 között játszottam közel száz élvonalbelei mérkőzést az ETO csapatában. Varga Zoltán edzősége idején pedig a kapusokkal foglalkoztam a zöld-fehéreknél. Érthető tehát, hogy érzelmileg is kötődöm a győri klubhoz és sok régi csapattársam és barátom közé térek vissza. Győrben is élek és így az utazásokkal sem megy el az időm és az energiám. Nem vagyok már fiatal és őszintén megmondom, hogy az ingázás okozta a legnagyobb gondot itt nekem.

Viszont együtt dolgozott a fiával, hiszen Boros Tamás az MTE 1904 kapusa. Ez a helyzet milyen irányba befolyásolta a döntésében?

- Azt gondolom, hogy hosszú távon nem szerencsés, hogy én legyek a fiam kapusedzője. Talán irreálisan sokat is követeltem tőle és ez nem volt jó hatással a teljesítményére. Nyilvánvaló, hogy nem örültem annak, hogy tavasszal keveset védett. Viszont amikor meg ő állt a kapuban, akkor meg szinte lefordultam a kispadról az idegességtől. Beszéltem erről a Tamással és úgy éreztem, hogy az én klubváltásom most őt is segítheti a pályafutásában.

El kell fogadnunk az érveit és így nem marad más hátra, mint nagyon sok sikert kívánni a folytatáshoz.

- Én is ugyanezt kívánom a mosonmagyaróvári csapatnak és megköszönöm mindenkinek az itt eltöltött egy évet. Örök emlék marad a számomra ez az időszak és az egyik legnagyobb sikeremnek tekintem, hogy sikerült feljutnunk a csapattal. Deli Zoltán személyben egy volt kapusom veszi át a helyemet és egy nagyon agilis és ambiciózus edző. Jól ismerem a munkáját és ezért tudom, hogy nála jó kezekben lesznek az ME 1904 kapusai.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.