MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

MTE családi nap jótékonykodással

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2019-10-17 12:05:16

Főzőverseny, futás, jótékonykodás, jó idő és persze sport. Idén is megrendezte őszi családi napját az MTE 1904. A rendezvényen a klub edzői, a szülők és persze az utánpótlás játékosok is részt vettek, sőt idén először a röplabda és a kosárlabda szakosztály is csatlakozott.

„A családi nap számunkra is jó lehetőséget biztosít arra, hogy szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki a nálunk sportoló gyerekek szüleivel – mondja Németh Róbert, a klub utánpótlás edzője. Ilyenkor mi is oldottabb hangulatban tudunk beszélgetni és kiszakadunk egy kicsit a dolgos hétköznapokból. Ezen a napon az MTE-családot is ünnepeljük, és azt, hogy ilyen remek közösségünk van.”

Az MTE családi napon ezúttal is fontos szerepet kapott a jótékonykodás. A „Fut az egész MTE” elnevezésű versenyen a résztvevők a Példa Egyesületnek gyűjtöttek tisztálkodási szereket, amiket az alapítvány fog eljuttatni a rászorulóknak. Emellett az idén 115 éves MTE korábban adománygyűjtést is szervezett, aminek eredménye egy több mint hétmillió forint értékű LIFEPAK 15 készülék lett, amit már korábban beüzemeltek egy mosonmagyaróvári mentőautóban. A készülék ünnepélyes átadására a családi napon került sor.

„Egy csúcskategóriás készülékkel bővült az óvári mentősök eszköztára, jelenleg nincs ennél modernebb gép – mondja Fogarasi Zoltán, az Országos Mentőszolgálat vezető mentőtisztje. Hálásan köszönjük az adományozóknak a segítséget, hiszen ez a készülék a mindennapi munkánkat könnyíti meg. Újraélesztésre, EKG készítésre, mellkasi fájdalmak diagnosztizálására, peacemaker terápiára és még rengeteg dologra tudjuk használni.”

„Az adománygyűjtéssel a nálunk sportoló fiataloknak szeretnénk példát mutatni – veszi át a szót Drescher Ottó, az MTE 1904 elnöke. Minket is sokan támogatnak, és mi is igyekszünk odaállni a jó ügyek mellé. Az MTE idén ünnepli a 115. születésnapját, ennek apropóján azt kértük a szponzorainktól, hogy ne születésnapi ajándékkal lepjék meg a klubot, hanem csatlakozzanak az adománygyűjtő akciónkhoz. Nagyon örülök, hogy ilyen sokan segítettek, az ő dicséretük, hogy ezt a gépet meg tudtuk vásárolni. Az életmentő készüléket egy mosonmagyaróvári mentőautóban helyeztük el, így az egész szigetközi kistérség, körülbelül 75 000 lakójának biztonságát fogja szolgálni.”

Az MTE konyhatündére címét idén az U11-es korosztály nyerte el.

Szarka Zoltán, az U19-es csapat szakácsa pedig különdíjat kapott évek óta tartó szorgalmas és kiváló munkájáért.

A „Fut az egész MTE” című versenyen pedig a résztvevők összesen 1049 kört teljesítettek, ebből pedig 151 körrel vették ki a részüket a röplabdások, így ők végeztek az első helyen.

A családi napot a Credobus Mosonmagyaróvár második csapatának mérkőzése zárta a Rajka ellen, ahol az óváriak magabiztos, 4-0-ás győzelemmel örvendeztették meg a szép számú közönséget.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.