MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Bozsik Torna: Ajkán járt az MTE U11-es és U10-es csapata

Szerző: Németh Róbert, Schmatovich Gábor | Dátum: 2019-11-12 10:13:37

Hétvégén, Ajkán került megrendezésre a Régiós „B” Bozsik Torna következő állomásra. A rossz idő ellenére, nagyon jó mérkőzéseket láthattak a kilátogató szülők a végig nagyon színvonalas tornán. Csapatunk több győzelmet is aratva remekül szerepelt a tornán, ahol kiváló játékáért Kobli Kristóf vehetett át oklevelet. Az idei utolsó régiós Bozsik torna a hétvégén, Sopronba kerül megrendezésre.

Régiós „B” Bozsik Torna, Ajka

Credobus Mosonmagyaróvár U10: Illés, Magdács – Brattengeier, Csőrés, Dallos, Kéri, Kobli, Kovács, Nagy.

Megbízott edző: Németh Róbert

Németh Róbert, a Credobus Mosonmagyaróvár U10-es csapatának megbízott edzője: „Nagyon elégedett vagyok a látottakkal, azt gondolom az előző Bozsik tornákhoz képest sokat lépett előre kombinatív játékban a korosztály, illetve az ellenfél térfelén történő labdaszerzések is jól működtek. Emellett úgy érzem, nagyon szervezett volt a védekezés is, hiszen a tornán egy mérkőzés kivételével, mindegyiket gól nélkül hoztuk le. Külön dicséret a csapatnak, hogy a szakadó eső ellenére, végig koncentráltan futballozott.”

 

U11: Szakadó esőben is folytatódott a jó sorozat

Az őszi Régiós Bozsik tornák sorozatának 5. fordulóját Ajkán rendezték vasárnap. A torna végig szakadó esőben zajlott, ami igencsak megnehezítette a szervezők dolgát. Szerencsére ez a csapat teljesítményén nem látszott meg és folytatták eredményes szereplésüket a fiúk. A mai napon Takács Zsombor érdemelte ki a legjobbnak járó elismerést. Az idei utolsó torna a hétvégén Sopronban lesz, remélhetőleg kedvezőbb időjárás mellett.

 

Schmatovich Gábor: "A rendkívül barátságtalan időben, kifejezetten jó minőségű füves pályán tudtunk játszani, ez mindenképpen szükséges, hogy a saját játékstílusunkat tudjuk erőltetni. Volt egy rövidebb évközi pihenője a csapatnak, amely alapján azt gondoltam, hogy a teljesítményünk egy picit vissza fog esni az elmúlt tornákhoz képest, de ez egyáltalán nem következett be. Rengeteg kidolgozott helyzetünk töredékét kihasználva tudtunk eredményesnek lenni, és ami ettől fontosabb, láthatóan élvezték a játékot a srácok a mostoha idő ellenére is."

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.