MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U11, U10: Régiós Bozsik tornazárás Sopronban

Szerző: Németh Róbert, Schmatovich Gábor | Dátum: 2019-11-19 11:13:36

A múlt heti ajkai torna után, Sopronban került megrendezésre a Régiós „B” Bozsik Torna idei utolsó állomásra. Jó idő és remek körülmények várták a pályára lépő csapatokat. 2010-es korosztályunk több győzelmet szerezve, szervezett védekezéssel, remek egyéni teljesítményekkel és jó játékkal zárta a tornát. A Bozsik oklevelet pedig ezúttal Kovács Ádám érdemelte ki csapatunkból.

Régiós „B” Bozsik Torna, Sopron

Credobus Mosonmagyaróvár U10: Illés, Magdács – Brattengeier, Csőrés, Dallos, Kéri, Kobli, Kovács, Kozári, Nagy, Umathum.

Megbízott edző: Németh Róbert

 

Németh Róbert, a Credobus Mosonmagyaróvár U10-es csapatának megbízott edzője: „Nagyon örülök, hogy a múlt heti jó játékot sikerült átmenti erre a tornára is, illetve még valamelyest fokozni is azt. Azt gondolom a szervezett védekezést önbizalmat adott a csapatnak, bátrabbá váltunk és nagyobb kreativitással játszottunk a támadó zónában. A pozitív átmenetek ismét jól működtek, sikerült belőle több gólt is szerezni, de ami külön öröm, hogy a csapat teljesítménye mellett, annak minden tagja is egytől-egyig dicsérhető.”

2009-es korosztályunk is Sopronban zárta az őszi Bozsik rendezvények sorozatát. Szerencsére a múlt hetitől eltérően remek időjárási körülmények között zajlott a torna, amelyen kitartott a csapat egész évben tartó meggyőző teljesítménye. Jó produkciót nyújtva tudták a srácok lezárni a sikeres őszi szereplésüket. Ezen a napon Albert Levente érdemelte ki a legjobbnak járó oklevelet.

 

Schmatovich Gábor: "Kombinatív játékban többet kaptam a srácoktól, mint a legutóbbi tornán ez mindenképpen pozitív, azonban a befejezéseink hatékonyságán még sokat kell dolgoznunk, hiszen temérdek lehetőségeinek kis százalékát használjuk csak ki. Kértem a fiúkat, hogy az utolsó szabadtéri tornánkon használják ki az adódó játékidőt. J volt látni, hogy végi nagy kedvvel, kezdeményezően játszották, nagy iramot diktálva. Innentől megkezdődik a teremszezon, annak is megvan a varázsa, de ott kicsit változnak majd a fejlesztési célok. Ugyan ebben a korban az eredmény nem a legfontosabb, de értékmérőnek azért mindenképpen jó visszajelzés. Gratulálok a csapatnak az egész őszi szereplésért!"

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.