MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U11, U10: Régiós Bozsik tornazárás Sopronban

Szerző: Németh Róbert, Schmatovich Gábor | Dátum: 2019-11-19 11:13:36

A múlt heti ajkai torna után, Sopronban került megrendezésre a Régiós „B” Bozsik Torna idei utolsó állomásra. Jó idő és remek körülmények várták a pályára lépő csapatokat. 2010-es korosztályunk több győzelmet szerezve, szervezett védekezéssel, remek egyéni teljesítményekkel és jó játékkal zárta a tornát. A Bozsik oklevelet pedig ezúttal Kovács Ádám érdemelte ki csapatunkból.

Régiós „B” Bozsik Torna, Sopron

Credobus Mosonmagyaróvár U10: Illés, Magdács – Brattengeier, Csőrés, Dallos, Kéri, Kobli, Kovács, Kozári, Nagy, Umathum.

Megbízott edző: Németh Róbert

 

Németh Róbert, a Credobus Mosonmagyaróvár U10-es csapatának megbízott edzője: „Nagyon örülök, hogy a múlt heti jó játékot sikerült átmenti erre a tornára is, illetve még valamelyest fokozni is azt. Azt gondolom a szervezett védekezést önbizalmat adott a csapatnak, bátrabbá váltunk és nagyobb kreativitással játszottunk a támadó zónában. A pozitív átmenetek ismét jól működtek, sikerült belőle több gólt is szerezni, de ami külön öröm, hogy a csapat teljesítménye mellett, annak minden tagja is egytől-egyig dicsérhető.”

2009-es korosztályunk is Sopronban zárta az őszi Bozsik rendezvények sorozatát. Szerencsére a múlt hetitől eltérően remek időjárási körülmények között zajlott a torna, amelyen kitartott a csapat egész évben tartó meggyőző teljesítménye. Jó produkciót nyújtva tudták a srácok lezárni a sikeres őszi szereplésüket. Ezen a napon Albert Levente érdemelte ki a legjobbnak járó oklevelet.

 

Schmatovich Gábor: "Kombinatív játékban többet kaptam a srácoktól, mint a legutóbbi tornán ez mindenképpen pozitív, azonban a befejezéseink hatékonyságán még sokat kell dolgoznunk, hiszen temérdek lehetőségeinek kis százalékát használjuk csak ki. Kértem a fiúkat, hogy az utolsó szabadtéri tornánkon használják ki az adódó játékidőt. J volt látni, hogy végi nagy kedvvel, kezdeményezően játszották, nagy iramot diktálva. Innentől megkezdődik a teremszezon, annak is megvan a varázsa, de ott kicsit változnak majd a fejlesztési célok. Ugyan ebben a korban az eredmény nem a legfontosabb, de értékmérőnek azért mindenképpen jó visszajelzés. Gratulálok a csapatnak az egész őszi szereplésért!"

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.