MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Elsöprő győzelem 2016-11-06 Credobus Mosonmagyaróvár – Szeol SC 3-1 (3-0)

Szerző: Válint Angéla | Dátum: 2016-11-06 18:57:07

Helyszín: Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal park 1.

Nézőszám: 500 fő

Mérkőzésvezető: Berényi Tamás

 

 

Összeállítások:

SZEOL SC

 Leindler Domonkos- Ikonomou Konsantinos- Rácz László (46' Maksimovic) - Kéri Tamás- Búrán Zoltán- Vágó Levente- Péter Antal- Schrammel Ádám- Németh László (57' Forró Attila)- Grünvald Attila (77' Buzási) - Gajág Gergő

Gólszerző: 56’ Maksimovic

Vezetőedző: Tóth Ákos

 

Credobus Mosonmagyaróvár

Tarczy Pál - Bohner Roland - Koszó Balázs - Deák István - Galambos Ádám (61' Jasarevic) - Zsirai Martin (46' Kószás Krisztián)- Schmatovich Gábor - Mayer Milán - Bartos Julián (74' Németh ) - Laki Balázs - Czár Richárd

Gólszerzők: 6’Mayer , 41’ Czár, 45’Zsirai

Vezetőedző: Király József

Szemerkélő esőben a vendégek kezdték a játékot. A hatodik percben remek összjátékkal Laki passzolt Schmatovichnak, aki egy szép csel után Mayerhoz továbbított. Mayer 17 méterről ballal a kapu jobb felső sarkába talált. Ezzel megszereztük a vezetést.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 20.percben 20 méterről Mayer szabadrúgása a kapufán csattant.

Az első félidő során az ellenfél megingásait jól használtuk ki, több veszélyes labdát vezettünk Leindler kapujának.  Majd a 41. percben Bartos cselezte be magát a 16-oson belülre és jól tálalt Czár elé, aki 16 méterről végre bevette Leindler kapuját, ezzel biztosította vezetésünket.

 

 

Az első félidő utolsó percében megadtuk a kegyelemdöfést. Czár beívelt szögletét Zsirai magabiztosan fejelte 6 méterről a kapuba. Így 3-0 –al fordult a félidő.

A második félidő során szép összjátékokat láthattunk, miközben az eső mind jobban eleredt.

Szeol csapata az 56.percben szépített az eredményen. Kéri jobb oldalról laposan adott középre az érkező Maksimovicnak, aki 13 méterről futtában tekert a kapunkba.

A mély talajú pálya sok energiát igényelt a játékosoktól, itt-ott sártengerré változtatva a mérkőzés helyszínét. Játékosaink igyekeztek további gólokat lőni, sajnos az utolsó passzaink pontatlanok voltak.

 

 

 

 

 

A mérkőzést a 92. percben szakadó esőben lefújta a játékvezető.

Ezzel a győzelemmel felküzdöttük magunkat a tabella 8. helyére.

Tóth Ákos:

"Az elő félidőben kiegyenlített mezőnyjátékban ellenfelünk kihasználta hibáinkat, így az első félidőben eldöntötték a játékot. Gratulálok a mosonmagyaróvári csapatnak.

Az utóbbi tíz mérkőzésen nyeretlenek vagyunk. Aki látja a mérkőzéseinket és ért is hozzá láthatja, döntő szituációkban rossz irányba pattan a labda. Meg kell nézi, hogyan tudunk fejlődni. Rengeteg a hiányzónk, a játék képét próbáljuk alakítani, sajnos eddig nem sikerült. Ha valamit akarunk, komoly erősítés kell. Megérdemelten nyert a hazai csapat."

 

Király József:

"Nehéz mérkőzésre számítottunk. Nehéz talajú pálya volt, ami sokat kivett a játékosokból. Az adódó lehetőséginket kihasználtuk az első félidőben. A második félidőben is szerettünk volna gólokat szerezni.

Ellenfelünk masszívak voltak, tetszetős játékot játszottak a 16-oson belül. Most, hogy túl vagyunk ezen a mérkőzésen, kívánom nekik, hogy találják meg a gólszerző cipőjüket. Örülünk ennek a győzelemnek. Próbáljuk tovább alakítani a csapatot."

Sajtó: Nagyon összeállt a csapat. Mi volt a fordulópont?

Király József: "A bajnokság elején nekünk is megvoltak a helyzeteink, egy gólokkal maradtunk le. Talán a Budaörs ellen idegenben fordult meg a helyzetünk. Nagyon sokat dolgoztunk, sokat tettünk, hogy megforduljuk. Örülök, hogy a csapat bebizonyította, hogy itt a helyünk az NB II-ben. A csapat soha nem adta fel, velem együtt. A sok biztatás, amit az elnöktől is kaptunk, hogy hisz bennünk és a játékosok is, így tudtunk átfordulni."

Jó: Laki, Mayer Schmatovich, Czár

 

 

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.