MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Öt edzőmeccs a Parndorf ellen

Szerző: S.G., SZ.G., S.E., N.R. | Dátum: 2020-03-08 09:32:33

Szerdán több korosztályunk is az ESV Parndorf utánpótlás csapatai ellen játszott felkészülési mérkőzést. U11-es csapatunk az ellenfél egy korosztállyal idősebb korosztályával mérte össze az erejét. A jövőre gondolva, már nagyobb méretű pályán zajlott a mérkőzés, amelyen kifejezetten jó iramú és színvonalas mérkőzés zajlott, két kombinatív játékra törekvő csapat között. Végül sikerült a győzelmet 3-2 arányban megszereznie a hazai csapatnak, ami nagy fegyverténynek számít.

 

Credobus Mosonmagyaróvár U11 - ESV Parndorf U12 3-2

Gól: Kálóczi, Mészáros, Horváth

 

Schmatovich Gábor: "A téli időszakban az eredményes teremtornák mellett több értékmérő szabadtéri edzőmérkőzésen tudtunk szerepelni több erős külföldi és hazai csapat ellen, köszönhetően az enyhébb téli időjárásnak. Figyelembe véve, hogy szűkös létszám mellett és szokatlanabb szabályokkal tudtunk eredményesen és kezdeményezően játszani ezen a napon, mindenképpen figyelemre méltó a mutatott teljesítmény. Az eredmények jelentősége nem prioritás ebben a korban, de jelzésértékű, hogy az idei szabadtéri mérkőzéseken eddig hibátlan a csapat."

A hétvégi futsal torna döntője után az SC/ESV Parndorf csapata látogatott a felkészülési mérkőzésre csapatunkhoz. A találkozón végig nagy küzdelem dominált, azonban a vendégek vezető találata után csapatunk előbb megfordította a mérkőzést, majd pedig végig vezetve, szerezte meg a győzelmet.

 

Credobus Mosonmagyaróvár U10 - ESV Parndorf U10 6-5 (4-1)

MTE 1904 U10: Magdács – Brattengeier (Csőrés), Kéri (Kobl), Kozári – Dallos (Gaszner), Nádasi- Kovács. Megbízott edző: Németh Róbert

Gólszerző: Kovács 4, Kobl, Nádasi

 

Németh Róbert, a Credobus Mosonmagyaróvár U10-es csapatának megbízott edzője: „Nagyon hasznos mérkőzés volt, ellenfelünk képzett játékosokkal rendelkezett, illetve a párharcokban is jól szerepeltek. Aminek örülök, hogy az utóbbi időben gyakorolt taktikai feladatokat alkalmaztuk illetve, a kontrákból végig veszélyesen, több gólt is ebből szerezve játszottunk. A játék dinamikája végig jó volt, illetve a letámadás is végig csapatszinten működött, a győzelem pedig külön öröm.”

 

Az őszi mérkőzés „visszavágóját” rendeztük meg,  több korosztályban is szerdán az MTE műfüves pályáján, 4+1 felállásban ahol egy jó iramú, változatos mérkőzésen 3 gólos vereséget szenvedtünk, a fizikálisan és technikailag jó erőkből álló osztrák csapat ellen.

 

Credobus Mosonmagyaróvár U9 - ESV Parndorf U9 5-8

 

Szabados Gábor: "Egy nagyon jó mérkőzést sikerült játszanunk , ahol sajnos vereséget szenvedtünk, azonban örülök, hogy viszont láttam olyan elemeket amiket az elmúlt hetekben gyakoroltunk. A védekezésünkkel, ami eddig nagyon stabilan működött, nem voltam elégedett több egyéni hibát is elkövettünk."

Credobus Mosonmagyaróvár U8 - ESV Parndorf U8 8-5

Schmatovich Erik: "A játékosoktól nagyon magabiztos, és eredményes játékot láttam az egész mérkőzés folyamán. Ez a győzelem nagyon pozitívan hat majd a játékosok önbizalmára. Szeretnék a tavasz folyamán minél több ilyen mérkőzést lekötni a tornák mellé, mert ezek remekül szolgálják a játékosok fejlődését. Gratulálok minden játékosnak a mérkőzésen mutatott teljesítményéhez."

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.