MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

A Kiliti törte meg a B csapat nyolcmeccses győzelmi szériáját

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2020-03-10 10:05:08

Több korábbi MTE játékossal (Tarczy Pál, Karácsony Péter, Kopácsi Trisztán, Bertalan Róbert, Bedő Patrik), egy korábbi és egy jelenlegi MTE edzővel (Tamás Patrik és Németh Barnabás) látogatott Mosonmagyaróvárra a Dunakiliti gárdája a bajnokság 17. fordulójában. A Credobus Mosonmagyaróvár és a Kiliti is győzelemmel kezdte a tavaszt. Az első félidőben kisebb lehetőségek akadtak mindkét csapat előtt, de a kapuk nem forogtak igazán veszélybe. A második félidőben egy szerencsés megpattanó lövésből megszerezte a vezetést a Kiliti csapata. Ezután 2-3 hatalmas ziccert is elhibáztunk, és a mérkőzés vége felé egy kontratámadás után megduplázta előnyét a vendég gárda, így 2-0-ára győzött. A találkozón Bedő Patrik letörött a foga, Horváth Bálint a göb csontja törött el. Mindkét játékosnak jobbulást és gyors visszatérést kívánunk!

Orchidea Hotel Megyei II. osztály, 17. forduló

Credobus Mosonmagyaróvár B – Dunakiliti KSE 0-2 (0-0)

MTE: Gyergyádesz – Szabados T., Umathum, Sziklási, Szimhardt - Borbély, Rigó, Csutora (Winkler) - Nagy L. (Szalay), Burkus, Boncsér (Bejczi).

 

Gólszerzők: 59. Szalai Z., 70. Kopácsi T.

Szabados Gábor, az MTE B csapatának edzője: „Az ellenfél szinte 100%-osan kihasználta helyzeteit, ami sajnos rólunk nem mondható el, aminek vereség lett a következménye. Az ellenfél játékosainak mielőbbi felépülést kívánok.”

Németh Barnabás, a Dunakiliti vezetőedzője: „Mindenekelőtt gratulálok a hazaiaknak, azt gondolom, hogy az osztály színvonalát jóval meghaladó mérkőzést játszottunk, a nagyon komoly minőségekből álló CRB Mosonmagyaróvár B ellen. Taktikus, szervezett és fegyelmezett játékot nyújtottunk. Többnyire sikerült megvalósítanunk, azt a játékot, amire a mérkőzés előtti héten készültünk. Szervezett zónavédekezésből történő labdaszerzések utáni gyors pozitív átmenetekkel való létszámfölény kialakítást az ellenfél térfelén. Az elmúlt hathetes felkészülés nem sok mindenre volt elég, viszont arra mindenképp, hogy az öltözőben és csapaton belül is egy jól működő rendszert valósítsunk meg. Nagyon sok problémával küzdünk a sok sérült és betegünk miatt, létszámban is kevesen vagyunk, illetve minőségben is nagyon komoly hiányzóink vannak. Ez mutatja a csapategység és a kohézió erejét, hogy ilyen vékony kerettel is mérkőzéseket tudunk nyerni.”

Fotók: G&Zs Photo facebook-oldala

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.