MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Dombi Árpád a lengyelországi elitkör helyett kertészkedik

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2020-04-07 15:33:52

Dombi Árpád 2011 és 2013 között játékosként erősítette az MTE 1904-et, majd két éve masszőrként tért vissza az óvári klubhoz. Emellett alkalmanként a Credobus Mosonmagyaróvár B csapatában lép pályára és szerez gólokat a megyei II. osztályban. Árpi egyre többször tűnik fel válogatott szerelésben is a pálya szélén, hiszen ő a női U19-es labdarúgó-válogatott masszőre, de besegített már a női és a férfi futsalválogatottnál is.

„Március elején egy hatcsapatos nemzetközi tornán vettünk részt a női U19-es válogatottal Törökországban – mondja Dombi Árpád. Mi a román és a bolgár csapattal kerültünk egy csoportba. Bulgária ellen 4-0-ára vezettünk a félidőben, ám ekkor egy óriási vihar félbeszakította a találkozót. Úgy volt, hogy másnap lejátsszuk a második játékrészt, de a bolgárok jelezték, hogy ők nem akarnak folytatást, így a hivatalos végeredmény 7-0 lett. Románia ellen aztán már nehezebb dolgunk volt, hiszen több kapushiba miatt 1-0-ás és 3-2-es hátrányban is voltunk, de nagyot küzdöttünk és fordítottunk, végül 5-3- győztünk. Ez az jelentette, hogy a torna fináléjában Szlovákiával mérkőztünk meg. A rendes játékidőben 2-2 lett az eredmény, majd jött a kétszer tizenöt perces hosszabbítás, ahol a szlovákok egyszer betaláltak, így végül ők örülhettek.”

A törökországi tornát egyébként az Európa-bajnoki selejtező főpróbájának szánták. A mieink áprilisban az elitkörben léptek volna pályára, ahol a házigazda Lengyelország mellett Belgium és Szlovákia lett volna az ellenfél. A koronavírus miatt azonban ezt a tornát is elhalasztották.

„A lányok a Szlovákia ellen elveszített döntő után nagyon fogadkoztak, hogy az elitkörben visszavágnak a hosszabbításos vereségért. Én egyébként először tavaly ugrottam be az U19-es női válogatotthoz, miután a masszőrük lebetegedett. Az egy évvel ezelőtti törökországi túra aztán olyan jól sikerült, hogy nyártól állandó stábtag lettem a csapat mellett. Persze az MTE-nél sem akartam befejezni a munkát, de szerencsére a két munka összeegyeztethető, így ott tudok lenni, ahol szükséges.”

„A válogatottnál is nagyon jó stábbal dolgozhatok együtt és a lányokkal is gyorsan megtaláltam a közös hangot, így csak pozitívan tudok nyilatkozni az ottani légkörről. A játékosok nem csak a sérülésekkel, kezelésekkel kapcsolatban keresnek meg. Néhányukkal szinte már baráti kapcsolatot ápolok, sőt a véleményemet is kikérik a játékukkal kapcsolatban.”

Jelenleg azonban Dombi Árpád életét sem a futball tölti ki. Most sokkal inkább a kertészkedésen van a hangsúly.

„A barátnőmmel, Krisztivel Tényőn lakunk egy kertes házban. Eddig kevés időnk volt az udvar csinosítgatására, a tereprendezésre, a terveink kivitelezésére. Most viszont sok időt töltünk a kertben és igyekszünk minden elmaradt munkát megcsinálni. Szokatlan és furcsa a mostani helyzet, hiszen teljesen eltér a korábbi napi ritmusunktól. Igyekszem tartani a kapcsolatot az óvári játékosokkal és remélem, hogy ez a focimentes időszak nem fog sokáig tartani. Addig viszont eleget teszünk a felhívásnak, és itthon maradunk” – mondja Dombi Árpád.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.