MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Dombi Árpád a lengyelországi elitkör helyett kertészkedik

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2020-04-07 15:33:52

Dombi Árpád 2011 és 2013 között játékosként erősítette az MTE 1904-et, majd két éve masszőrként tért vissza az óvári klubhoz. Emellett alkalmanként a Credobus Mosonmagyaróvár B csapatában lép pályára és szerez gólokat a megyei II. osztályban. Árpi egyre többször tűnik fel válogatott szerelésben is a pálya szélén, hiszen ő a női U19-es labdarúgó-válogatott masszőre, de besegített már a női és a férfi futsalválogatottnál is.

„Március elején egy hatcsapatos nemzetközi tornán vettünk részt a női U19-es válogatottal Törökországban – mondja Dombi Árpád. Mi a román és a bolgár csapattal kerültünk egy csoportba. Bulgária ellen 4-0-ára vezettünk a félidőben, ám ekkor egy óriási vihar félbeszakította a találkozót. Úgy volt, hogy másnap lejátsszuk a második játékrészt, de a bolgárok jelezték, hogy ők nem akarnak folytatást, így a hivatalos végeredmény 7-0 lett. Románia ellen aztán már nehezebb dolgunk volt, hiszen több kapushiba miatt 1-0-ás és 3-2-es hátrányban is voltunk, de nagyot küzdöttünk és fordítottunk, végül 5-3- győztünk. Ez az jelentette, hogy a torna fináléjában Szlovákiával mérkőztünk meg. A rendes játékidőben 2-2 lett az eredmény, majd jött a kétszer tizenöt perces hosszabbítás, ahol a szlovákok egyszer betaláltak, így végül ők örülhettek.”

A törökországi tornát egyébként az Európa-bajnoki selejtező főpróbájának szánták. A mieink áprilisban az elitkörben léptek volna pályára, ahol a házigazda Lengyelország mellett Belgium és Szlovákia lett volna az ellenfél. A koronavírus miatt azonban ezt a tornát is elhalasztották.

„A lányok a Szlovákia ellen elveszített döntő után nagyon fogadkoztak, hogy az elitkörben visszavágnak a hosszabbításos vereségért. Én egyébként először tavaly ugrottam be az U19-es női válogatotthoz, miután a masszőrük lebetegedett. Az egy évvel ezelőtti törökországi túra aztán olyan jól sikerült, hogy nyártól állandó stábtag lettem a csapat mellett. Persze az MTE-nél sem akartam befejezni a munkát, de szerencsére a két munka összeegyeztethető, így ott tudok lenni, ahol szükséges.”

„A válogatottnál is nagyon jó stábbal dolgozhatok együtt és a lányokkal is gyorsan megtaláltam a közös hangot, így csak pozitívan tudok nyilatkozni az ottani légkörről. A játékosok nem csak a sérülésekkel, kezelésekkel kapcsolatban keresnek meg. Néhányukkal szinte már baráti kapcsolatot ápolok, sőt a véleményemet is kikérik a játékukkal kapcsolatban.”

Jelenleg azonban Dombi Árpád életét sem a futball tölti ki. Most sokkal inkább a kertészkedésen van a hangsúly.

„A barátnőmmel, Krisztivel Tényőn lakunk egy kertes házban. Eddig kevés időnk volt az udvar csinosítgatására, a tereprendezésre, a terveink kivitelezésére. Most viszont sok időt töltünk a kertben és igyekszünk minden elmaradt munkát megcsinálni. Szokatlan és furcsa a mostani helyzet, hiszen teljesen eltér a korábbi napi ritmusunktól. Igyekszem tartani a kapcsolatot az óvári játékosokkal és remélem, hogy ez a focimentes időszak nem fog sokáig tartani. Addig viszont eleget teszünk a felhívásnak, és itthon maradunk” – mondja Dombi Árpád.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.