MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Válaszol a feleség 5. rész: Csiszár Adél (Drescher Ottó felesége)

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2020-05-06 19:24:55

Már több mint másfél hónapja annak, hogy a koronavírus miatt leállt a futballélet, és most már azt is tudjuk, hogy nem is fog újraindulni. Azóta az MTE 1904 játékosai, edzői és stábtagjai is otthon vannak. A családtagok sokat segítenek abban, hogy ezt a furcsa élethelyzetet át tudjuk vészelni, de ne legyünk álszentek: néha bizony velünk, férfiakkal sem egyszerű… :) Ám ezt a feleségek, barátnők hősies tűrik, amiért köszönettel tartozunk. Új sorozatunkban a klub kötelékébe tartozó edzők, játékosok, stábtagok feleségeit/barátnőit kérdeztük arról, ők hogyan viselik az otthonlétet, és azt, hogy párjuk szinte állandóan otthon van. Sorozatunk legújabban részében Drescher Ottó feleségével, Csiszár Adéllal beszélgetünk, akinek most izgalmasan telnek a napjai. Fia ezen a héten érettségizik, párja (klubunk elnöke) pedig most is az MTE körüli teendőkkel foglalkozik.

 

1. Hogy bírjátok az otthonlétet? Hogyan alkalmazkodtatok a helyzethez?

Csiszár Adél: A kialakult helyzet számomra nem szokatlan, hiszen főállású anyaként eddig is a napok nagy részét itthon töltöttem.

2. Mi tölti ki a Te idődet és a családod mindennapjait?

Csiszár Adél: Mindennapos bevásárlás, főzés, takarítás és minden más házimunka, kertünk folyamatos szépítése. A gyerekek délelőttönként az iskolai feladataikat végzik. Ottó fiúnk sokat készült az érettségire, így neki bőven volt mivel foglalkoznia. Most az írásbeli vizsgákon van a hangsúly, az a legfontosabb. Egyébként a gyerekek a szabadidejükben elvégzik a rájuk bízott itthoni feladataikat. Sokat tollasozunk, dartsozunk, társasjátékozunk és kártyázunk.

3. Mit tapasztalsz, hogyan viseli Ottó a focimentes időszakot? Látszanak-e elvonási tünetek?

Csiszár Adél: Elvonási tünetet nem tapasztaltam, hiszen a kialakult helyzetben sem nagyon van ideje tétlenkedni. A focin kívül is bőven van egyéb más dolga is, amivel lefoglalja magát, igaz, most a klubon belüli teendők kerültek megint előtérbe.

4. Milyen furcsa/bosszantó szokása van Ottónak, amit most vettél észre/ami most jött ki?

Csiszár Adél: Bosszantó szokás??? 25 év együttélés után már nem igazán. Neki nincs bosszantó tulajdonsága, de azért mindig mindent jobban tud! :D :) Imád főzni és nagyon is jól főz! Ami nem lenne bosszantó, ha nem az én kezemből venné ki a fakanalat. Ja és rettentő sok edényt koszít egy főzés alkalmával. :)

5. A családból ki viseli legnehezebben az otthonlétet?

Csiszár Adél: Egyértelműen Ottó viseli rosszabbul az itthonlétet. Sokat dolgozik, de ha tehette minden idejét itthon töltötte a járvány előtt is. Megviseli a tétlenség, a bizonytalanság, ezért most kicsit feszült.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.