MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Válaszol a feleség 5. rész: Csiszár Adél (Drescher Ottó felesége)

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2020-05-06 19:24:55

Már több mint másfél hónapja annak, hogy a koronavírus miatt leállt a futballélet, és most már azt is tudjuk, hogy nem is fog újraindulni. Azóta az MTE 1904 játékosai, edzői és stábtagjai is otthon vannak. A családtagok sokat segítenek abban, hogy ezt a furcsa élethelyzetet át tudjuk vészelni, de ne legyünk álszentek: néha bizony velünk, férfiakkal sem egyszerű… :) Ám ezt a feleségek, barátnők hősies tűrik, amiért köszönettel tartozunk. Új sorozatunkban a klub kötelékébe tartozó edzők, játékosok, stábtagok feleségeit/barátnőit kérdeztük arról, ők hogyan viselik az otthonlétet, és azt, hogy párjuk szinte állandóan otthon van. Sorozatunk legújabban részében Drescher Ottó feleségével, Csiszár Adéllal beszélgetünk, akinek most izgalmasan telnek a napjai. Fia ezen a héten érettségizik, párja (klubunk elnöke) pedig most is az MTE körüli teendőkkel foglalkozik.

 

1. Hogy bírjátok az otthonlétet? Hogyan alkalmazkodtatok a helyzethez?

Csiszár Adél: A kialakult helyzet számomra nem szokatlan, hiszen főállású anyaként eddig is a napok nagy részét itthon töltöttem.

2. Mi tölti ki a Te idődet és a családod mindennapjait?

Csiszár Adél: Mindennapos bevásárlás, főzés, takarítás és minden más házimunka, kertünk folyamatos szépítése. A gyerekek délelőttönként az iskolai feladataikat végzik. Ottó fiúnk sokat készült az érettségire, így neki bőven volt mivel foglalkoznia. Most az írásbeli vizsgákon van a hangsúly, az a legfontosabb. Egyébként a gyerekek a szabadidejükben elvégzik a rájuk bízott itthoni feladataikat. Sokat tollasozunk, dartsozunk, társasjátékozunk és kártyázunk.

3. Mit tapasztalsz, hogyan viseli Ottó a focimentes időszakot? Látszanak-e elvonási tünetek?

Csiszár Adél: Elvonási tünetet nem tapasztaltam, hiszen a kialakult helyzetben sem nagyon van ideje tétlenkedni. A focin kívül is bőven van egyéb más dolga is, amivel lefoglalja magát, igaz, most a klubon belüli teendők kerültek megint előtérbe.

4. Milyen furcsa/bosszantó szokása van Ottónak, amit most vettél észre/ami most jött ki?

Csiszár Adél: Bosszantó szokás??? 25 év együttélés után már nem igazán. Neki nincs bosszantó tulajdonsága, de azért mindig mindent jobban tud! :D :) Imád főzni és nagyon is jól főz! Ami nem lenne bosszantó, ha nem az én kezemből venné ki a fakanalat. Ja és rettentő sok edényt koszít egy főzés alkalmával. :)

5. A családból ki viseli legnehezebben az otthonlétet?

Csiszár Adél: Egyértelműen Ottó viseli rosszabbul az itthonlétet. Sokat dolgozik, de ha tehette minden idejét itthon töltötte a járvány előtt is. Megviseli a tétlenség, a bizonytalanság, ezért most kicsit feszült.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.