MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

2+11 – Ők maradnak a Credobus Mosonmagyaróvár játékosai a következő szezonban

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2020-05-26 18:47:30

Az idei csonka szezont a 8. helyen zárta a Credobus Mosonmagyaróvár az NB III Nyugati csoportjában. A bajnokság lefújása után lassan újraindult az élet a labdarúgásban és persze a Wittmann Antal Parkban is. A 2020/2021-es idényről egyelőre semmit sem tudni, – sem azt, hogy mikor indul a pontvadászat, sem azt, hogy kik lesznek az ellenfelek – ettől függetlenül klubunk háza táján is elkezdődött a következő szezon előkészítése. A szakmai stáb összetétele nem változik, tehát a jövőben is Varga László irányítja a felnőtt csapatot, az ő munkáját pedig Borbély Attila másodedzőként, Boros Tamás pedig kapusedzőként segíti. Ezzel szemben a játékoskeretben több változás is történt. Az már biztos, hogy a tavalyi csapatból tizenhárman a következő szezonban is kék-fehérben folytatják. Ezen játékosok között vannak rutinos, sokat látott labdarúgók és fiatal tehetségek is. Nézzük, kikről van szó!

 

Heinrich Márk (kapus): a kiváló képességekkel megáldott kapus 2018 februárjában igazolt Mosonmagyaróvárra. Heinrich az eltelt két és fél évben 52 bajnoki találkozón védte az MTE kapuját, és számtalan bravúrt mutatott be, amikre a folytatásban is nagy szükségünk lesz.

Gyergyádesz Márton (kapus): a tehetséges hálóőr 2019 nyarán igazolt Mosonmagyaróvárra, ahol az U19-es és a második csapat kapuját védte. Még mindig csak 18 esztendős, és ha ilyen ütemben fejlődik, akkor sok szép pillanatot fog okozni az óvári szurkolóknak.

Bakos Bence: a belső védőként és védekező középpályásként is bevethető játékos nem volt éppen szerencsés az elmúlt időszakban, hiszen többször is sérüléssel küszködött. Remélhetőleg a következő szezonban elkerülik Bencét az ilyen jellegű problémák, aki habitusa és küzdeni tudása miatt is nagy erőssége lehet a Credobus Mosonmagyaróvárnak.

Bohner Roland: tagja volt a 2016-ban ezüstérmet szerző csapatnak, amely kiharcolta a feljutást az NB II-be. Rutinja és sebessége jövőre is sokat érhet. Ha egészséges és jó formában van, akkor a védelem jobb oldalán nem lesz, aki megállítsa.

Bölönyi Bence: az MTE 1904 saját nevelésű labdarúgója az U19-es csapatban már bizonyított, így most a felnőttekkel készülhet. 17 évesen komoly feladat előtt áll, amit remélhetőleg sikerrel fog venni.

Debreceni András: a Credobus Mosonmagyaróvár csapatkapitánya belső védő létére 17 meccsen 5 gól szerzett az előző szezonban (NB III-ban négyszer, a Magyar Kupában egyszer volt eredményes). Hatalmas fegyvertény, hogy a következő szezonban is nálunk folytatja, hiszen az osztály szintjét meghaladó rutinja, tudása és higgadtsága sok pontot hozhat a Mosonmagyaróvár konyhájára.

Jasarevic Mahir: többször bizonyított már óvári színekben. A csapat sikeréért mindent megtett az előző szezonban is, testi épségét sem kímélte. Emlékezhetünk, hogy a Lipót ellen a kezét törte azért, hogy gólt szerezzen, a Puskás Akadémia II elleni zárt kapus meccsen pedig agyrázkódást szenvedett. A „Wittmann Antal Park Cristiano Ronaldoja” jól cselez, gyors, mint a villám és gólerős is - ezekből szeretnénk minél többet látni a jövőben.

Kozma Richárd: remek focista és nagy harcos, csak a szerencsével áll hadilábon, hiszen rengeteg sérülés nehezítette a dolgát az elmúlt időszakban. Az újraindulása óta edzéseken már láthattuk mire képes, nagyon reméljük, hogy a folytatásban tétmeccseken is megmutathatja átlagon felüli tudását.

Laki Balázs: sokak kedvence alázatossága, szerénysége és persze futballtudása miatt. Eddig 126 bajnoki mérkőzésen 43 gólt szerzett kék-fehérben. A csonka szezonnak is ő volt a leggólerősebb óvári játékosa: 17 találkozón 7 gólt szerzett (NB III 15/5, Magyar Kupa 2/2). Nagy öröm, hogy továbbra is csapatunkat erősíti, hiszen a pályán és azon kívül is sokat tanulhatunk tőle.

Nagy Kevin: a Credobus Mosonmagyaróvár színeiben csak két bajnoki mérkőzésen bizonyíthatott, hiszen a télen igazolt hozzánk, de ez is elég volt neki ahhoz, hogy gólt szerezzen. A Debrecenben nevelkedő és az NB I-ben is lehetőséget kapó játékos sok borsot törhet az ellenfél védőinek orra alá a következő idényben.

Nagy Lionel: a felnőtt csapatban az NB III-ban és a Magyar Kupában is lehetőséget kapott már, és nem is vallott szégyent. Szorgalmas, gyors és ügyes labdarúgó, akinek nem lehet más célja, mint minél több lehetőséget kiharcolni a felnőttek között.

Szalka Dominik: az áttörés éve lehet Szalka Dominiknek a következő szezon. A Szombathelyen, Győrben és a Ferencvárosban nevelkedő 21 éves játékos remekül bánik a labdával és a mentalitását is csak dicsérni lehet. Az előző szezonban igazi kupaspecialista volt, hiszen a Magyar Kupában 4 meccsen 4 gólt lőtt, de a bajnokságban is betalált, a Lipót elleni 4-0-ás siker alkalmával. Gólokat, gólpasszokat és jó játékot várunk tőle az új idényben.

Tamás Attila: nagyon sajnálhatja, hogy félbeszakadt a szezon, hiszen egyre jobb formába lendült. A Puskás Akadémia II ellen 1-0-ára megnyert bajnokin az ő beadását segítette a saját kapujába a vendégek játékosa, ez pedig akkor három pontot ért. Mosonmagyaróváron született, az MTE-ből került Győrbe, majd Székesfehérvárra. Most pedig itt az idő, hogy Mosonmagyaróváron alkosson maradandót.

A Credobus Mosonmagyaróvár NB III-as csapatának stábtagjai a 2020/2021-es szezonban:

Varga Lászlóvezetőedző

Borbély Attilamásodedző

Boros Tamás kapusedző

Távozott (11): Czár Richárd, Darázs Péter, Dobrovolszki Jenő, Forgács Péter, Lakatos Gergő, Mundi Roland, Pongrácz Viktor, Szegi Vince, Sziklási Gergely, Tóth Dániel, Vadász Viktor

Távozó játékosainknak köszönjük, amit a Credobus Mosonmagyaróvárért tettek, további pályafutásukhoz pedig sok sikert kívánunk!

 

Fotók: G&Zs Photo Sport facebook-oldala

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.