MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Értékel az edző 3. rész: a dobogóért harcolt a B csapat

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2020-06-20 18:32:10

A koronavírus járvány miatt a Credobus Mosonmagyaróvár csapatai sem tudták befejezni a különböző bajnokságokat. A csonka szezon ellenére arra kértük a klub kötelékében dolgozó edzőket, hogy értékeljék a rendhagyó szezont, beszéljenek a kényszerszünetről és egy kicsit tekintsenek a jövőbe. Vannak, akik jelenlegi csapatukat viszik tovább, mások korosztályt váltanak, megint mások új feladatokkal gazdagodnak. Sorozatunk harmadik részében a remek szereplést és sok emlékezetes mérkőzést produkáló második csapat edzőjét, Szabados Gábort kérdeztük, aki szerint az együttes a dobogóra is odaérhetett volna.

 

Credobus Mosonmagyaróvár B, Orchidea Hotel Megyei II. osztály, 4. hely

- 11 győzelem, 2 döntetlen, 4 vereség      54-24-es gólkülönbség                  35 pont

 

1. A félbeszakított szezonban a csapatod a 4. helyen állt a Megyei II. osztályban. Milyen szezonotok volt? Hogy látod a csapat teljesítményét?

Szabados Gábor, a Credobus Mosonmagyaróvár B csapatának edzője: Úgy gondolom, hogy egy sikeres szezont tudtunk volna produkálni, ha végig tudtuk volna játszani. A csapat teljesítményével nagyrészt elégedett vagyok, hiszen úgy éreztem, hogy nagyon motivált a társaság, mindenki érezte, hogy benne lehetett volna, egy szép eredmény, ráadásul volt nyolcmeccses győzelmi szériánk is. Ugyanakkor voltak nem várt vereségek és pontvesztések, amit úgy éreztem,hogy leginkább koncentrció hiányából adódott , viszont, annak ellenére, hogy talán a legfiatalabb átlagéletkorú csapat voltunk, kigyensúlyozott teljesítményt produkáltunk.

2. Melyik volt a szezon legemlékezetesebb meccse/pillanata a számodra?

SZG: Ezt egyértelműen mondhatom a csapat nevében, hogy az első tavaszi forduló, a bajnokságot vezető Máriakálnok elleni mérkőzés volt a szezon legemlékezetesebb meccse. Nem csak azért, mert az utolsó percben sikerült a győzelmet megszereznünk, hanem mert igazi futballhangulat volt, átlagon felüli nézőszámmal.

3. Mit csináltok most? Edzetek-e?

SZG: Három hete elkezdtünk újra edzeni, ami leginkább jó hangulatú játékot jelent, hiszen a társaságon kívül ez hiányzott a legjobban mindenkinek.

4. Mennyire marad egyben a keret? Kik maradnak?

SZG: Bízom benne, hogy a keret együtt marad, vagy csak minimális változások lesznek. Erre minden esély megvan, mivel a harmadik szezont fogjuk kezdeni és eddig sem volt jellemző a nagy játékmozgás.

5. Meg lehet-e ismételni az idei remek szereplést?

SZG: Mindig van hova fejlődni. Mi nem megismételni szeretnénk, hanem felülmúlni. Emellett a legfontosabb, hogy minél több fiatal játékosnak biztosítsunk lehetőséget a fejlődésre.

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE40
2.Credobus Mosonmagyaróvár32
3.Lipót Pékség SE27
4.SC Sopron26
5.VLS Veszprém26
6.Tatabányai SC25
7.FC Nagykanizsa24
8.Érdi VSE23
9.Bicskei TC23
10.Komárom VSE23
11.MOL Fehérvár FC II22
12.Pápai Perutz FC18
13.Gárdonyi VSC17
14.Puskás Akadémia FC II16
15.ZTE FC II15
16.Balatonfüredi FC14
17.BKV Előre13
18.ESK Ménfőcsanak12
19.Szabadkikötő SE10
20.Nagyatádi FC4

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.