MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

0-3-ról fordított az U19, kilencet rúgott az U17

Szerző: Horváth Csaba, Borbély Attila | Dátum: 2020-09-14 19:52:26

Az U-19-es bajnokság harmadik fordulójában a jó erőkből álló Sárvárt fogadtunk, és gyorsan be is bizonyosodott, hogy most nehéz mérkőzés vár ránk. Voltak helyzetek mindkét kapu előtt, a védelmek egyik oldalon sem brillíroztak, de a vendégek szereztek két gyors gólt, amit fél óra elteltével még egy találattal meg tudtak fejelni. A szünet előtt egy szép kapásgóllal szépítettünk, második félidőben pedig teljesen felborult a pálya, ekkor már a játék minden elemében a vendégek fölé tudtak kerekedni ifistáink. Sok lehetőségből öt gólt tudtunk szerezni a második 45 percben, így a nagy küzdőszellemnek köszönhetően megérdemelten fordítottuk meg az állást, és szereztük meg a három pontot.

 

U19-es bajnoki mérkőzés,Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár – Sárvár FC 6-3 (1-3)

MTE U19: Reicher G. (Deák F.) – Németh N. (Gaál-Horváth K.), Tál Zs., Pandur G., Bertók R. – Gáncs B., Bertalan D., Vingler Gy. – Bucsuházy B. (Svarda R.), Zömbik T., Szimhardt M.

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Zömbik T. (2),Bertalan D., Svarda R.,Vingler Gy.,Bertók R.

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője: „Ellentétes félidőket produkáltunk. Sajnos az elsőben gyenge teljesítményt nyújtottunk, és gyakorlatilag három gólos előnyt ajándékoztunk a Sárvárnak. Közvetlenül a szünet előtt és után is gólt szereztünk, majd a második félidőben hatalmas akarattal meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Azért, hogy három gólos hátrányból fordítani tudtunk, nagy elismerés jár, óriásit küzdöttünk. De ilyen első félidőt nem szabad még egyszer nyújtani.”

U17-es csapatunk hazai pályán fogadta a Sárvár FC csapatát az aktuális bajnoki fordulóban. Már a kezdő sípszótól látható volt csapatunk kezdeményező szerepe, folyamatosan az ellenfél térfelén zajlott a játék, és ennek megfelelően folyamatosan nyomás alatt tudta tartani a vendégcsapatot. A 11. perctől ezt a fölényt már sikerült hazai góllal is jelezni, amit még további három találat követett az első félidőben. A második játékrészben már az ellenfél is többször került helyzetbe egy-egy kontratámadás során, így végül 9-3-as végeredménnyel zárult a mérkőzés.

 

U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 3. forduló

Credobus Mosonmagyaróvár – Sárvár FC 9-3

Credobus Mosonmagyaróvár U17: Végh Cs. (Rigó D.) – Szabó Sz., Bogár B., Wurm L. – Gősi B. (Marekker), Baróti B., Kertész Á. (Szabó M.), Szenderák Sz., Debera O. (Horváth Á.) – Borsodi B., Nádasi I. (Glaser L.)

Edző: Borbély Attila

 

Gsz.: Kertész, Borsodi (2x), Baróti (2x), Nádasi (2x), Glaser(2x)

A képen Szenderák Szabolcs az U17-es csapat középpályása

 

Borbély Attila, a Credobus Mosonmagyaróvár U17-es csapatának edzője: Az első 10 percben még a csapat kissé szervezetlennek tűnt, a posztkapcsolatok mind labdaszerzésben, mind labdabirtoklásban szokatlanul pontatlanok voltak, de még ennek ellenére is sikerült fölényben játszani és nyomást gyakorolni ellenfelünkre. Ahogy sikerült a pályához és az ellenfélhez kicsit jobban alkalmazkodni, egyre inkább tapasztalható volt, hogy a csapat rendezte sorait a mérkőzés alatt, a szerzett gól pedig megnyugtatta és egyben meg is erősítette a srácokat, aminek köszönhetően a kezdeti hiányosságok kiegyenesedtek. Jól játszott a csapat, de a fiúknak fel kell nőni a feladathoz és át kell venni az igazi versengő mentalitást,hiszen egyre inkább a felnőtt futball felé kacsintgatnak és még ilyen különbség mellett is presztízst kell csinálni abból, hogy ne kapjunk gólt és az utolsó 15 percben is legyen tartása az egész csapatnak.

 

Következő forduló: 2020.09. 19. / 12:00 – Lurkó UFC - Credobus Mosonmagyaróvár (U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 4. forduló)

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.