MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U19, U17: fontos győzelmek Szombathelyen

Szerző: Horváth Csaba, Borbély Attila | Dátum: 2020-09-23 09:18:37

Az NB3-as ifjúsági bajnokságban Szombathelyen léptünk pályára a nagyon masszív Lurkó UFC ellen. Mérkőzés a várakozásoknak megfelelően alakult, hol az egyik, hol a másik csapat tudott minimálisan ellenfele fölé kerekedni. Parázs hangulatú összecsapáson a második félidő közepén a hazaiak szereztek vezetést egy szabálytalan szerelésből indulva, de ahogy a múlt héten, úgy most is fel tudtunk állni hátrányból, és két szép, gyors góllal megfordítottuk az állást. Utána már okos játékot játszva hoztuk le a mérkőzést, annak ellenére, hogy egy újabb gólt szerezve lezárhattuk volna a meccset, de a helyzetek kimaradtak.

 

U19-es bajnoki mérkőzés, Szombathely

Lurkó UFC - Credobus Mosonmagyaróvár 1-2 (0-0)

MTE U19: Reicher G. – Bertalan D., Pandur G.,Tál Zs.,Bertók R. – Gáncs B., Gaál-Horváth K., Bölönyi B. - Vingler Gy. (Szimhardt M.), Zömbik T. (Schwartz M.), Svarda R. (Németh N.)

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Bertók R., Szimhardt M.

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője:„Erős ellenfél ellen, végig kiegyenlített mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat igyekezett támadólag fellépni, nyomást gyakorolni a másikra, hasonló volt a labdabirtoklás, és a helyzetek száma is. Bosszantó módon kerültünk hátrányba, de ismét küzdeni tudásunknak köszönhettük, hogy két perc alatt meg tudtuk fordítani az állást. Hibáinkat ki kell javítani, hogy még tovább fejlődjünk, addig a szívünk hozza a győzelmeket.”

A 4. fordulóban csapatunk Szombathelyen vendégszerepelt, a Lurkó UFC aktuális ellenfeleként. Már az első percekben tapasztalható volt, hogy csapatunk lesz a kezdeményező a két fél közül, ennek megfelelően folyamatosan sikerült támadásokat vezetni és nyomás alatt tartani a házigazdákat, de a biztonsági játékra berendezkedő hazai csapat kapuját csak a második félidő elején sikerült felavatni, annak ellenére, hogy több ziccer is kihasználatlanul maradt addig. Végül érvényesült a mezőnyfölény és megérdemelten került óvári kézbe a 3 pont, egy olyan mérkőzésen, ahol a vendégcsapat akarata érvényesült, de a kapu előtti pontatlanság végül megnehezítette annak bezsebelését.

 

U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 4. forduló

Lurkó UFC - Credobus Mosonmagyaróvár 0-2

 

Credobus Mosonmagyaróvár U17: Végh Cs. – Szabó Sz., Bogár B., Wurm L. – Gősi B. (Debera), Baróti B., Kertész Á., Szenderák Sz., Marekker (Horváth Á.) – Borsodi B. (Szabó M.), Nádasi I. (Glaser L.)

Edző: Borbély Attila

 

Gsz.: Baróti, Glaser

 

Borbély Attila, a Credobus Mosonmagyaróvár U17-es csapatának edzője: Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, de gyakorlatilag saját magunknak tettük bonyolulttá, hiszen a megszerzett előny után nem tudtunk nyugodtak és türelmesek maradni és folyamatosan rossz döntéseket hoztunk a pályán labdabirtoklásunk során, aminek köszönhetően a mérkőzés utolsó 15 percében azért adtunk némi lehetőséget ellenfelünknek, hogy megzavarjon minket. Örülök, hogy ennek ellenére, a védelmünk végig stabil maradt és végül érintetlen maradt a kapunk.

 

Következő forduló: 2020.09. 26. / 12:00 –Credobus Mosonmagyaróvár – Király SZE (U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 5. forduló)

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.