MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Pandur ollózott, Borsodi ötször csengetett, az U19 és az U17 is nyert

Szerző: Horváth Csaba, Borbély Attila | Dátum: 2020-09-28 19:39:02

Az U19-es bajnokság ötödik fordulójában Király SZE csapatát fogadtunk, és gyűjtöttük be az újabb három pontot. Végig irányítottuk a mérkőzést, de csak az első félidő végén sikerült megszerezni a vezetést egy jogos büntetőből, ami mellé egy piros lap is járt a vendégeknek. Második félidőben hamar szereztünk még három gólt, köztük egyet Pandur Gergő parádés ollózása nyomán. Ezután sajnos kicsit leült a mérkőzés, és a vendégek szépíteni is tudtak, de a kissé pontatlan támadó játék ellenére is magabiztos győzelmet arattunk.

U19-es bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár – Király SZE 4-1 (1-0)

 

MTE U19: Reicher G. – Németh N., Tál Zs.,Pandur G., Bertók R. – Gáncs B., Bölönyi B., Gaál-Horváth K. (Harkai L.) - Vingler Gy., Zömbik T. (Bucsuházy B.), Svarda R.

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Pandur G. (2), Zömbik T., Harkai L.

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője:„A mérkőzés úgy zajlott, ahogy szerettük volna, hatalmas labdabirtoklási fölényben voltunk, és óriási különbség volt a kialakított helyzetek számában is. Viszont bosszantó számomra, hogy a végén kicsit belealudtunk a mérkőzésbe, aminek következtében engedélyeztünk egy gólt a vendégeknek, ezen felül rengeteg olyan rossz döntést hoztunk a támadó zónában, amiket külön is gyakoroltunk a héten, hogy ilyen szituációkat hogyan kellene jól lejátszani. Javulnunk kell még ebben, és akkor még nagyobb különbséggel tudjuk megnyerni az ilyen meccseket.”

Ismét egy szombathelyi ellenféllel szemben léphetett pályára U17-es csapatunk, ezúttal hazai pályán fogadta a Király SZE csapatát a bajnokság 5. fordulójában. Csapatunk nagy határozottsággal kezdte meg a mérkőzést, és szebbnél szebb találatokkal sikerült is igazolni a mezőnyfölényt már az első félidőben, hiszen 5-1-es állással fordultak a csapatok a félidőben. A második játékrészre ugyan kissé visszaesett a teljesítmény, de a gólok így sem maradtak el és végül egy nagyon gólgazdag mérkőzésen, Borsodi vezérletével (aki egymaga 5x tudott a hálóba találni) magabiztosan tartotta itthon az óvári csapat a 3 pontot.

 

U17 Regionális Bajnokság, Észak-Nyugat 5. forduló

Credobus Mosonmagyaróvár – Király SZE 8-2

 

Credobus Mosonmagyaróvár U17: Végh Cs. (Rigó) – Szabó Sz., Bogár B., Wurm L. – Gősi B., Baróti B., Kertész Á. (Szabó M.), Szenderák Sz., Marekker (Debera) – Borsodi B. (Tóth), Nádasi I. (Glaser L.)

Edző: Borbély Attila

 

Gsz.: Baróti, Borsodi (5x), Szabó, Wurm

Borbély Attila, a Credobus Mosonmagyaróvár U17-es csapatának edzője: Az első félidő produkciója kifejezetten tetszett a csapat részéről, hiszen kellő agresszivitással, megfelelő mennyiségű és minőségű labda nélküli mozgással játszott a csapat amellett, hogy taktikailag is szervezettek tudtunk maradni. Jó volt látni, hogy a csapat képes volt folyamatosan nyomást gyakorolni az ellenfélre, mindezt tudatosan és csapatszinten kivitelezve, aminek meg is lett az eredménye a rúgott gólok tükrében.

Borsodi Bálint az U17-es csapat támadója

Következő forduló: 2020.09. 29. / 15:30 –MITE - Credobus Mosonmagyaróvár (U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 6. forduló)

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.