MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U19, U17: hét meccs, hét győzelem

Szerző: Horváth Csaba, Borbély Attila | Dátum: 2020-10-12 11:44:02

Az NB III-as U19-es bajnokságban pénteken a Pápa csapatát fogadtuk, és egy újabb nagyarányú győzelmet arattunk. A múlt héti városi rangadóhoz hasonlóan, most is gyakorlatilag negyedóra elteltével eldöntöttük a három pont sorsát, később már csak a különbség volt kérdéses. Mérkőzés nagy részében szemre is tetszetős támadójátékot bemutatva arattunk elsöprő győzelmet. Jövő héten egy szintén hétközi mérkőzésen várhatóan jóval nehezebb dolgunk lesz az Üstökös FC otthonában. 

 

U19-es bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár – Pápai ELC 12-1 (5-1)

 

MTE U19: Deák F. (Reicher G.) – Németh N. (Szabó Cs.), Tál Zs., Pandur G. (Gáncs B.),  Bertók R. (Bertalan D.) – Bölönyi B., Harkai L., VinglerGy. – Bucsuházy B. (Zömbik T.), Szimhardt M., Svarda R.

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Vingler Gy. (4), Szimhardt M. (4), Pandur G., Bucsuházy B., Gáncs B, Zömbik T.

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője: „Tény, hogy kicsit nagyobb ellenállásra számítottam az ellenfél részéről, de helyenként kifejezetten jól és látványosan játszottunk az első hatvan percben. Utána már kicsit grundfoci jelleget öltött a mérkőzés, mi is vesztettünk a koncentráltságunkból a nagyarányú vezetés tudatában. Úgy érzem, a csapat egyre jobban kezd ráérezni arra a sokmozgásos támadó játékra, amin nyár óta dolgozunk, egyre pontosabbak vagyunk a támadó zónában.”

Villanyfényes hétközi bajnoki mérkőzésre került sor hazai pályán a 7. fordulóban, U17-es csapatunk a Pápai ELC csapatát látta vendégül. Igazi rangadóra volt kilátás a helyezéseket és a csapatok minőségét tekintve, ennek köszönhetően szikrázó mérkőzésre került sor, ahol végül az óváriak megérdemelten tartották itthon a 3 pontot és vezetik továbbra is az aktuális pontvadászatot.

 

U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 7. forduló

Credobus Mosonmagyaróvár – Pápai ELC 3 – 0

 

Credobus Mosonmagyaróvár U17: Végh Cs. – Szabó Sz., Bogár B., Wurm L. – Gősi B. (Glaser), Baróti B., Kertész Á., Szabó M. (Szenderák Sz.), Horváth – Borsodi B.,Nádasi I. (Tóth)

Edző: Borbély Attila

 

Gsz.: Nádasi, Szabó Sz., Borsodi

Borbély Attila, a Credobus Mosonmagyaróvár U17-es csapatának edzője:Az első „rangadónkra” készülhettünk az idei pontvadászatban és nagyon kíváncsi voltam, hogy reagál csapatunk az új játékrendszerben egy ilyen ellenfél stílusára. Szerencsére a srácok kellően motiváltak, hogy képesek legyenek helyt állni és ezt a mai napon bizonyították is, megérdemeltem hagyták el győztesen a pályát. A mérkőzésen kellő agresszivitással játszott a csapat, aminek köszönhetően döntő pillanatokban tudtunk ellenfelünk fölé nőni mindamellett, hogy taktikailag is igyekezett a csapat helyt állni. Mindkét együttesnekadódtak lehetőségei, a főleg mezőnyben zajló kemény játék mellett, ám a kapu előtt a mi csapatunk tudott pontosabb döntéseket hozni, ami végül eldöntötte a 3 pont sorsát. Jobbulást kívánunk az ellenfél játékosának a mérkőzés végén szerencsétlenül összeszedett sérüléséhez.

 

Következő forduló: 2020.10. 15. / 17:00 –Üstökös FC Győr - Credobus Mosonmagyaróvár U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 8. forduló)

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.