MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Az edző elemez 7. rész: Németh Barnabás és az U11

Szerző: Németh Barnabás | Dátum: 2021-02-09 12:22:15

A korosztályos bajnokságokban ugyan még tart a téli szünet, de az MTE 1904-nél gőzerővel készülnek a tavaszi folytatásra. Sorozatunkban utánpótláscsapataink őszi szereplését elemezzük az adott korosztályt irányító edzővel. Legfrissebb epizódunkban az U11-es csapat edzője Németh Barnabás értékel.

„Nagyon hasznos félév volt. Dinamikusan fejlődő tendenciát mutatott a csapat fejlődése ebben a fél szezonban, tehát mindenképpen sikeresnek ítélem meg a féléves munkáját a csapatnak!”

 

BEVEZETÉS

Azt gondolom, nagyon jó hatással volt a munkámra a korosztályváltás, hiszen két szezonon át voltam nagypályás csapatoknál vezetőedző, ahol az edzői munka egy teljesen más szegmensével találkoztam, minden tekintetben jóval másabb megoldandó feladataink voltak a srácokkal a hétköznapokban, akár szervezési dolgokat szem előtt tartva, nem utolsó sorban pediga feedback tekintetében és a mentális küszöböt figyelembe véve. A magasabb korosztályoknál azt gondolom sokszor csak a munka felszínessége okán a mutatott játék, de már egyre feljebb haladva a korosztályos ranglétrán, inkább az eredményesség mutatja meg az edző jó vagy éppen kevésbé jó munkásságát.

 

OKTATÁS

A kiemelt fejlesztési célokon keresztül nagyon nagy figyelmet kapott ebben a fél évben a háromszögjáték oktatása, három játékos együttműködése labdabirtoklásban és labdaszerzésben egyaránt a pálya minden területét bejátszva. Az oktatási célok mellett pedig fő szempont volt továbbá a hétköznapokban minden edzésen egy nagyon komoly labdaérintésszám elérése, amivel a labdás biztonságot adagoltam náluk rendkívül magas mennyiségben és szemre láthatóan is a hatékonyságot emeltem egy jóval magasabb szintre.

MEGVALÓSÍTÁS

Az őszi Kiemelt Régiós Bozsik Tornákon versenyeztünk ebben a korosztályban a srácokkal. A tornák öt különböző helyszínen kerültek megrendezésre, illetve az utolsó helyszín sajnos a vírushelyzet miatt elmaradt. A játékot és a fejlődést figyelembe véve nagyon hasznos állomások voltak ezek a tornák a csapatnak, ami pedig külön öröm számomra, hogy egy fokozatos fejlődés volt megfigyelhető a játékunkban, mind taktikailag, mind pedig a játékérettséget tekintve. Összességében nagyon szépen szerepeltünk szinte mindegyik helyszínen, egy alkalommal pedig kapott gól nélkül nyertük meg az összes mérkőzésünket és nőtünk kivétel nélkül mindegyik ellenfelünk fölé eredményességben és játékban egyaránt.

 

SCOUT

Az idei szezonban újabb két tehetséges fiatal csatlakozott a korosztályhoz. Mindkét új játékos egy-egy szomszédos faluból, korábbi megfigyeléseink,scout során került hozzánk. Mindkét kiszemelt játékos a csapatuk legügyesebb, legtehetségesebb játékosai voltak. A klub és a család megkeresése után mindkét játékos rendszeresen heti négy alkalommal a csapattal edzett, közülük az egyiket már a szezon elején az átigazolási időszak végén le is igazoltuk, a másik játékos ebben a fél évben alközpontként a főbb tornákon nálunk szerepelt, illetve adott esetben a falu színeiben is egyaránt játszott a Csoport Bozsik Tornákon, illetve a Megyei U14 bajnokságban.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.