MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Az edző elemez 9. rész: Szabados Gábor és a B csapat

Szerző: Szabados Gábor | Dátum: 2021-02-11 22:19:41

Ugyan még tart a téli szünet, de az MTE 1904-nél gőzerővel készülnek a tavaszi folytatásra. Sorozatunkban utánpótláscsapataink mellett a B csapat őszi szereplését is elemezzük. Utolsó epizódunkban a Credobus Mosonmagyaróvár második csapatát irányító Szabados Gábor értékel.

Úgy gondolom az őszi szezonban nyújtottunk a legkiegyenlítettebb teljesítmény az eddigi szezonok során, ami nagyban annak köszönhető, hogy a csapat gerince már tulajdonképpen 3 éve együtt játszik, és ehhez jöttek a tehetséges fiatal játékosok és felnőtt keretből visszajátszók jó teljesítménye is. Ugyanakkor nem lehetünk teljes mértékben elégedettek, hiszen annak ellenére, hogy jól kezdtük az új szezont (rögtön egy rangadót sikerült nyerni Bezenyén), becsúsztak olyan hazai pontvesztések ahol győzelmet szalasztottunk el. Próbáltunk minden mérkőzésen dominálni és győzelemre játszani, és ez véleményem szerint a 13 lejátszott mérkőzésen (két forduló elmaradt az őszi szezonban) egy találkozót leszámítva sikerült is.

A csapat legnagyobb erőssége az idősebb és a fiatalabb játékos remek kohéziója, ami nem csak a pályán, de azon kívül is visszaköszön. Természetesen még mindig az a legfontosabb, hogy megfelelő átmenetet nyújtsunk az utánpótlás bajnokság és a felnőtt futball között, és ezért is külön öröm hogy ebben a szezonban két fiatal saját nevelésű játékosunk, Szimhardt Milán és Gáncs Botond be is tudott mutatkozni a felnőtt NB III–as csapatunkban, és ifjú koruk ellenére, nem csak az U19-es, de a B csapat meghatározó játékosaivá nőtték ki magukat a teljesítményükkel.

Emellett rajtuk kívül 11 ifjúsági korú játékos tudott bemutatkozni felnőtt bajnokságban, akik egytől-egyig nagyon jó teljesítményt nyújtottak, de természetesen nem mehetünk el szó nélkül a rutinosabb labdarúgók mellett, sem akik nem csak teljesítményükkel, hanem példamutató hozzáállásukkal, nagyon pozitív példát mutatnak a feltörekvő fiatal titánoknak.

Az őszi szezon számokban:

A lejátszott 13 mérkőzésből 9 mérkőzésen sikerült győztesen elhagyni a pályát, 3 döntetlen mellett 1 vereséget szenvedtünk. Amit még szeretnék kiemelni az a védekezésünk, ami természetesen nem csak a közvetlen védelemre vonatkozik, hanem csapatszinten voltunk-ahogy már említettem-nagyon kompaktak, a 14 kapott gól a szezonban a második legkevesebb az osztályban, és ami külön figyelemre méltó, hogy egyetlen egy eltiltott játékosunk sem volt sárga vagy piros lapok miatt.

A rúgott gólok száma jobban eloszlott a játékosok között, mint az eddig szezonokban, a 36 szerzett gólon 14 játékos osztozott, a képzeletbeli házi góllövő listát Burkus Máté és Kovács Péter vezeti 6-6 találattal.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.