MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U17: győzelem a Csorna és az Üstökös ellen, vereség Pápán

Szerző: Borbély Attila | Dátum: 2021-04-15 12:57:27

A 22. fordulóban Pápára utazott U17-es csapatunk vendégmérkőzésre. Kemény küzdelemre volt kilátás ha a korábbi egymás elleni mérkőzéseket vesszük alapul, ami végül be is igazolódott, hiszen csapatunk hiába játszott nagy fölényben nem sikerült két vállra fektetni ellenfelünket az egyenlítés után. A szerencsétlen kapott gól még nem rázta meg az óváriakat és a második félidőben sikerült is egyenlítésre váltani az állandó mezőnyfölényt, ám a vezetést jelentő találatot nem sikerült bevinni és sajnos ez megbosszulta magát, hiszen a vendégcsapat egy kontratámadás végén megszerezte a 3 pontot jelentő hazai gólt.

 

U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 22. forduló

Pápai ELC - Credobus Mosonmagyaróvár 2 – 1

(gsz.: Baróti)

 

Credobus Mosonmagyaróvár U17:Végh Cs. – Wurm L. (Horváth Á.), Bogár B. Szabó Sz. – Gősi B. (Szabó M.), Baróti B., Szenderák Sz. (Tóth B.), Kertész, Marekker M.– Borsodi B., NádasiI.

Edző: Borbély Attila

 

Borbély Attila, a Credobus Mosonmagyaróvár U17-es csapatának edzője: Nagyon jó mentalitásban kezdték a srácok a találkozót és még a kapott gól ellenére is biztos voltam benne, hogy meglesz a győzelem, hiszen nagy magabiztossággal futott ki a csapat a második félidőre is ráadásul folyamatosan nagy fölényben játszottunk a találkozó alatt, a kérdés az volt mikor tör meg az ellenfél. Az egyenlítés után azonban érthetetlen módon nem hogy az ellenfél tört volna össze, hanem mi kezdtünk el kapkodó stílusban játszani, és az addigi labdabirtoklást az állandó ívelgetések és párharcok váltották fel érthetetlen módon, nem beszélve arról, hogy addigra ellenfelünk teljesen a saját kapuja előtti területre koncentrálódott. A meccs végére a türelmet és a bátorságot hiányoltam a csapatból, ha úgy játszottunk volna tovább, mint a 60. percig, akkor biztos vagyok benne, hogy sikerült volna megfordítani az eredményt, így a bosszantó vereségből kell tanulnunk.

Az elhalasztott 16. forduló került pótlásra, ahol csapatunk Csornára utazott vendégszereplésre. U17-eseink az első perctől kezdeményezően léptek fel és folyamatos nyomás alatt tartották ellenfelüket, rendre vezették a támadásokat, aminek végül 9 találat az eredménye. Könnyedén sikerült elrabolni a 3 pontot, így továbbra is a dobogón helyezkedik korosztályunk.

 

U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 16. forduló

Csornai SE - Credobus Mosonmagyaróvár 0 – 9

(gsz.: Baróti (4x), Tóth (2x), Borsodi, Kertész)

 

Credobus Mosonmagyaróvár U17: RigóD. – Wurm L., Bogár B., Szabó Sz. (Szenderák Sz.) – Gősi B., Baróti B., Szabó M., Kertész, Horváth Á. – Borsodi B. (Debera O.), Tóth B.(Nádasi I.)

Edző: Borbély Attila

 

Borbély Attila, a Credobus Mosonmagyaróvár U17-es csapatának edzője: Kicsit hiányérzetem van hiszen akár még nagyobb arányú győzelmet is lehetett volna aratni, ha kicsit bátrabb megoldásokat választunk a támadó harmadban, hiszen rengeteg helyzet maradt kihasználatlanul. Tetszett, hogy a csapat kellő, pozitív értelemben vett agresszivitással játszott és dominálni tudott a mérkőzés nagy részében és ez a fölény végül eredménnyel is párosult. Bízom benne, hogy ez a fajta alázat továbbra sem fog apadni és sikerül kitartani az egész bajnokság végéig, hiszen még csak most jönnek az igazán nehéz mérkőzések.

 

Két forduló után végre újra hazai pályán játszhatott U17-es korosztályunk az aktuális fordulóban, melyen az Üstökös FC Győr USE csapatát láttuk vendégül. A korai vezetést még az első félidőben sikerült megduplázni és megérdemelt vezetéssel vonult szünetre csapatunk. A második félidőt aztán a vendégek kezdték jobban és rögtön a 47. percben szépíteni tudtak ám az utolsó harmadban ismét sikerült ellenfelünk fölé kerekedni és további 2 gól szerzésével magabiztos győzelmet aratott csapatunk.

U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 23. forduló

Credobus Mosonmagyaróvár – Üstökös FC Győr USE 4 – 1

(gsz.: Baróti (2x), Borsodi, Nádasi)

 

 

Credobus Mosonmagyaróvár U17: Végh Cs. (Rigó D.) – Wurm L., Bogár B., Szabó Sz. – Marekker M. (Gősi B.), Baróti B., Szenderák Sz., Kertész (Debera O.), Szabó M. (Horváth Á.) – Borsodi B., Tóth B.(Nádasi I.)

Edző: Borbély Attila

 

Borbély Attila, a Credobus Mosonmagyaróvár U17-es csapatának edzője: Megérdemelten győztek a srácok még ilyen fölényben is és örülök, hogy jó teljesítménnyel sikerült túllendülni a legutóbbi váratlan vereség hangulatából. A csapat végig agilisan futballozott, aminek eredménye, hogy folyamatosan kombinatív támadásokat tudtunk vezetni és ezúttal a hatékonysággal sem volt probléma, amit az eredmény is bizonyít. A következő fordulóban jóval nehezebb dolgunk lesz, de bízom benne, hogy kellő önbizalmat nyert mindenki és ezt a fajta hatékonyságot át tudjuk menteni a következő mérkőzésre is.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.