MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Szakmai együttműködés a Győrújfaluval

Szerző: | Dátum: 2021-04-26 23:01:04

Óriási elismerés volt az MTE 1904 életében, hogy klubunk megkapta a tehetségközpont státuszt az MLSZ-től. Az új utánpótlásképzési rendszer nyáron fog indulni, ahol a legmagasabb szinten az akadémiák találhatók (10 db), ezt követik a tehetségközpontok (B-szint), majd a körzetközpontok (C-szint) és a Grassroots/amatőr sportszervezetek következnek.

Az új modellben a játékosok áramlása piramisrendszerben történik, így nagyon fontos, hogy klubunk olyan körzetközpontokkal tudjon együtt dolgozni, ahol magas szintű szakmai munka folyik. Ennek a kitételnek maradéktalanul megfelel a Győrújfalu SE, amely óriási sikert ért el azzal, hogy az MLSZ körzetközpontnak sorolta be (Győr-Moson-Sopron megyében egy akadémia van, – ETO – két B-szintű tehetségközpont, – MTE 1904 és Gyirmót – és hét körzetközpont, köztük a Győrújfalu és a MITE is). Az elmúlt években rengeteget fejlődött az újfalui egyesület, amely több tehetséges játékosnak adott remek alapokat, ráadásul nagyon ambiciózus szakembergárdával dolgozik. Ezen tények ismeretében kézenfekvő volt, hogy az MTE 1904 és a Győrújfalu SE elkezdje a közös munkát.

Az elmúlt napokban vált hivatalossá, hogy a két klub egymás munkáját segítve folytatja majd a jövőben. Az egyeztetésen Szabó Tamás a Győrújfalu SE elnöke, Nagy Imre Attila Győrújfalu polgármestere, Drescher Ottó az MTE 1904 elnöke, és Schmatovich Gábor az MTE 1904 utánpótlás igazgatója vett részt.

Évek óta egyre erősödő szakmai kapcsolat fűz minket a Győrújfalu csapatához. Egy nagyon dicséretes módon felépített utánpótlásműhely, ahol hasonló elveket vallanak a fiatal focistapalánták neveléséről, mint az MTE csapatánál. Éppen ezért kézen fekvő volt a két klub közötti szakmai együttműködés, amely reményeink szerint mindkét fél számára hosszútávon lehet gyümölcsöző. Minden feltétel adott ahhoz, hogy a két klub nem csak formális, hanem komoly tartalommal megtöltött szakmai kapcsolatot ápoljon egymással, úgy, hogy mindenkinek megmaradjon a saját identitása. Az MTE az országos sikert elérő edzői filozófiájával és meglévő eszköz és szakemberállományával szeretné biztosítani, hogy minél több tehetséges játékos áramoljon a két klub között a megfelelői szakmai szintekre - mondta Schmatovich Gábor, az MTE 1904 utánpótlás igazgatója.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.