MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U13, U12: hét közbeni pótlás az Illés Akadémia ellen

Szerző: Németh Róbert, Schmatovich Gábor | Dátum: 2021-05-07 22:38:00

A Credobus Mosonmagyaróvár U13-as és U12-es csapata az Illés Akadémiát látta vendégül.

 

MLSZ Kiemelt U13 NB I. Észak Nyugat, 18. fordulóból elhalasztott mérkőzés, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár - Illés Akadémia 0-2 (0-1)

 

Credobus Mosonmagyaróvár: Pollreisz (Falussy) – Mészáros, Fekete, Kovács D., Kovács B. –Bakos, Horváth, Batyanek (Németh) – Boros, Egerszegi, Ötvös.

Edző: Németh Róbert

 

Németh Róbert, a Credobus Mosonmagyaróvár U13-as csapatának vezetőedzője: „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, illetve a kellő agresszivitással és dinamikával. Ez azért is volt fontos számomra, hiszen az utóbbi mérkőzéseken rendre ez alacsonyabb intenzitással történt. Amit elterveztünk azt, meg is tudtuk valósítani, hiszen nagyon jól működött a középső harmadból indított védekezés, illetve a védekezési blokkból is rendre jó ütemben adtunk nyomást az ellenfél belépő játékosára. Azt gondolom sokatmondó, hogy a bajnokság legkiemelkedőbb csapata nem tudott érdemben helyzetet kialaktani a mérkőzés során, a két találatán kívül. Innen nézve fájó a szöglet utáni kavarodásból kapott gól, viszont az ellenfél második találata előtt többet kellett kockáztatnunk az egyenlítésért, amiből aztán megkontráztak minket. Ennek ellenére nagyon büszke vagyok csapatomra, ismét bebizonyították, mekkora potenciál rejlik bennük, illetve azt is, hogy az akadémiai korosztályokkal is felvesszük a versenyt. Készülünk a következő feladatra, megyünk tovább az úton!”

U12-es bajnoki mérkőzés, MTE pálya, Wittmann Park

Credobus Mosonmagyaróvár U12 - Illés Akadémia U12 1-1 (0-1)

 

MTE U12: Vajas K.- Takács Zs., Domokos G., Kovács L.,Sághy B.,Kálóczi Á., Bogár Á.(Kovács Á.),Mészáros Á.(Szokolics T.),Horváth Cs. (Mátyás F.)

Edző: Schmatovich Gábor

 

Schmatovich Gábor, az MTE U12-es csapatának az edzője: Egy korábbi elmaradt mérkőzést pótoltunk be az Illés Akadémia ellen. Tetszett a csapat játékfelfogása és habitusa az egész mérkőzésen, megfelelő koncentrációval, de kellően higgadtan játszottak a fiúk. Végig kézben tartottuk a mérkőzést, sokat és kezdeményezően birtokoltuk a labdát, végig nyomást helyeztünk az ellenfélre. Bosszantó, hogy gyakorlatilag kapura lövés nélkül tudott egy peches gólt szerezni az ellenfél, viszont nagy pozitívum, hogy ezt kifejezetten jól reagálta a csapat. A második félidőben tovább fokoztuk a nyomást és bár elég korán egyenlítettünk, a győztes találatot a sok lehetőségünk ellenére nem tudtuk bevinni. Az elmúlt hetekben nagyon komoly mentális fejlődési folyamatot látok a játékosaimon, ami abban köszönt vissza mérkőzésen, hogy egy komolyabb lehetőséggel bíró ellenfél ellen sokkal több kockázatot mertek vállalni a fiúk téthelyzetben. Újra jár a gratuláció a srácoknak ezért a teljesítményért.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.