MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Köszönjük, Dominika!

Szerző: | Dátum: 2021-05-22 10:19:55

Egy hete, a Csepel elleni 10-0-ás győzelemmel végződő szezonzáró mérkőzésen búcsúzott az MTE 1904 két meghatározó női játékosa Schwendtner Dominika és Hérics Judit. Mindketten húzóemberei volt a női szakosztálynak és kitartásukkal, alázatosságukkal és tudásukkal követendő példát mutattak a fiataloknak.

Schwendtner Dominika határozott és kemény védőmunkájával kiemelkedett a női mezőnyből. Összesen 109-szer viselte az MTE mezét tétmérkőzéseken, 107-szer kezdőként, azaz, ha egészséges volt mindig számított rá az aktuális edző. Ezeken a találkozókon három gólt szerzett, ellentmondást nem tűrő játékát pedig jól bizonyítja a tizenhárom sárga és két piros lap is. Dominikával az U19-es bajnokság lezárása után beszélgettünk a klubnál eltöltött öt esztendőről.

- Milyen érzésekkel távozol a csapattól?

SCHWENDTNER DOMINIKA: „Mint sportoló, felemás érzésekkel távozok a csapattól. Sajnos voltak nehezebb időszakok is, nem mindig úgy ment a játék, ahogy szerettem volna, de minden meccsen próbáltam a maximumot nyújtani.”

- Melyik volt a legemlékezetesebb meccsed? Mi a legkedvesebb emléked?

SCHWENDTNER DOMINIKA: „Nagyon sok emlékezetes meccset játszottunk a csapattal. Számomra a legemlékezetesebb meccs még is a női felnőtt csapattal volt, amikor a tavaszi szezon első bajnoki mérkőzésén játszottuk idegenben Zalaegerszegen. Ott kétszer is fel tudtunk állni hátrányból és 4-2-es győzelmet tudtunk aratni. Nagyon sok kedves emlékem van a csapattal, nem szeretnék egyet sem kiemelni.”

- Hogy tervezed a jövődet? Folytatod-e a labdarúgást?

SCHWENDTNER DOMINIKA: „Több csapattól is kaptam megkeresést, egyelőre a munkám nagyon sok időmet elveszi. Konkrét döntést még nem hoztam, hogy folytatom-e a labdarúgást.”

- Miben változtál a klubnál eltöltött évek alatt?

SCHWENDTNER DOMINIKA: „Nagyon sokat fejlődtem, mind a labdarúgásban, mind emberileg. Remek edzőkkel dolgozhattam együtt, nagyszerű embereket ismerhettem meg.”

 

Domikinának köszönjük a klubért tett szolgálatait, és sok sikert kívánunk neki az élet minden területén!

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.