MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Köszönjük, Judit!

Szerző: | Dátum: 2021-05-22 10:30:48

Egy hete, a Csepel elleni 10-0-ás győzelemmel végződő szezonzáró mérkőzésen búcsúzott az MTE 1904 két meghatározó női játékosa Schwendtner Dominika és Hérics Judit. Mindketten húzóemberei volt a női szakosztálynak és kitartásukkal, alázatosságukkal és tudásukkal követendő példát mutattak a fiataloknak.

Judit csapatkapitányként, ha kellett a kapuban állta az ellenfél rohamait, de a legjobban talán támadóposzton érezte magát, ahol ontotta a gólokat. A Csepel elleni szezonzárón háromszor köszönt be, az U19-es lány bajnokság idei szezonjában 16 mérkőzésen 43(!) gólt szerzett. Összesen 88-szor öltötte magára a Mosonmagyaróvár mezét, és 68 gólt szerzett.

- Milyen érzésekkel távozol a csapattól?

HÉRICS JUDIT: „Kavarognak az érzések, nyilván szomorú, hogy utoljára állhattam pályára a csapattal, hiányozni fog az egész közeg, az utazások, a meccsre készülés, de egyfajta öröm is van bennem, mert remélem tudtam nekik segíteni akár egy-egy szóval legalább, hogy a pályán, vagy azon kívül egy picivel jobbak, jobb emberek lehessenek.”

- Melyik volt a legemlékezetesebb meccsed? Mi a legkedvesebb emléked?

HÉRICS JUDIT: „Legemlékezetesebbnek mindenképp az első győztes meccsemet mondanám az MTE színeiben, ahol Csákvár ellen sikerült 15-1-es eredményt elérnünk, és 6 találatig sikerült jutnom. Emellett természetesen rengeteg jó emlékem van az egyesülettel, például a nagyteveli csapat összetartó hétvége az akkori felnőtt csapatunkkal sokáig emlékezetes marad.”

- Hogy tervezed a jövődet? Folytatod-e a labdarúgást?

HÉRICS JUDIT: „Semmiképp nem szeretném abba hagyni a labdarúgást, vannak még kérdések, hogy hogyan/merre tovább, de valamilyen módon szeretnék a focinál maradni.”

- Miben változtál a klubnál eltöltött évek alatt?

HÉRICS JUDIT: „Nagyon sokat adott a klub, sok mindenre megtanított a sport, a személyiségemet jó irányba formálta, magabiztosabb lettem és nagyon jó edzőkkel dolgozhattam, akik szakmailag és emberileg is mindig nagyon sokat tanítottak.”

Juditnak köszönjük a klubért tett szolgálatait, és sok sikert kívánunk neki az élet minden területén!

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.