MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

A harmadik meccsét is megnyerte az U19

Szerző: Horváth Csaba | Dátum: 2021-09-13 22:26:24

Az ifjúsági bajnokság 3. fordulójában Győrújfalu csapatát láttuk vendégül a Wittmann Parkban egy hétközi mérkőzésen. Nagyon jól kezdtük az összecsapást, 12. percben már kétgólos előnyre tettünk szert, és a későbbiekben is hatalmas fölényben játszottunk. Mindezek ellenére a mélyen és szervezetten védekező ellenfelünket nehéz volt feltörni, sok hiba csúszott a játékunkba. Második játékrész elején ismét betaláltunk, majd a mérkőzés legvégén hatalmas figyelmetlenségek következtében szépítettek a vendégek. Felnőtt csapatos kötelezettségek, betegségek és sérülések miatt sok hiányzónk volt, nagyon fiatal csapattal álltunk fel, 10 olyan játékosunk is pályára lépett, akik korosztály szerint még az U17-es csapatunkhoz tartoznak, közülük hatan ezen a délutánon debütáltak az U19-es bajnokságban.

U19-es bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

Credobus Tehetségközpont – DANA Győrújfalu SE 3-1 (2-0)

 

MTE U19: Reicher G. (Végh Cs.) – Boda B. (Gősi B.), Bogár B. (Wurm L.), Tál Zs., Marekker M. – Kocsis G., Szenderák Sz. (Kertész Á.), Vingler Gy. – Kocsis Z. (Tóth H.), Borsodi B. (Vedres N.), Tóth B. (Nádasi I.)

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Vingler Gy., Kocsis Z., Tál Zs.

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője: „Láttam némi javulást a szombathelyi mérkőzéshez képest, ennek ellenére az nem tetszett, hogy a gyors és megnyugtató vezetés birtokában nem tudtuk hamar bevinni az un. döntő ütést, már az első félidőben nagyobb gólaránnyal kellett volna vezetnünk, de nem voltunk kellően pontosak és határozottak az ellenfél kapuja előtt. Azt hiszem a mai volt a legfiatalabb ificsapatunk mióta én vagyok ennek a korosztálynak az edzője, érthető, hogy még tanulniuk kell a játékosoknak ezt a támadó játékot, amit mi játszunk már évek óta. Rá kell érezni arra a bizonyos gyilkos ösztönre, amivel gyorsan el tudjuk dönteni a mérkőzések sorsát, meg tudjuk roppantani az ellenfelünk ellenállását, még pontosabbá és dominánsabbá kell válnunk a játék minden elemében, a pálya minden szegletében.”

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.