MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Kétgólos hátrányból fordított és győzött az U19

Szerző: Horváth Csaba | Dátum: 2021-10-28 09:48:12

Az U19-es bajnokság 9. fordulójában rangadót rendeztek a Wittmann Parkban, hiszen az első helyezett látta vendégül a második Üstökös FC gárdáját. Jó iramban kezdődött a találkozó, egy kontratámadás utáni figyelmetlenséget már az 5. percben kihasználtak a győriek. Ezt az előnyt egy szöglet után hamar megduplázták, ami után lassan tértünk csak magunkhoz, de egyre nagyobb fölénybe kerültünk már az első félidőben is, kapu előtt viszont rendre rossz megoldásokat hoztunk. Második félidőbe újult erővel vetettük bele magunkat, ekkor már mezőnyben hatalmas volt a különbség a két csapat között, szinte végig az ellenfél térfelén folyt a játék. Negyedóra után tudtunk szépíteni egy látványos támadás után, majd az egyenlítés is összejött egy büntető után, végül az utolsó pillanatban a győztes gólt is be tudtuk gyötörni. Harcos, parázs mérkőzésen hatalmasat küzdöttünk és kétgólos hátrányból felállva tudtunk győzelmet aratni egy jó csapat ellen.

U19-es bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

Credobus Tehetségközpont – Üstökös FC Győr 3-2 (0-2)

 

MTE U19: Végh Cs. – Németh N., Kóczán B., Tál Zs., Marekker M. (Gaál-Horváth K.) – Kocsis G., Baróti B., Vingler Gy. – Kocsis Z. (Boda B.), Bertók R., Borsodi B. (Szabó M.)

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Boda B., Bertók R., Kóczán B.

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője: „Rosszul kezdtünk, első félidőben a védekezésünkben sok hiba volt, aminek következtében sokkal mélyebben tudtunk csak labdákat szerezni annál, ahol szerettünk volna. Támadó játékban ekkor az ellenfél kapujától 20-25 méterre elfogyott a lendületünk, rossz ütemben játszottunk. Szünetben rendezni tudtuk a sorokat, védekezésünk sokat javult, aminek következtében szinte a térfelükről nem engedtük ki a vendégeket, és bár nem voltunk a mai napon támadásban ellenállhatatlanok, de végig nyomás alatt tartottuk a védelmüket, és ekkor már rengetegszer jutottunk le az alapvonalukig is. El kell ismerni, most nem játszottunk jól, ezúttal kis szerencse is kellett a győzelemhez, de óriásit küzdöttünk, láthatóan teljesen felőröltük ellenfelünket, így nagyon megdolgoztunk ezért a szerencséért .”

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.