MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U12: hétközi pótlás a Veszprém ellen

Szerző: Németh Barnabás | Dátum: 2021-12-03 13:19:52

A hétközi mérkőzésen a korábbi hetekben elmaradt Veszprém elleni találkozót játszotta le az U12 korosztályos csapatunk. A szerdai találkozón hazai pályán a bajnokság egyik élcsapatát a Veszprém UFC U12 gárdáját fogadták Németh Barnabás tanítványai.

A nehéz körülmények, szél és a dermesztő hideg megnehezítették az alkalmazkodást és a mérkőzés első periódusát mindkét csapat számára,viszont a mérkőzés magas dinamikája és a két csapat által diktált tempó kiválóan ellensúlyozta az időjárást. A meccs első felében inkább a Veszprém csapata uralta a játékot, mezőnyfölényben játszottak és megérdemelten szerezték meg a találkozó 28. percében a vezető találatot. Nem sokkal a vezető gólra rá szereztek egy újabb találatot védekezésben egy nagy egyéni hibát követően.

A mérkőzés második felében a cseréknek és a változtatásoknak köszönhetően egy teljesen felforgatott felállásban játékstílust váltottunk, ami nagyon hatékonynak bizonyult. Egy szép kombinatív szélső bontásból az ellenfél védelmi vonala mögé jutottunk, majd a középre adott labdából Dallos Kristóf szerezte meg a szépítő találatot. Az ellenfél nagyon jól reagált a bekapott gólra, hiszen pár perccel később ismét egy védelmi hibát követően megszerezték a találkozó negyedik, maguk harmadik gólját. Amire a hazai csapatnak is volt válasza, hiszen Horváth Áron szép egyéni megoldását követően Kovács Ádám ziccer helyzetben nem hibázott és egy újabb szépítő találatot szerzett a hazai csapat.

A mérkőzésen 3-2 állásnál az utolsó negyedében teljes egészében átvették az irányítást Németh Barnabás fiai, nagy nyomást helyezve az ellenfélre a saját kapuja előtt, viszont újabb, döntetlent érő találatot már nem sikerült megszerezni, így a végére elég ellentétes képet mutatott a találkozó képe és az eredmény alakulása.

CREDOBUS TEHETSÉGKÖZPONT U12 - Veszprém UFC 2-3

 

Kezdőcsapat:Magdács Gellért, Kovács Ádám, Umathum Roland, Kéri Kevin, Horváth Áron, Kobli Kristóf, Nagy Botond, Fördős Lóránt, Nagy Boldizsár

Cserék: Csőrés Bendegúz, Haskó Márton, Dallos Kristóf

 

Gólszerzőink: Dallos Kristóf, Kovács Ádám

 

Németh Barnabás edzői értékelés: A bajnokságunk egyik, ha nem a legjobb csapata ellen játszottunk. Tetszett, amilyen képet mutatott ma a csapat játékstílusban és mentalitásban. Főként labdabirtoklás játékfázisában kell előre lépnünk és szeretném, ha ilyen meghatározó és erős ellenfelekkel szemben is dominálni a mérkőzést és máris sokkal kevesebb figyelmet kell majd szentelnünk a labda elleni játéknak és az extrém sok átmenetnek és labdabirtoklás váltásnak, ami főként a középső harmadban jellemezte ma a találkozót. Az ilyen mérkőzések visznek minket előre, gratulálok a Veszprémi csapatnak!
 

NB III Nyugati csoport

1.BVSC-Zugló50
2.Credobus Mosonmagyaróvár48
3.VLS Veszprém47
4.ETO Akadémia38
5.Pápai Perutz FC32
6.Bicskei TC31
7.Gyirmót FC Győr II30
8.Tatabányai SC29
9.Érdi VSE25
9.Kelen SC27
10.Puskás Akadémia FC II26
12.Kaposvári Rákóczi FC24
13.FC Nagykanizsa23
14.MOL Fehérvár FC II23
15.ZTE FC II21
16.Komárom VSE21
17.SC Sopron19
18.Balatonfüredi FC17
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő10
20.TARR Andráshida SC7

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.