MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Félévértékelés 12. rész: Németh Barnabás és az U12

Szerző: Németh Barnabás | Dátum: 2022-01-20 23:13:23

Az U12-es csapat 2021-es őszi szezonjának értékelése

 

Németh Barnabás, a Credobus Tehetségközpont U12-es csapatának edzője:

„Rendkívül sok hasznos tapasztalatszerzéssel és újdonságokkal találkoztunk és jártunk kéz a kézben a csapattal egymás mellett az idei fél szezonban.”BEVEZETÉS

Az új idény nagyon sok változást tartogatott. Kezdve onnan, hogy Tehetségközpont lettünk és az utánpótlás edzői stábunk újabb szakemberekkel, edzőkkel gazdagodott. A munkánk és az oktatás ezáltal sokkal részletgazdagabb lett és nagyon sok új, eddig nem tapasztalt élethelyzetet hozott a hétköznapokban az edzéseken. Rendkívül sokhasznos tapasztalatszerzéssel és újdonságokkal találkoztunk és jártunk kéz a kézben a csapattal egymást mellett az idei fél szezonban.

Az idei év első felében óriási hangsúlyt kapott minden játékfázist tekintve a játékosok megnövekedett tér, területhez szoktatása. Megnövekedett passztávolságok nagy technikai és taktikai nehézséget jelentettek a kezdetekben, viszont a szezon második felében relatív nagy előrelépés volt látható és érezhető a játékunkon.

Oktatás

A kiemelt fejlesztési célokon keresztül nagyon nagy figyelmet kapott ebben a fél évben az egyéni és csoportban történő játékhelyzetek tanulása és oktatása, illetve a technikai elemek tökéletesítése és még hatékonyabb alkalmazása aktív nyomás ellen. Taktikai célokban is jelentős előrelépést kellett tennünk, hiszen az egyéni taktika és a csoporttaktikai elemeket már egy jóval nagyobb területen, ezáltal nagyobb távolságokban kellett hatékonyan alkalmazni a bajnoki mérkőzéseken.

Megvalósítás

Az idei évben első ízben találkoztak a játékosok egy bajnokság rendszerével. Az eddigi Bozsik Tornák adta mérkőzések teljes egészében egy más mederben zajlottak. Az idei évtől kezdve már hétről hétre más ellenfél ellen játszva, egy adott mérkőzésnap egy csapat ellen, illetve a mérkőzések és a játék minősége és mennyisége is jórészt megnövekedett.

Az MLSZ Országos U12 Észak-Nyugat bajnokságban szerepelünk, ahol folyamatosan felváltva hétről hétre nyolc kiemelt csapat ellen játszunk. A bajnokságunkban olyan csapatok szerepelnek, mint az ETO FC Győr, Gyirmót SE Győr, Illés-Akadémia Haladás, Király SE, MOL Fehérvár FC, Tatabányai SC, VFC USE, ZTE FC.

Scout

Az idei szezonban négy új tehetséges játékos érkezett a korosztályos csapatunkhoz, illetve három játékosunk csatlakozott a MITE korosztályos csapatához, akik ott folytatták tovább az edzéseket és a további versenyzést.

Az érkező játékosaink név szerint Nagy Boldizsár (Csorna SE), Horváth Áron (MITE), Koltai Áron (Mosonszolnok SE), Haskó Márton (Dunakiliti KSE), távozó játékosaink Gaszner Áron, Kozári Krisztián, Magdács Gellért mindhárman a partnerklubunkhoz igazoltak, MITE csapatában folytatják.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.