MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Tizenegy gólos mérkőzést veszített el az U14-es csapat

Szerző: Kalocsai Enrico | Dátum: 2022-03-23 23:53:07

A harmadik tavaszi fordulóban a Budafok csapatát fogadtuk.  A játék képéből kiindulva mindenki sima hazai győzelmet mondott volna, ám ez sajnos nem így lett. Gólzáporos mérkőzésen egy góllal alul maradtunk.

Hiányérzetem van ismét a befejezéseknél, mert már az első 15 percben elrendezhettük volna a mérkőzést, de valamiért a kapu előtt a higgadt befejezések elmaradtak. A 17. percben megtörtük az ellenfelet, a gólra lőhettünk volna még egyet, ehelyett az ellenfél talált be. Pár perc elteltével, egy szabadrúgás után pedig már a Budafok vezetett. Továbbra is mi domináltunk, mi tartottuk a labdát, mi voltunk a kezdeményező csapat, és mi voltunk azok, akik futballoztak, míg az ellenfél inkább a saját térfelén védekezett, és igyekezett a remekül játszó belső támadójukat hosszan indítani. A félidőben változtattunk. Még támadóbbá akartuk tenni a játékot. Ez sikerült, de az ellenfél nem változtatott, és ugyanazt a játékot hozta. Az 52.percben már 1-4-re elhúzott a Budafok, de a csapat óriási akaraterőt mutatva nem adta fel. Folyamatosan játszottunk, támadásokat építettünk és sikerült gólokat is szerezni. A játékvezető nem ált a helyzet magaslátán, sajnos ennek köszönhetően az ellenfél növelni tudta az előnyét, tőlünk pedig elvettek egy jogos gólt. Ennek ellenére sem adtuk fel. Minden beleadva az eredményt már nem tudtuk megmenteni, és az ellenfél győzelmet ünnepelhetett.

Credobus Tehetségközpont U14 – Budafoki LC U14 5-6 (1-2)

 

MTE: Szeitz (Pollreisz) – Boros (Ötvös), Bakos, Kovács D., Kovács B. – Batyanek (Nádasi), Menyhárt, Németh, Horváth, Egerszegi, Hajas (Kálóczi).

 

Gólszerzők: Egerszegi (2), Batyanek, Németh, Nádasi

 

Kalocsai Enrico, edző: Az eredmény nem tükrözi ezt a játék képét. A csapatunk támadójátéka remekül működött, a befejezésben volt hiányérzetem. Óriási mennyiségű helyeztetett dolgoztunk ki, de valamiért a befejezésekkel szenvedtünk. A védekezés egy hete extrán teljesített, most ennek az ellentétjét láthattuk. Minden esetre azt kell, hogy mondjam a célfutball nem lesz a mi játékunk, és továbbra is a kezdeményező játék lesz a stílus jegyünk. Nem rövidtávon gondolkodunk. A klubnál az a célunk, hogy olyan játékosokat neveljünk, akik komplexitásban fognak tudni gondolkodni és játszani. Gratulálunk az ellenfélnek a győzelemhez, de a saját játékosaimnak is a pozitív mentalitáshoz, amiért hátrányban sem adták fel.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.