MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Két góllal nyert az U14-es csapat

Szerző: Kalocsai Enrico | Dátum: 2022-04-05 10:05:41

Második tavaszi hazai mérkőzésünkön a Király SE csapatát fogadtuk. Az előző fordulóban vereséget szenvedtünk az éllovas otthonában, viszont már akkor is biztató volt a játék, reméltem, hogy át tudjuk menteni ezt a következő fordulóra is. Külön öröm volt számomra, hogy ismét bemutatkozott egy U13-as játékos, név szerint Dömötör Ábel. Ő már a hatodik játékos a szezonban, aki fiatalként bemutatkozott a csapatunkban.

Az első félidőben többnyire a két tizenhatos közt folyt a játék. Veszélyesebbek voltunk, az ellenfél inkább a kontrákra készült fel, amire számítottunk is. Többet tudtuk járatni a labdát, és sokkal több párharcot tudtunk nyerni. A középpályán rendkívül sok labdát tudtunk szerezni, főleg az első félidőben. A négyes védőlánc is remekül helyt állt, és végig stabilnak tűnt.  Az első félidő vége felé már inkább az ellenfél térfelén folyt a játék, de ziccerig sajnos nem jutottunk. A második félidőben a mérkőzés képe nem változott, inkább az ellenfél térfelén folyt a játék, és végre sikerült megbontani őket, így a 45.percben Egerszegi egy kipattanó lövésre jól reagálva, gólt tudott szerezni. Továbbra is mi domináltunk inkább, de az ellenfél jobb oldala többször is nagy fejfájást tudott okozni. A védekezésünk azonban továbbra is jól működött. Aktív játékot mutattunk, ennek köszönhetően büntetőhöz jutottunk, amelyet Molnár gólra váltott, és így növelni tudtuk az előnyünket. A második gól után mindkét csapatnak voltak helyzetei, de a nagyobb lehetőségek inkább a mi oldalunkon voltak, növelni azonban nem tudtuk az előnyünket, így otthon tartottuk a három pontot.

Credobus Tehetségközpont U14 – Király SE U14 2-0 (0-0)

 

MTE U14: Szeitz (Pollreisz)  - Mészáros – Bakos ( Fekete) , Kovács D.  Boros (Kovács B.) – Molnár, Németh ( Batyanek) Menyhárt, - Horváth, Egerszegi ( Ötvös) Hajas ( Dömötör)

 

Góllövő: Egerszegi, Molnár

 

Kalocsai Enrico, edző: Több játékosunkra sem tudtunk számítani, betegségek és serülések miatt, de azt gondolom, így is megtaláltuk a stabilitást ezen a mérkőzésen. A cserék is remekül szálltak be, és további lendületet tudtak adni a csapatnak. Azt gondolom, hogy ezt mérkőzést már hamarabb is lezárhattuk volna, de így is szép győzelmet arattunk. Továbbra is fejlődnünk kell az ellenfél térfelén való döntésekben. Felépítjük a támadásokat, oda is érünk az ellenfél kapujához, de a döntések többször is későn születnek, vagy pedig meg sem születnek. Ez a legnehezebb, de egyben a legfontosabb elem is a támadásokban. Korosztályos csapat vagyunk, ahol a folyamatos fejlődés a cél, és már ebben az elemben is előrébb tudtunk lépni. Gratulálok a fiúknak a remek teljesítményhez.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.