MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Hazai pályán a két legkisebb korosztály

Szerző: Pandur Gergő, Csutora Olivér | Dátum: 2022-04-28 22:53:07

Szombaton saját rendezésű kiemelt tornán vettünk részt, ahol az ETO Akadémia, a Gyirmót, a Király Szombathely, az Illés Akadémia, és az Üstökös csapatai ellen játszottunk.
 

Játékoskeret: Bezák Daniel, Császár Levente, Éder Dániel, Hajós Olivér, Kapui Ármin, Németh Zoárd, Pozo Isza, Sasvári Kornél.

Csutora Olivér, a Credobus Tehetségközpont U7-es csapatának edzője: A gyerekek végig akaratosan játszottak, letámadták az ellenfél csapatait, ezáltal sok labdát tudtak szerezni, így sokszor kerültek helyzetbe, ezeket ki is tudták használni. A múlt heti tornához képest nagy előre lépés volt, hogy bátrabban használták mindkét lábukat, nem csak az ügyesebbikkel próbáltak gólt szerezni és passzolni. Egyénileg mindenki jó teljesítményt nyújtott, jó mérkőzéseket játszottunk minden ellenféllel. Szeretném kiemelni Pozo Iszát a kiváló teljesítményért. Hibátlanul alkalmazta az edzésen tanult cseleket, védekezésben és támadásban is egyaránt jól szerepelt.”

 

Szombaton rendezték az U8-as és az U7-es korosztályokban a tavaszi kiemelt tornák következő fordulóját, aminek mi voltunk a házigazdái. Ezeken a tornákon 6 csapat szokott részt venni, ez most sem volt másképp, annyi volt a különbség, hogy mivel az egyik csapat nem tudott eljönni a tornára, ezért a mi csapatuk két „sorral” állt ki. Az ellenfelek a Gyirmót FC, az ETO Akadémia, az Illés Akadémia és Király SZE voltak.

A tornán részt vett játékosok: Szakály János, Balogh Ádám, Tóth Bence, Lennert Zalán, Nusszer Kristóf, Muszik Márk, Róbert Erik, Somogyi Gábor Soma, Kelemen Noel, Németh Benedek, Csiba Soma

 

Pandur Gergő, a Credobus Tehetségközpont U8-as csapatának edzője: A mérkőzések nagy részében jól játszottak a gyerekek, szép gólokat szereztek. A héten gyakorolt dolgokat is viszont láthattam. Az átadásokban láttam most több technikai hibát. Ezeket a héten kijavítjuk edzésen és várjuk a következő mérkőzéseket! Születtek nagyon jó egyéni teljesítmények is, szeretném kiemelni Balogh Ádámot, Lennert Zalánt és Nusszer Kristófót, ők azok, akik most ezeken a mérkőzéseken extrát tudtak nyújtani a teljesítményükkel. Gratulálok az egész csapatnak!

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár97
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém79
4.ETO Akadémia67
5.Bicskei TC61
5.Puskás Akadémia FC II63
7.Pápai Perutz FC56
8.Tatabányai SC54
9.FC Nagykanizsa53
10.MOL Fehérvár FC II51
11.Kaposvári Rákóczi FC50
12.Érdi VSE45
13.ZTE FC II45
14.Balatonfüredi FC44
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE32
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.