MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Köszönjük!

Szerző: | Dátum: 2022-06-07 10:03:48

Véget ért az 2021-2022-es labdarúgószezon. A Credobus Mosonmagyaróvár története egyik legsikeresebb idényét produkálta azzal, hogy 100 pontot szerezve, gólt lőve, és csak kapva, 30 meccses veretlenségi és győzelmi sorozattal zárva, aranyérmes lett az NB III Nyugati csoportjában, így feljutott a másodosztályba. Most a köszöneté a főszerep.

- Köszönjük szurkolóinknak, szimpatizánsainknak, nézőinknek, hogy szorítottak nekünk. Reméljük, hogy teljesítményünkkel kivívtuk az Önök elismerését, és azt is, hogy egyre aktívabb szurkolói élet lesz az óvári lelátókon.

- Köszönjük támogatóinknak, hogy stabil hátteret biztosítottak a nyugodt működéséhez. Nélkülünk álmodni sem mertünk volna ilyen merész célokról.

- Köszönjük ellenfeleinknek, hogy hétről-hétre jobb teljesítményre ösztönöztek minket, így egy pillanatra sem lankadhatott a figyelmünk.

- Köszönjük partnereinknek az egész éves együttműködést.

- Köszönjük vezetőedzőnk és az edzői stáb fáradhatatlan munkáját. Sokan elképzelni sem tudják, hogy mennyi áldozatot kellett hozni ezért a sikerért, mennyi munkát kellett beletenni.

- Köszönjük játékosainknak, hogy hétről-hétre magasabbra tették a lécet, elvégezték a kiszabott munkát, motiváltan és sikeréhesen léptek pályára, ennek pedig meglett az eredménye. Hogy félretették egyéni dolgaikat, és csapatként dolgoztak meg ezért a szenzációs eredményért.

- Köszönjük a vezetőség, és a klub alkalmazottjainak áldozatos munkáját. Akár adminisztratív feladat merült fel, akár a pályával kapcsolatban kellett valamit megbeszélni, akár a játékosoknak volt valami kérése, valahogyan mindig sikerült megoldani a problémát, teljesíteni a feladatot.

- Köszönjük az utánpótlásban dolgozó kollégák segítségét, munkáját.

- Köszönünk minden egyes jó szót, biztatást, elismerést.

Szeressék ezt a csapatot, ezeket a játékosokat, edzőket! Mert megérdemlik. Találkozzunk az új idényben is, legyünk minél többen a lelátókon!

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.