MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U9-es szezonértékelés Hajós Krisztiántól

Szerző: Hajós Krisztián | Dátum: 2022-06-21 12:17:28

Véget ért a szezon az összes utánpótlás korosztályban, így most a pihenésé a főszerep. Sorozatunkban megnézzük, hogy teljesítettek a Credobus Tehetségközpont korosztályos csapatai. Ezúttal az U9-es csapat edzője, Hajós Krisztián értékeli az idényt.

 

Hajós Krisztián, a Credobus Tehetségközpont U9-es csapata: "Ebben a korosztályban a legfőbb cél, hogy a játékosok megismerjék és elsajátítsak azokat az alapelveket, amelyek ebben a korban szükségesek. Páros együttműködések oktatása, mélységi és szélességi játék oktatása, kedvezményező játék labdabirtoklásban és labdaszerzésben egyaránt. Ezen alapelvek szerint állítottam össze az edzéseket, különböző technikai és „taktikai” gyakorlatokban. Heti háromszor edzettünk, ahol ezeket gyakoroltuk a srácokkal és szinte minden hétvégén volt egy torna, ahol ezt meg is tudták mutatni, velünk azonos képességekkel rendelkező Tehetségközpontok vagy akár jobb képességű Akadémiák ellen.

A csapat nagy fejlődésen ment keresztül technikailag és „taktikailag” az elmúlt egy évben, viszont voltak olyan játékosok, akik az átlagtól nagyobbat fejlődtek különböző területeken. Ezeknek külön örülök, mivel a csapatfejlesztés mellett nagy hangsúlyt fektetünk az egyének képzésére is. A csapat gyenge pontja volt a játék felépítése és labdabirtoklása, ez annak volt köszönhető, hogy sok volt a technikai pontatlanság és hiba. Ezt a tavaszi szezonban sikerült fejlesztenünk, és a hétvégi tornákon, illetve edzéseken a játékoknál már tetszetős támadásokat tudtunk építeni. A csapatunknak továbbra is a legerősebb pontja az a labdaszerzés, szervezettek és kellően agresszívak vagyunk mikor nincs nálunk a labda, a megszerzett labda után villámgyorsan megyünk át védekezésből támadásba.

Összességében elégedett vagyok a játékosaimmal, nagyon jó létszámmal tudtunk edzeni egész szezonba, ennek is volt köszönhető a látványos fejlődés. A játékoskeretet is tudtuk bővíteni jó képességekkel rendelkező játékosokkal, igy már minden adott ahhoz, hogy folytassuk közösen a munkát és együtt fejlődjünk a gyerekekkel. Júliusban neki vágunk egy új szezonnak, nagy váltás lesz a gyerekeknek, nagyobb pálya méret és nagyobb létszámmal kell majd megismerkedniük. Ismerve a csapatot, gyorsan fognak alkalmazkodni és gyorsan fogják elsajátítani, annak a korosztálynak az alapelveit.

A végén szeretnék kiemelni két hétvégét, ami itt a szezon végén volt. Első körben szeretném kiemelni a Gyirmóton megrendezett, nagyon nívós emléktornát, ahol 10 csapat volt nevezve. A mi csoportunkban Budapest Honvéd-MFA, Vasas Kubala Akadémia, Illés Akadémia és az ETO FC Győr volt. A csoportunkat 3 győzelem és 1 döntetlennel zártuk, csak a rosszabb gól különbségnek köszönhetően kerültünk mi a csoportunk második helyére, igy a másik csoport győztesével a MOL Fehérvár FC-vel kellett játszanunk a döntőbe jutásért. Kiegyenlített mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó csapat nyert, akik sajnos nem mi voltunk. A 3. helyért a Vasas Kubala Akadémia ellen játszottunk, a csoport mérkőzésen velük játszottunk gól nélküli döntetlent. A mérkőzés rendkívül lüktető, sok helyzettel telített volt. Végül a kapusunk, Horváth Nimród félpályás bomba góljával sikerült megnyernünk a mérkőzést és ezzel elhozni a 3. helyért járó díjat. A torna kapusa ennek és nagy védéseinek köszönhetően, Horváth Nimród lett.

A másik, a múlt pénteken megrendezésre kerülő, Final Four Futsal döntő volt. 2 mérkőzést játszottunk.Az első mérkőzésen az „A” csoport második helyezetjével a Nagycenkkel játszottunk a döntőbe jutásért, magabiztos és határozott játékkal, megérdemelten nyertünk 4:1-re. A döntőt az „A” csoport győztesével a Nebuló Futball SE-vel játszottunk, ott a srácok még egy lapátot tudtak dobni a teljesitményükre, így 4:0-ra nyertünk ezzel megnyertük az U9 Futsal bajnokságot. A házi gól királyunk Tolnai Marcell lett, aki a szezonban 36 gól rúgott, majd a Final 4-ba, 3 gólt is tudott szerezni. Ez a két hétvége egy jó visszajelzés volt, hogy a játékosok mennyit tudtak fejlődni az elmúlt egy évben. Gratulálok nekik, az elért teljesitményüknek és eredményeikhez, jó pihenést kívánok nekik itt is."

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.